| ||||||||||
|
Hedefler Makaleler hedefe ulaşmak, hedefe ulaşma, hedeflere ulaşmak, hedeflere ulaşma, hedeflere ulaşmanın yolları, hedeflere ulaşmak için, hedefe ulaşmanın yolları, hedefe ulaşmak için |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız devreye girer bu rehber, yani duygulariniz, ne düsündügünüzü anlamanizi saglar düsünceleriniz, duygularinizi olusturur duygularimiz, neyi kendimize cektigimizi anlamamiza yardim ederler bize gore 2 duygu vardir: iyi ve kötü mesela suçluluk veya öfke gibi tüm olumsuz hisler kendimizi kötü hissettirir tum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() devreye girer bu rehber, yani duygulariniz, ne düsündügünüzü anlamanizi saglar düsünceleriniz, duygularinizi olusturur duygularimiz, neyi kendimize cektigimizi anlamamiza yardim ederler bize gore 2 duygu vardir: iyi ve kötü mesela suçluluk veya öfke gibi tüm olumsuz hisler kendimizi kötü hissettirir tum bu hisler, bize o anda düsündügümüzün istedigimiz türden birsey olmadigini soyler bunlara kötü frekans ya da kötü dalga da denebilir iyi hisler; sevgi, mutluluk, umut gibi bize düsüncemizin isteyecegimiz turden seyleri getirecegini soyler yani "su anda neyi kendime cekiyorum" sorusunun cevabi hislerinizdir eger iyi hissediyorsaniz, devam edin dogru yoldasiniz duygularimiz bize yol gösterici birer geri dönüs mekanizmasidir daha iyi hissettikce, istediklerimize daha yakin, kötü hissettikce de daha uzak oluruz su anda yaptiklariniz, düsüncelerinizin ortaya cikisidir, ve bunlar gelecek yasantinizi da olustururlar ve hislerinizi gozlemleyerek karsilasacaginiz durumun sizi memnun edip etmeyecegini anlayabilirsiniz su anki hissiniz, olusmakta olanin mukemmel bir yansimasidir aslinda düsündügünüzden daha cok, hissettiginizi alirsiniz bu yüzden insanlar yataktan kötü kalkarlarsa, bir döngü baslatirlar ve bütün gün öyle gider hislerindeki basit degisimlerin günlerini veya hayatlarini etkileyecegini bilmezler eger gününüze iyi baslar, mutlu bir ruh hali icinde olursaniz herhangi birseyin ruh halinizi degistirmesine izin vermediginiz surece çekim yasasi ile, mutlu ruh halinizi surdurecek durum ve kisilerle karsilasirsiniz iyi ve kötü gunlerin hepsi, bu insanlarin çogunlukla nasil hissettiklerine baglidir simdi kendinizi saglikli, mutlu, sevgi dolu hissetmeye baslayabilirsiniz -su anda gerçek olmasa bile! evren ruhunuzla, duygularinizla haberlesecek ve hissettiginiz yonde izhar edecek temel olarak duygu ve düsüncelerinizle neye odaklanirsaniz, onu hayatiniza çeker ve yasarsiniz- isteseniz de istemeseniz de duygu ve düsünceleriniz her zaman olusanlarla denktir istisnasiz her an anlamasi zor, ama kendimizi açmaya baslayabilirsek, düsüncelerimizin hayatimiza yaptiklarini farkindaligimizdaki bu degisimle engelleyebiliriz yasam boyu, kendi evreninizi kendiniz yaratirsiniz iyi hissetmeniz gerçekten önemli cünkü bu his evrene bir sinyal olarak yayilir, ve daha fazlasini size ceker ne kadar iyi hissedersiniz, o kadar çok mutlulugu kendinize cekersiniz ve bu gittikçe artar hüzünlu oldugunuzda, bunu kolayca degistirebileceginizi biliyor musunuz? onun yerine bir müzik yerlestirin, sarki söylemeye baslayin, bu duygularinizi degistirir ya da güzel birsey düsünün, bir bebek düsünün gülen bir bebek olsun geri kalan herseyi unutun, sadece onu düsünün garanti ederim, kendinizi iyi hissedeceksiniz mesela evcil hayvanlar harikadir, size kendinizi harika hissettirirler evcil hayvaninizi sevdiginizde, bu duygu hayatiniza iyilik getirir bu çok guzel bir hediyedir hisleriniz araciligiyla düsüncelerinizi yönlendirmeye basladiginizda ve duygu, düsünceleriniz ve basiniza gelenler arasindaki uyumu fark ettiginizde kendi gercekliginizin yaraticisi oldugunuzu bilirsiniz ve uzaktan bakanlar yasadiginiz mukemmel hayata hayret ederler bu sirri ögrenip, uygulamaya basladiktan sonra hayatim rüya gibi oldu herkesin istedigi gibi bir hayatim var büyük, güzel bir evde yasiyorum harika bir esim var dünyanin degisik yerlerinde tatile cikiyorum ve bütün bunlar devam ediyor çünkü sirri nasil uygulayacagimi biliyorum hayat gercekten harikulade olabilir ve olmalidir da ve olacak sirri kullanmaya basladiginizda sirri nasil kullanacagiz? çogu insan bana, yaratim surecinde kendilerinin ve evrenin rolünü sorar simdi buna bakalim su örnek üzerinden anlatalim, sihirli lambayi duymussunuzdur sihirli lambadan cin cikar, cin hep ayni seyi soyler: dilegin benim icin emirdir hikayenin kökenine inerseniz, dilekler 3 taneyle sinirli degildir, tamamen limitsizdir simdi bu örnegi hayatiniza uygulayalim, evren her dileginizi gerceklestirecek devasa bir cin gibidir adina ne derseniz deyin hep ayni seyi soyler: dilegin benim için emirdir yaratim sureci 3 adimdan olusur 1. adim: istemek istemek için kelimelere ihtiyaciniz yok evren tamamen düsüncelerinize cevap verir gerçekten ne istiyorsunuz? oturun bir kagida isteginizi yazin yazarken simdiki zaman kullanin cok mutluyum yazin, ve hayatinizin nasil olmasini istiyorsaniz yazin bu çok eglencelidir, evren önünüze açilmis bir katalog gibidir ve siz, istediginiz kisi, durum, olaylari secersiniz evrene siparis verirsiniz bu kadar kolaydir 2. adim: cevaptir isteginize cevap verilmesidir burada evren sizin için devrededir evrendeki tum guçler isteginize cevap vermek icin devrededir "istegin benim için emirdir" ve evren isteginizin olusmasi icin ayarlamalara baslar çogumuz gerçekten ne istedigimizi söylemeyiz, çünkü nasil da olusabilecegini görmeyiz biraz arastirirsaniz göreceksiniz ki birseyi basaran herkes nasil yapacaklarini bilmeseler de, basaracaklarini biliyorlardi nasil gerceklesecegini bilmenize gerek yok bir sekilde size ulasacaktir "birseyler yanlis gidiyor, istiyorum ama istegim olmuyor" diye sorarsaniz, deriz ki; istiyorsunuz, evren cevap veriyor, her zaman ama anlamaniz gereken 3. bir adim daha var, 3. adim, kabul etme kendinizi isteginizle ayni hatta getirmeniz gerekir isteginizle ayni hattaysaniz, kendinizi harika hissedersiniz bu duygularin gücüdur ama korku, öfke, umutsuzluk hissederseniz, bunlar isteginizle ayni hatta olmadiginizin güçlu göstergeleridir hissettiklerinizin önemini fark ettiginizde, ve düsüncelerinizi, hislerinize dayanarak yönlendirdiginizde, yavas yavas görürsünüz ki düsünceniz, olusturmaya basliyacaktir bir hayali gercege dönüstürdügünüzde, daha büyük hayalleri gerçeklestirebilecek durumdasinizdir ve dostum, iste bu yaratim surecidir çekim yasasinin uygulamasinda duygularinizi düzenlemede isteginizle ilgili hareketler size yardim eder o arabayla deneme sürüsüne çikin, o ev icin alisverise gidin, evin içine girin, onu kendinize çekecek duygulari olusturmak icin ne gerekirse yapin bir bakarsiniz karsinizdadir, ya da akliniza bir fikir gelir ve harekete gecersiniz fakat kesinlikle "bunu söyle yapabilirim, ama ..." diye çeliskiye düsmeyin hareket bazen gereklidir evrenin size ulastirmak istedigiyle ayni hattaysaniz, eglenceli olur, zaman durur, bütün gün ayni seyi yapabilirsiniz evren hizi sever ertelemeyin, firsat olustugunda,
__________________ Yasadiklarimiz, düsündüklerimizin sonucudur! |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler THE SECRET - SIR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız devreye girer bu rehber, yani duygulariniz, ne düsündügünüzü anlamanizi saglar düsünceleriniz, duygularinizi olusturur duygularimiz, neyi kendimize cektigimizi anlamamiza yardim ederler bize gore 2 duygu vardir: iyi ve kötü mesela suçluluk veya öfke gibi tüm olumsuz hisler kendimizi kötü hissettirir tum ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi