Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Hipnoz hipnoz kekemelik, psikoterapi hipnoz, bilinçaltı hipnoz, hipnoz hipnoterapi, hipnoz telkin, tıbbi hipnoz, meditasyon hipnoz, psikolog hipnoz, hipnoz tedavi, hipnoz sigara, hipnoz tedavisi, hipnoz, hipnoz sigara bırakma, depresyon hipnoz, psikoloji hipnoz, hipnoz, hipnoz telkinleri, kekemelikte hipnoz, telkinli hipnoz,

HİPNOZ DENEYİMLERİ

Alternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz HİPNOZ DENEYİMLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ARKADAŞLAR çocukluğumda halamın kızı ( büyük ablam) çok zayıftı..halama, ablama balık yağı içirmesini tavsiye ettiler..balık yağı eve geldi..3-5 gün sonrada şekilsiz şişman bir kız..misafir geldi..anneler aralarında konuşuyorlar..genç kızlar..bahçede çeyizlerini işliyor ve muhabbet ediyorlar..ben aralarında ordan oraya geziyorum...bir an halam misafir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Adil Maviş seminerinden
süperdi,çok memnun kaldım. 17 37.78%
iyiydi memnun kaldım. 12 26.67%
eh işte idare ederdi. 3 6.67%
bilmem ki... 11 24.44%
çok kötüydü,boşuna pazar günüm gitti. 2 4.44%
Katılımcı sayısı: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

HİPNOZ DENEYİMLERİ

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-07-2008, 10:29 PM   #15 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

ARKADAŞLAR

çocukluğumda halamın kızı ( büyük ablam) çok zayıftı..halama, ablama balık yağı içirmesini tavsiye ettiler..balık yağı eve geldi..3-5 gün sonrada şekilsiz şişman bir kız..misafir geldi..anneler aralarında konuşuyorlar..genç kızlar..bahçede çeyizlerini işliyor ve muhabbet ediyorlar..ben aralarında ordan oraya geziyorum...bir an halam misafir olan kızın hasta olup olmadığını sordu..annesi başladı ağlamaya..kıza küçükken balık yağı içirmiş, ve kızın dengeleri bozulmuş...balık yağının faydalarını biliyorum ama.hatta 39 kilo olduğum devrelerde, eşim türkiyeden getirtmişti..birde marifet yapmış gibi bak sana türkiyeden ne getirttim dedi..ben balık yağını görür görmez hemen o kız geldi gözümün önüne, o balık yağını tabiiki wc içti..hatta eşim...allahın tek damarı..bunu başkası içseydi şimdi varile dönmüştü sen bir gram bile almadın..diyerek sevgi ile hayretini belirtti..balık yağının .yan etkileride var...bence önce doktora sorun, birde ginko bloba mıydı neydi onu sorun oda yanılmıyorsam konsantrasyonu arttırıyor..siz kaç gündür balık yağı dedikçe benim gözümün önüne o kızcağız geliyor..etmeyin, eylemeyin....belki ben abartıyorum ama önce doktora danışın..adil bey doktor değil..sonuçta..sonra hayal abla ideal kilo medisi nerde derseniz çok üzülürüm..

Bookmarks

« kekemelikte hipnoz Yalçın KAYA ? | HIZLI HİPNOZ NASIL YAPILIR? »
Seçenekler
Stil