Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hipnoz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=320)
-   -   HİPNOZ DENEYİMLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=10498)

birmutluluk 07-07-2008 01:43 PM

Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ

canımm yaa ben yanlış anladım utananadam epilepsi rahatsızlığı vardı ya kendisinin çizimi kendi için yaptı sandım dikkat etmedim aceleden güzel allah ım ona acil şifalar versin bir an önce 4saate bir deyince çok gibi düşündüm bir an sorim dedim teşekkür edrim canım bugün alim hemen kiss3

pakguc 07-07-2008 01:48 PM

arkadaşlar,

biz ilk gün aldık balıkyağını...
4 saatte bir olmuyor ki... b456 sabah 6 da kalkıp sakşam 12 de yatsan bile en fazla 5 tab-ne alınıyo bir günde...
acaba 2 şer ikişer içsek bişer olur mu? partysmiley

sanemce 07-07-2008 01:51 PM

bende almadım henüz ama, 4 saatte bir durumu beni de düşündürdü açıkçası dusun
gece uykuya yatmadan önce saati 4 saat sonraya kurup öylemi yatacağız, ya da uykuda geçen zaman için almayacakmıyız..

izumi çok alemsin ikişer tane içince metabolizmamız bunu kaldıramayabilir 44
yine de bir bilene sormakta fayda var f678h

Belgin ∞ 07-07-2008 01:58 PM

Siz için balık yağlarını bir daha ki sefere kilo verme telkini için Adil Bey'le seminerden seminere koşarsınız. sevincli
Her şeyin fazlası zarar arkadaşlar.Sabah öğle akşam 1 alsanız bile yeter.Bünyeyi zorlamayın.Hemde alışık değilken.

maximumfelix 07-07-2008 02:55 PM

arkadaslar baslıgı en basından berı okumadım ancak sunu soyleyeyım balık yagı gunde 2000 mg den fazla alınmaz
ve onu da ancak cok saglıklı hıcbır ılac kullanmayan kısıler alabılır
kanı sulandırma ozellıgı vardır ve fazlaca alınmaz, hele aspirin vs kullanan kısıler ancak dr a sorup kullanabılır
lutfen vucuda yuklenmeyın
ayrıca yemekten 1-2 dk once ıcmezsenız soft gel mıdenıze yapısır kalır ve mıdenızı agrıtır
mutlaka yemekten once bol suyla..şifa olması dılegıyle

birmutluluk 07-07-2008 03:02 PM

e sonuç arkadaşlar nasıl yapıyoruz şimdi günde üç öğün yemeklerden bir iki dk. önce değilmi dusun eczacıyada sorarız bakalım neder 12389 44 smil56

capella 07-07-2008 09:54 PM

adil bey özellikle belirtmişti..bir rahatsızlığı OLMAYAN ve ilaç KULLANMAYAN kişiler 6 saatte 1 tane içebilir diye.. nasıl 6 saatte 1 tane içicez uykuda 8-9 saat geçiriyoruz diye de sordu arkadaşlar orada, yatmadan 2 tane alın demişti. ya da başucunuza saat kurup hemen içip uykunuza devam edebilirsiniz super bir de eczanelerde en fazla 3 tane alın derler günde demişti, tekrar ediyorum bir hastalığınız yoksa ilaç kullanmıyorsanız günde 6 tane içmek zararlı değilmiş.. zaten amaç 6 haftada ani bir yükleme yapmak.. yani bilerek yüksek dozda içiyorsunuz bunu.. ::)
sevgiler hismiley

hayalayaz 07-07-2008 10:29 PM

ARKADAŞLAR

çocukluğumda halamın kızı ( büyük ablam) çok zayıftı..halama, ablama balık yağı içirmesini tavsiye ettiler..balık yağı eve geldi..3-5 gün sonrada şekilsiz şişman bir kız..misafir geldi..anneler aralarında konuşuyorlar..genç kızlar..bahçede çeyizlerini işliyor ve muhabbet ediyorlar..ben aralarında ordan oraya geziyorum...bir an halam misafir olan kızın hasta olup olmadığını sordu..annesi başladı ağlamaya..kıza küçükken balık yağı içirmiş, ve kızın dengeleri bozulmuş...balık yağının faydalarını biliyorum ama.hatta 39 kilo olduğum devrelerde, eşim türkiyeden getirtmişti..birde marifet yapmış gibi bak sana türkiyeden ne getirttim dedi..ben balık yağını görür görmez hemen o kız geldi gözümün önüne, o balık yağını tabiiki wc içti..hatta eşim...allahın tek damarı..bunu başkası içseydi şimdi varile dönmüştü sen bir gram bile almadın..diyerek sevgi ile hayretini belirtti..balık yağının .yan etkileride var...bence önce doktora sorun, birde ginko bloba mıydı neydi onu sorun oda yanılmıyorsam konsantrasyonu arttırıyor..siz kaç gündür balık yağı dedikçe benim gözümün önüne o kızcağız geliyor..etmeyin, eylemeyin....belki ben abartıyorum ama önce doktora danışın..adil bey doktor değil..sonuçta..sonra hayal abla ideal kilo medisi nerde derseniz çok üzülürüm..

corlumemet 08-07-2008 01:18 AM

Merhaba ;

arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar çizimimimde de zaten açık ve net yinede açıklıyım isterseniz.

Unutkanlık için balık yağı kullanın
marinkap marka
4 saatte bir alın
6 hafta kullan
başka bir ilaç alıyorsanız doktorunuza sorun

4 saatte bir banada çok geldi bunu biraz daha az alıp 6 haftadan biraz daha uzun süre kullanabiliriz ama eczacıya yada doktora sormakta fayda var bence.
Çizdiğim haritadan faydalandıysanız eğer ne mutlu bana smil56

Hoşçakalın. smiliyface

pakguc 08-07-2008 09:37 AM

günaydı arkadaşlar,

ben dün Adil Bey'in kitabına başladım...
beklediğimden çoookkkk daha güzelmiş.... f678h
kesinlikle öğle kenerde durmasın emi, okuyun... coffe2
gerçekten güzel bir kitap.. hem hipnozun geçmişinden de bahsediyor.. merak ettiğimiz herşey orda var...
çok güzel bir kitap.. super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM.