![]() |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü [youtube=425,350]BMOiAPvgoy0[/youtube] Çakmak Çakma Sibel Can burcuuu bana bu şarkıyı çalsanaaa .... k8908 k8908 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Ok emelcim bu aksam kacda olacak? |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü evet yaaaa kaçla kaç arası var yahu şu an yok mesela sadanim |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü herhalde benden başka kimsecikler kalmadı bende yatayım bari,hepinize iyi geceler...yarın, maddi ve manevi her anlamda en verimli ve en doyum veren günlerinizden biri olsun.. |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü ee ne oldu şimdi hayalin programı bittimi yetişemedimmi? terli345 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü atakan su an seni dinliyorum. radyoyu dinleyebiliyorum.baglanamıyorum derken kastettiğim programı kuramıyorum ya... hah işte o rt67 az önce söylediklerinden hayalin programına yetişemediğimi farkettim.su an il dısındayım bir seminer nedeniyle.ara ara fırsat buldukca burada olacagım. en kısa zamanda cözülmeli enim pc sorunu bunu daha iyi anladım şimdi sad456 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü ben su an çıkmalıyım sana iyi yayınlar atakan... tebrikler hayalim yarın dinleyeceğim.kesiinnnn wave çok öpüyorummm.... |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü nese arkadaslar size doyum olmaz lakin ben gider hemide mi yatar.uyculuk yapasım var da b456 ii gecelerr kiss3 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü http://img353.imageshack.us/img353/5...ylitterai2.jpg haahhhhhhh hadi kardeşlerim çıkın sepetinizden gezin dolaşın siteizi doya doya şöyle gulensmiley sevincli smiliyface atakan bir ben vardım bak bi ton cat56 getirdim sana yandın oğlum sen yandın dl67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:53 AM. |