Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Hipnoz

Uyarılar

Hipnoz hipnoz kekemelik, psikoterapi hipnoz, bilinçaltı hipnoz, hipnoz hipnoterapi, hipnoz telkin, tıbbi hipnoz, meditasyon hipnoz, psikolog hipnoz, hipnoz tedavi, hipnoz sigara, hipnoz tedavisi, hipnoz, hipnoz sigara bırakma, depresyon hipnoz, psikoloji hipnoz, hipnoz, hipnoz telkinleri, kekemelikte hipnoz, telkinli hipnoz,

Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu Göstereceğim Betty Ericcson modelidir.Günde yarım saatinizi ayırarak istenilmeyen davranışlarınızı bu modelle rahatlıkla değişterebilirsiniz Şu Anda Kendinizi Hipnotize Edin: Kendinizi Hipnotize Etmenin 10 Adımı Kendinizi hipnotize etmek için size ilginç bir teknik göstereceğim. Buna Betty Erickson tekniği deniliyor. Betty’nin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi

Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2010, 10:59 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
zahid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Bulunduğu yer: Güzellikler Diyarı
Mesajlar: 288
Tesekkür: 609
209 Mesajinıza toplam 756 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahid is an unknown quantity at this point
Smile Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

Arkadaşlar bu Göstereceğim Betty Ericcson modelidir.Günde yarım saatinizi ayırarak istenilmeyen davranışlarınızı bu modelle rahatlıkla değişterebilirsiniz
Şu Anda Kendinizi Hipnotize Edin:
Kendinizi Hipnotize Etmenin 10 Adımı
Kendinizi hipnotize etmek için size ilginç bir teknik göstereceğim. Buna Betty Erickson tekniği deniliyor. Betty’nin kocası Milton Erickson birkaç durumda değindiğim ünlü bir hipnoterapist, psikiyatrist ve bütün işleri beni hipnotize ediyor. Kendinizi hipnotize etmek için kullanabileceğiniz bu teknik tamamen Betty’e ithaf edilmiştir.

Kendinizi Hipnotize Edin: Betty Erickson Modeli

Bu, kendinizi hipnotize etme metodu aşağıdaki önerme ve düşünce tarzlarına dayanır:
Biz düşüncelerimizi resimlerle, seslerle ve duygularla düşünürüz. Resimlerle düşündüğümüzde etrafımızda gördüğümüz şeylere ve yarattığımız içsel imgelere başvururuz. Bu hatırlanan görüntüleri (yatak odanız nasıl bir yer?), kurgulanan görüntüleri (tekrar dekore edilseydi nasıl görünürdü?) ve kendimizle ilgili gördüğümüz gerçek şeyleri içerir.

Seslerle düşündüğümüzde düşündüğümüz ve içimizde yarattığımız sesler vardır. Bu hatırlanan kelimeleri ve sesleri (“en sevdiğiniz şarkıyı düşünün”), hayal edilen kelimeleri, sesleri (“o şarkının bir başkası tarafından söylendiğini hayal edin”), iç diyalogumuzu ve etrafımızdaki gerçek, canlı sesleri de içerir.

Üçüncüsü hissettiğimiz şeylerdir. Bunlar gerçek veya hayali bedensel hisler olabilir. Deniz kenarında ayaklarınızı suda hareket ettirdiğinizi hayal edebilir misiniz? Üçünü de kullanmamıza rağmen birçoğumuz bu düşünce biçimlerinden birini diğerlerinden fazla kullanıyor. Genellikle durum bu olduğundan resimlerle düşünen bir kişi sadece canlandırma yaparak kendisini en iyi şekilde hipnotize edemez.

Odaklanmış Dikkat

Hipnotistin, danışanı saat veya diğer odaklanma araçlarını kullanarak hipnoz yapması hipnozun yanlış anlaşılmasına sebep olan basmakalıp görüntülerdir. Daha modern bir hipnotik indüksiyon için ben kadife ceketimi ve zincirli saatimi uzun bir süre önce kaldırdım. Hipnoz deneyimi genellikle etrafımızdaki çevreden uzaklaşıp dikkatimizi içimize odakladığımız bir deneyimdir. Kendinizi hipnotize etmek için kullanacağınız bu teknik daha fazlasını bile yapıyor.

Kendinizi Hipnotize Etme Tekniği

Birinci Adım: Rahat bir pozisyona geçin ve gevşeyin. Kendinizi hipnotize edeceğiniz sürece rahat edebileceğiniz bir pozisyona geçin. Bu oturma veya yatma olabilir fakat oturma uykuya dalmamanız için daha iyidir. Sadece rahat ve kolay nefes alarak önünüze bakın. Gevşemenize izin verin.

İkinci Adım: Bu durumda geçireceğiniz süreyi düşünün ve kendinize bir telkinde bulunun “kendimi yirmi dakika hipnotize edeceğim”. İçsel saatinizin sizin için süreyi mükemmel bir şekilde ayarladığını fark edince çok memnun olacaksınız.

Üçüncü Adım: Bu oturumdan ne elde etmek istiyorsunuz? Kendinizi hipnotize etme sebebinizle ilgili bir telkinde bulunun. Bu süreçte sürekli tavsiyelerde bulunmak yerine bilinçaltı zihninize bir problem üzerinde çalışması için izin veriyorsunuz, o zaman telkininiz de bu amacı ifade etmelidir. İşte bunu nasıl söyleyebileceğinize dair bir tavsiye “bilinçaltı zihnime _________ ile ilgili gerekli ayarlamaları yapması için izin verip kendimi hipnotize edeceğim”.

Boşluğu “sosyal durumlarda daha fazla güven geliştirme” gibi neye ulaşmak istiyorsanız onunla doldurun.

Dördüncü Adım: Önünüze bakarken gördüğünüz üç şeyi birer birer fark edin. Her birinde durarak yavaşça hareket edin. Küçük şeyler daha çok tercih edilir, mesela duvardaki bir nokta veya kapıkolu, bir resim çerçevesinin köşesi, vb.

Beşinci Adım: Şimdi dikkatinizi işitsel kanalınıza çevirin ve duyduğunuz şeyleri birer birer fark edin (bu çevrede duyduğunuz seslerden rahatsız olmak yerine onları birleştirmenize yardımcı olur).

Altıncı Adım: Duygularınıza odaklanın ve şu anda hissetmekte olduğunuz üç duyguyu fark edin. Birinden diğerine yavaşça geçin. Farkındalığınızın dışındaki hisleri kullanmak genellikle yararlıdır, mesela gözlüklerinizin ağırlığı, kol saatinizin hissettirdikleri, bedeninizdeki gömleğin dokusu, vb.

Yedinci Adım: sürece iki görsel sonra iki işitsel ve sonra iki kinestetik kullanarak devam edin. Sonra her birinden bir taneyle yavaşça devam edin. Şimdi kendinizi hipnotize etmenin dışsal bölümünü tamamladınız. Şimdi içsel tarafa geçme zamanı.

Sekizinci Adım: Şimdi gözlerinizi kapatın. Gözünüzün önüne bir görüntü getirin. Kendinizi çok zorlamayın, bu eğlence, unuttunuz mu? Bir görüntü inşa edebilir veya basitçe gelen bir şeyi alabilirsiniz. Bu güzel bir kumsal, bir ışık, arabanız veya bir elma olabilir. Eğer bir şey gelirse onu kullanın. Eğer hiçbir şey gelmezse zihninize bir şey yerleştirmekte özgür olun.

Dokuzuncu Adım: Durun ve farkındalığınıza bir sesin gelmesine izin verin veya bir tane siz yaratın ve onu isimlendirin. Bu içsel bölüm olmasına rağmen eğer dışarıdan bir ses duyarsanız bunu kullanın. Ana fikrin deneyimlediğiniz şeylerden rahatsız olmak yerine onları birleştirmek olduğunu unutmayın. Genellikle çevre seslerinin yokluğunda size huşu hissi veren ezgileri işittiğinizi hayal edebilirsiniz.

Onuncu Adım: Bir duygunun farkına varın ve onu isimlendirin. Bunu içsel olarak yapmanız tercih edilir, hayal gücünüzü kullanın (Güneşin sıcaklığını yüzümde hissediyorum). Fakat gerçekten dikkatinizi çeken bir bedensel hislenme varsa onu kullanın. Bu süreci iki resimle sonra iki sesle ve sonra iki duyguyla devam ettirin. Bu süreci üç resimle, üç sesle ve üç duyguyla tekrar edin.

Sonra bu işlemi tamamlamak için ayırdığınız zaman bittiğinde gözlerinizi açın. Biraz uçmuş olmanız alışılmamış değildir. İlk başta bazı insanlar uykuya daldıklarını düşünürler. Fakat genellikle hipnoz olmadan önce belirlediğiniz zamanın sonunda otomatik olarak geri döndüğünüzü fark edeceksiniz.

Birçok insan sürecin sonuna kadar gelemez. Bu gayet normaldir. Eğer zaman bitmeden süreci tamamladıysanız sadece dört resim, ses, duyguyla devam edin ve sonra beş tane ile… ve böyle devam edin.

Alıntıdır

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
zahid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-03-2010, 11:40 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 876
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of
Standart Cevap: Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

ben de bunu merak edip duruyordum
deneyeceğim
paylaşım için teşekkürler...
__________________


Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-03-2010, 12:47 AM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 80
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eski will become famous soon enougheski will become famous soon enough
Standart Cevap: Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

''Şimdi dikkatinizi işitsel kanalınıza çevirin ve duyduğunuz şeyleri birer birer fark edin (bu çevrede duyduğunuz seslerden rahatsız olmak yerine onları birleştirmenize yardımcı olur).''

ben nedense böyle şeylerin sessiz ortama ihtiyaç duyduğuna inanıpen ufak seste olmuyor işte diyerek vazgeçenlerdendim. yazının bu kısmı bana dış etkenlerin düşündüğümüz şeyleri daha gerçekçi kıldığını gösterdi. gerçek yaşamdaki bir sesle, kokuyla, görüntüyle birleştirdiğimizde hayalden öte oluyor o ana ait birşey oluyor demek. en çok dikkatimi çeken şey bu oldu. yeni birşey farkettim, yeni birşey öğrendim teşekkür ederim. =))
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2010, 04:41 AM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4
Tesekkür: 1
4 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
merakxyz is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

teşekkürler ama yanılmıyorsam bunu trans ve değişim kitabında görmüştüm
merakxyz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı

Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz Kendinizi Hipnoz etmeninin 10 adımı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar bu Göstereceğim Betty Ericcson modelidir.Günde yarım saatinizi ayırarak istenilmeyen davranışlarınızı bu modelle rahatlıkla değişterebilirsiniz Şu Anda Kendinizi Hipnotize Edin: Kendinizi Hipnotize Etmenin 10 Adımı Kendinizi hipnotize etmek için size ilginç bir teknik göstereceğim. Buna Betty Erickson tekniği deniliyor. Betty’nin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.