Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hedeflerimiz ve Biz Klubü > Hedeflerimiz ve Biz > Hedef Günlüğü

Uyarılar

Hedef Günlüğü Bu bölümde günlük açarak bir sonra ki gün için hedeflerinizi yazabilirsiniz.Ayrıca kısa vadeli hedefler belirlenebilir

2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Hedeflerimiz ve Biz ve Hedef Günlüğü 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: handesav Nickli Üyeden Alıntı Sweet merhaba, Ben de bu aralar hedeflediğim bir hedef için yazma çalışmasına başlayacağım. Hep söylenen; hedeflediğin durum için o anı yaşıyormuş gibi, o hedefe ulaşmış gibi yazmak olduğu. Bu konuda senin de fikrini almak istiyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Günlüğü telkin cd indir izle İstanbul Hedef Günlüğü nerededir kimdir Hedef Günlüğü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Günlüğü hipnoz Hedef Günlüğü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Günlüğü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Günlüğü kuantum düşünce kitap haberi

2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-01-2012, 08:47 PM   #11 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Alıntı:
handesav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sweet merhaba,
Ben de bu aralar hedeflediğim bir hedef için yazma çalışmasına başlayacağım. Hep söylenen; hedeflediğin durum için o anı yaşıyormuş gibi, o hedefe ulaşmış gibi yazmak olduğu. Bu konuda senin de fikrini almak istiyorum. Br konu daha var. Son zamanlarda aklıma gelen ya da söylediğim şeyler karşıma çıkıyor. Cuma günü komşum geldi oturuyoruz, hafta sonu ne yapsam diye sordu kadıncağız. Ben de şöyle güzel bir temizlik yap dedim, çok alakasızdı gerçekten. Bu sabah 8 de kapı çaldı ve evinde gece boru patlamış evi su basmış. Kadın sabah 6 dan akşam 8 e kadar ev temizliği yaptı. Böyle birkaç olay daha var. Aklıma ve dilime gelen karşıma çıkıyor. Bu konuda ne dersin?
Sevgili handesav hedeflerinizi yazmakla ilgili çok isabetli bir karar vermişsiniz. Buradaki yazılardan planlama konusunda esinlenebilirsiniz. Bir çok insan kafasında yapıyor planlar ama yazmak çizmek daha etkilidir. Geri dönüp baktığınızda ne kadarını başarmış olduğunuzu görürsünüz. Küçük bir not defterim var benim. Yapılacak işleri yazarım yani çoğu zaman kısa vadeli hedeflerimi yazarım. Bugün o defterime yeni hedefler yazıyorken öyle güvenli hissettim ki daha önce kısa vadeli koyduğum her işi eksiksiz tamamlamayı başarabilmişim. Bu mutluluk vericiydi. Yazdığım yeni hedeflerimi de en kısa sürede tamamlamayı seçiyorum.

O anı yaşıyormuş gibi hissetmek hedeflere ulaşmamızı kolaylaştıracak bir etki yaratır. Hatta biz bunu deneyimledik. Geçen aylarda bir kaç gün birlikte isteme çalışması yapmıştık. Aynı zamanda imgeleme çalışması da vardı bu etkinliğimizde. Dileğimizi tutup 5-10 dk imgeliyorduk. Aynı anda yapıyordu herkes imgelemesini. Müthiş bir enerji ve birlikte istemenin gücü harikaydı. Sonra da dileklerimizi bir yere yazıp sonra da çok kafa yormadan gerçekleşmesi için unutuyorduk. Bir çok kişinin isteği de -benim dahil- gerçekleşti. Belki yeniden gün ve saat belirleyip birlikte bir çalışma yapabiliriz.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-talimati.html

Bizim yaptığımız etkinlikle ilgili 23-09-2011, 01:17 PM tarihinden itibaren ilk yorum RimA Vita Perfetto (Rimam gelse de o da katılsa) adlı üyeye ait yapılmış olan yorumlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsin:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...limati-61.html

İmgeleme yaparken duygu yüklemek bizi istediğimiz şeye daha hızlı yaklaştırıyor. Yapabiliyorsanız mutlaka yapın tavsiye ederim.

Aklınıza gelen şeylerin çıkması bence sizin temiz kalpli, sevgi dolu ve genelde olumlu düşünen biri olduğunuzu gösterir. Ayrıca enerjinizin yüksek olduğuna inanıyorum. Yazdıklarınızdan bile taşıyor o enerji.

Şu boru patlaması olayının sizin düşüncenizden kaynaklandığı sanmıyorum. En azından dolaylı olarak komşunuzun düşüncelerini etkilemiş olabilirsiniz. Bence komşunuz temizliğe girişme konusunda tereddüt yaşamış ve zorunlu olarak yapmak zorunda kalmış.

Diğer bir ihtimal de sezgileriniz kuvvetli olabilir. Bazı insanların tahminleri iyidir, bazı insanların rüyaları çıkar, bazı insanlar bazı vizyonlar görür. Bu gibi şeyler oluyor.

Fikrime değer verdiğiniz için teşekkür ederim ben de her zaman sizin fikirlerinizi, yorumlarınızı, yaşadıklarınıza değer verdiğimi belirtmek isterim. İyi ki varsınız. İyi ki burdasınız. Sevgiler.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2012, 05:47 PM   #12 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Değiş Tontoş Videosu ve İmgeleme



Videoyu biraz abartılı bulsam da yine sizlerle paylaşmayı seçiyorum. Alınacak güzel şeyler olduğunu düşünüyorum içinde. Bunu egzersizi oyun gibi nitelendirmenin bir sakıncası yok. ama abartmaya da gerek yok. Ben bu imgelemelerin gerçek olacağına dair umutla, tam inançla yapılırsa daha etkili olacağına inanıyorum. Şu sağda ya da solda imajine etme ile ilgili olarak. Tam olarak nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama şöyle bir şey okumuştum. Doğruluğundan kesin olarak emin olduğumuz şeyleri sol üst köşede canlandırırız. Hayallerimizi ise sağ üst köşede. Ben de buna dayanarak olmasını istediğim şeyleri sol üst köşede imgelemeyi seçiyorum. Orada imgelediğim şeylerin olacağına inancım daha fazla ve bu benim tercihim. Bence herkes kendine en uygun imgeleme yöntemini bulabilir. Bu sırada tavsiyeleri okumakta fayda vardır. En güzeli kendi oluşturacağımız sentez yöntemdir. Ben hala imgeleme konusunda ne zaman bir yazı görsem okurum. Bu arada imgeleme demişken imgeleme ile ilgili çok iyi kapsamlı bilgilerinin paylaşıldığı bir başlığı alıntılamadan geçmek istemedim. İmgeleme nedir öğrenmek ve imgeleme ile ilgili daha çok bilgi edinmek isteyenler okuyabilir:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 02:44 AM   #13 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

böyle bir konuyu gördüğüm için çok şanslı olmalıyım. Forumda okuduğum en güzel konulardan birisi en güzellerinden hemde O yüzden 2013'e başladığımızda bir defter tutup hedeflerimi yazıcam muhtemelen o hedeflerimde yıl içerisinde tüm çekirdek inançları tespit edip yokmetmek olucak... Sevgiyle kalın
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 04:50 PM   #14 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Yeni yıl sadece güzel bir bahane bykus istediğin an hedef günlüğünü oluşturabilirsin. Bu senin miladın olur. İlla ocak ayını bekleme sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 05:08 PM   #15 (permalink)
Yüzbaşı
 
ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 627
Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Haklısın, yeni yıl bahane ama zaten bir çalışma yapıyorum ve bu çalışmada bile isteksizlik başladı kaç gündür. En iyisi ertelemeden kurtulmak ama daha öncede isteksizlikten isteksizliğim her konuda baskın çıkıyor. Sanırım ertelemeyi ertelemem gerek..
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2013, 03:08 PM   #16 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

2012 için yaptığım hedef günlüğündeki hedeflerin çoğuna ulaştım. Hatta belki de hepsine bunlara ulaşmam 2 yıl almamıştır. Farklı zamanlarda gerçekleşti tüm hedeflerim. Şimdi yeni yıl yaklaşırken yine, yeni ve yeniden yeni hedef günlüğü oluşturma vaktidir. Gidip güzel bir defter almakla işe başlayabilirsiniz.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2013, 03:09 PM   #17 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012’YE HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''

Yakın zamanda günlüğümdeki detayları ve yaptığım çalışmaları ayrıntılı olarak paylaşmayı seçiyorum ama şimdi önceliğim sevgili öğrencilerimin sınav kağıtlarını okumak ve bitirmek. :D Sevgiler.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2013, 12:03 PM   #18 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Hedef günlüğü yapma vaktidir. Şimdi bu iki hafta yeni yıldaki hedeflerinizi belirleme zamanı. Kimler bunu yapmak istiyor. Yaptım ve faydasını gördüm. Nereye gideceğini bilmeyen bir gemiye en şiddetli rüzgarlar bile yardım edemez. Hayat rotanızı belirleyin. Küçük küçük adımlarla büyük büyük hedefler doğru gitmek. İşte işin sırrı bu. Mutluluğun, başarıların sırrı bu ve bir de İNANMAK. Kendine ve kaynaklarına inanmak. Ve teslimiyet akışa güvenmek ve serbest bırakmak...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2013, 09:31 PM   #19 (permalink)
Teğmen
 
mavipapatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2013
Mesajlar: 56
Tesekkür: 311
53 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavipapatya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Ben de yapmak istiyorum hedef günlüğü. Hatta 2014 hedefleri için defterimi ayarladım bile
__________________
SEN OLMAYI SEÇTİĞİN KİŞİSİN
mavipapatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2013, 02:03 PM   #20 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Ayrıca hedef günlüğünüzün içinde bu notları da ekleyebilirsiniz.

Alıntı:
1- Onaylamalar: En sevdiğiniz onaylamalarını yazın. Hepsini bir sayfaya yazabilirsiniz ya da her biri için, kenarlarını desenlerle süslediğiniz ayrı bir sayfa yapabilirsiniz. Böylece, defteri gözden geçirdiğiniz her seferinde durup her sayfa üzerinde düşünceye dalabilirsiniz.

2- Dışarıya Akıtma Listesi: Enerjinizi dünyaya ve çevrenizdeki insanlara genellikle ve özellikle daha çok akıtma yollarının listesini yapın. Dışarıya daha çok para, zaman, sevgi ve şefkat, takdir, fiziksel enerji, arkadaşlık, dokunuş ve özel yeteneklerinizi akıtma yollarını bu listeye dahil edin. Aklınıza yeni şeyler geldikçe bu listeye ekleyin.

3- Başarı Listesi: Başarılı olduğunuzu ya da bir zamanlar başarmış olduğunuzu hissettiğiniz her şeyin bir listesini çıkarın. Sadece işinizi değil, hayatınızın her alanındaki şeyleri bu listeye katın. Başka biri için öyle olmasa dahi, sizin için anlamlı olan her şeyi yazın. Aklınıza daha fazla şey geldikçe ya da yeni başarılar elde ettikçe bu listeye eklemeyi sürdürün. Bu listenin amacı, kendinizi, kendi yeteneklerinizi tanımanıza, onların bilincine varmanıza yardımcı olmaktır; bu da enerjinizi çoğaltarak daha çok şey başarmanızı sağlayacaktır.

4- Takdir Listesi: Özellikle şükran duyduğunuz ya da sahip olmaktan özellikle hoşnut olduğunuz her şeyin listesini çıkarın. Böyle bir listeyi hazırlayıp yeni eklentilerde bulunmanız, hayatta sahip olduğunuz ve genellikle değerini bilmeden garanti olarak kabul ettiğiniz birçok zenginliği gerçekten hissetmenizi, bunların bilincine varmanızı sağlayabilir. Bu her düzeyde refah ve bolluğu daha çok fark etmenizi sağlar ve böylece de isteklerinizi gerçekleştirme yeteneğinizi pekiştirir.

5- Kendine Saygı Listesi: Beğendiğiniz yanlarınızın, tüm olumlu özelliklerinizin listesini çıkarın. Bu bir "ego turu" değildir -kendinizle ilgili daha iyi şeyler hissettikçe ve kendi harika özelliklerinizi daha çok onayladıkça, daha mutlu ve sevgi dolu olursunuz; yaratıcı enerjiniz daha çok akar ve dünyaya daha büyük bir katkıda bulunursunuz.

6- Kendini Hoşnut Etme Listesi: Kendinize iyilik yapmak için, kendiniz için, sadece haz ve doyum hissetmek için yapabileceğiniz hoş şeylerin tümünü yazın. Bunlar küçük şeyler de olabilir, büyük de; ancak bazıları her gün kolayca yapabileceğiniz şeyler olmalıdır. Ve sonra onları yapın! Bu sizin mutluluğunuzu ve yaşamdan aldığınız hazzı artıracaktır ve bu da yaşamınızı daha açık, rahat bir ortamda yaratmaya girişmenize yardımcı olur.

7- Şifa Verme ve Yardım Etme Listesi: Şifa ya da her çeşit özel destek ve yardıma gereksinim duyduğunu bildiğiniz insanların isimlerini kaydedin. Onlar için özel onaylamalar yazın sonra. Not defterinizi gözden geçirdiğiniz her seferinde onlara enerjinizle özel bir yardımda bulunmuş, bir anlamda arkalarından iterek destek vermiş olacaksınız.

8- Fanteziler ve Yaratıcı Fikirler: Size o anda, gerçekleşmeleri doğaya aykırıymış gibi görünseler de, ya da siz onları asla gerçekleştiremeyeceğinizden emin de olsanız, gelecekle ilgili her türlü fikir, plan ya da düşü veya aklınıza gelen her yaratıcı fikri kısaca not edin. Bu sizin gevşeyip hayal gücünüzü ve doğal yaratıcı yeteneğinizi harekete geçirmenize yardımcı olacaktır.

Günlük yoğun programınızdan zaman ayırıp not defteri tutmayı zor bulabilirsiniz. Bununla birlikte, eğer günde birkaç dakika ya da haftada bir-iki saati bu işe ayırırsanız, iç düzeyde çok işin başarıldığını göreceksiniz; ki bu genellikle, dış düzeyde harcayacağınız zaman ve enerjinin yüz katına bedeldir.
Yaratıcı imgeleme kitabından alıntıdır.

NOT: hedef günlüğümde yukarıdaki gibi notları koparmayacağım daima kalacak sayfalara yazmayı seçiyorum. Hedefler değişir ama bazı notlar hayat boyu kullanılacak bir dua gibidir. Bu arada illa kağıt kalem kullanarak değil pc de de günlük olutşurabilirsiniz istediğiniz gibi resimler koyarsınız istediğiniz renkte ve şekilde yazarsınız. Hayal gücünde sınır olmaz. Kendi adıma ben kağıda yazıp çizmeyi ve orada unutmayı daha çok seviyorum. İlk hedef günlüğümü öyle tasarlamıştım. Bu yıl için oluşturacağım hedef günlüğümü de yine aynı defterde tutmayı düşünüyorum. Defteri kırmızı kaplamıştım yeni ve parlak bir kap bulup kaplayarak içine yeni hayaller yeni umutlar koymayı seçiyorum.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel)

Hedeflerimiz ve Biz ve Hedef Günlüğü 2014’E HAZIRLIK ᅠ''DEĞİŞİM - DÖNÜŞÜM OYUNU''(Yeni ve güncel) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: handesav Nickli Üyeden Alıntı Sweet merhaba, Ben de bu aralar hedeflediğim bir hedef için yazma çalışmasına başlayacağım. Hep söylenen; hedeflediğin durum için o anı yaşıyormuş gibi, o hedefe ulaşmış gibi yazmak olduğu. Bu konuda senin de fikrini almak istiyorum. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedef Günlüğü telkin cd indir izle İstanbul Hedef Günlüğü nerededir kimdir Hedef Günlüğü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedef Günlüğü hipnoz Hedef Günlüğü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedef Günlüğü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedef Günlüğü kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.