Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İlginç Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=367)
-   -   !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=619768)

badee 22-09-2011 03:54 PM

Cevap: !! AşK !! ŞAŞıRTıCı Gerçekler ve iPuçları

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807502)
ayhh canım benim evet aşk yüzünden 11 kilo verdim bi ayda :))

tespitler güzelllmişş:)) rimanendo bende 1 ayda 14 kilo vermiştim üzüntüden hiç yiyememiştimm fakat kilo verdiğimin farkında bile değildim tartıya çıktığımda anladım kilo verdiğimii tbi kilo vermemede sevindimm aşk acısının güzel yanımı desek :P ama bazı arkadaşlarım ve ayrıldığım sevgilimde üzüntüden yemeye vermişler kendilerini kilo alanlarda vaarr ters etkide yaratabiliyorr:D

Janer 22-09-2011 05:30 PM

vallahi helal olsun :D dogru tespitlerin var ... bunları bir araya getirdiğin için teşekkür ederim

RimA Vita Perfetto 22-09-2011 10:26 PM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807509)
tespitler güzelllmişş:)) rimanendo bende 1 ayda 14 kilo vermiştim üzüntüden hiç yiyememiştimm fakat kilo verdiğimin farkında bile değildim tartıya çıktığımda anladım kilo verdiğimii tbi kilo vermemede sevindimm aşk acısının güzel yanımı desek :P ama bazı arkadaşlarım ve ayrıldığım sevgilimde üzüntüden yemeye vermişler kendilerini kilo alanlarda vaarr ters etkide yaratabiliyorr:D

y789ayh tek değilmişim .. evet ters etki yapanlar da var tabi ki ama bende böyle bir etki yaptığı için mutluyum..
neticede üzüntüden o kadar zayıfladım bir şey kaybetmedim tam tersi olması gereken kiloma kavuştum..
peki bu arada sevgilinle durumun nasıl şu an barışmadınız mı?

badee 22-09-2011 11:58 PM

hayır tatlım henüz bi gelişme yok en son arkadaşlarla buluştuğumuzda gelebilir benim bi sorunum yok hediyelerinide saklıyorum demişş:) bu bile benim için bi gelişmee okadar zamandan sonraa.. ve hiç bi zaman büyük konuşulmayacağını gördüm arkadaş bile kalmam demişti barışmam demişti Rabbim o lafları çeviriyo iştee :D

RimA Vita Perfetto 22-09-2011 11:59 PM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807538)
hayır tatlım henüz bi gelişme yok en son arkadaşlarla buluştuğumuzda gelebilir benim bi sorunum yok hediyelerinide saklıyorum demişş:) bu bile benim için bi gelişmee okadar zamandan sonraa.. ve hiç bi zaman büyük konuşulmayacağını gördüm arkadaş bile kalmam demişti barışmam demişti Rabbim o lafları çeviriyo iştee :D

ayy balım sen nasıl mutlu olacaksan öyle olsun inşallah.. seni çokkkkkkk seviyorum...cat56
çok sıcaksınnn :)

badee 23-09-2011 12:04 AM

tşk ederimm canımmm iyikii varsınızzz burdaki enerji sayesinde inan bunların çoğunu başardım eminimm kii hepimiiz doğru yolda isteklerimizee ulaşarakk ilerleyeceğizz:))

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 12:13 AM

Alıntı:

badee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807541)
tşk ederimm canımmm iyikii varsınızzz burdaki enerji sayesinde inan bunların çoğunu başardım eminimm kii hepimiiz doğru yolda isteklerimizee ulaşarakk ilerleyeceğizz:))

aynennnn tatlı böceğim benim.. başardık.. başarıyoruz da...... ışıkla, sevgiyle, aşkla, değişimle, huzurla....
kendine de çok çok iyi davran...O0

MarEspEraNZa 23-09-2011 01:36 AM

bilimsel olarak zaten açıklamalar var
aşk kimyamızı değiştiriyormuş

şu değişime bak ;
fizik - kilo alanlar, verenler
kimya - görmediğimiz neler oluyor neler

RimA Vita Perfetto 23-09-2011 12:35 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807549)
bilimsel olarak zaten açıklamalar var
aşk kimyamızı değiştiriyormuş

şu değişime bak ;
fizik - kilo alanlar, verenler
kimya - görmediğimiz neler oluyor neler

kesinlikla canım arkadaşım öyle :)
olsun öğreniyoruz ... orada takıldığım bir şeyi yazayım.

Bir matematik teorisine göre uzun dönem ilişkiye gireceğimiz insanı seçmeden önce bir düzine insanla çıkmalıyız; bu gerçek aşkı bulmamız için en iyi fırsat.

bu türkiye'de çok geçerli değil sanırım :))
bir düzine kişiyle çıkan kızlara farklı gözle bakılıyor.. :) ne yapsak acabay789
yine de denesek migirlhaha

sweeet 23-09-2011 01:09 PM

Aşk insanı güzelleştirir, hele de mutluysanız yüzünüze bir ışık yerleşir ki ışıl ışıl parlarsınız.
Mutluluğunuz gözlerinizdeki pırıltılardan anlaşılır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 AM.