![]() |
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları Alıntı:
|
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları vallahi helal olsun :D dogru tespitlerin var ... bunları bir araya getirdiğin için teşekkür ederim |
neticede üzüntüden o kadar zayıfladım bir şey kaybetmedim tam tersi olması gereken kiloma kavuştum.. peki bu arada sevgilinle durumun nasıl şu an barışmadınız mı? |
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları hayır tatlım henüz bi gelişme yok en son arkadaşlarla buluştuğumuzda gelebilir benim bi sorunum yok hediyelerinide saklıyorum demişş:) bu bile benim için bi gelişmee okadar zamandan sonraa.. ve hiç bi zaman büyük konuşulmayacağını gördüm arkadaş bile kalmam demişti barışmam demişti Rabbim o lafları çeviriyo iştee :D |
çok sıcaksınnn :) |
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları tşk ederimm canımmm iyikii varsınızzz burdaki enerji sayesinde inan bunların çoğunu başardım eminimm kii hepimiiz doğru yolda isteklerimizee ulaşarakk ilerleyeceğizz:)) |
kendine de çok çok iyi davran...O0 |
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları bilimsel olarak zaten açıklamalar var aşk kimyamızı değiştiriyormuş şu değişime bak ; fizik - kilo alanlar, verenler kimya - görmediğimiz neler oluyor neler |
olsun öğreniyoruz ... orada takıldığım bir şeyi yazayım. Bir matematik teorisine göre uzun dönem ilişkiye gireceğimiz insanı seçmeden önce bir düzine insanla çıkmalıyız; bu gerçek aşkı bulmamız için en iyi fırsat. bu türkiye'de çok geçerli değil sanırım :)) bir düzine kişiyle çıkan kızlara farklı gözle bakılıyor.. :) ne yapsak acabay789 yine de denesek migirlhaha |
Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları Aşk insanı güzelleştirir, hele de mutluysanız yüzünüze bir ışık yerleşir ki ışıl ışıl parlarsınız. Mutluluğunuz gözlerinizdeki pırıltılardan anlaşılır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM. |