![]() |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
|
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü sağol lerzancığım happy6 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü 789569 ayyy ben psikopata bağlanmadan kaçayım en iyisi... bugünden beri radyo için pc ile cebeleşmekten helak oldum ! mola smil56 buldugun her gereksizi lazım olur belki die pc de saklarsan olacagı bu tuh788 bir nevi çöp pc de giyebiliriz smil56 atakanı dinleyebilmiştim.güzel program yaptı.burcucum senin o güzel sesini duydum lakin ne diyor dedim aniden gitti. güzelliğini yansıtmışın bellil programa basarılar gulensmiley |
duyuyorummm yaşasınnn!!!!! duyuyorumm yaşasın yaşasınnn burcu bir ses kontrol sevincli yaptımmm müzik çalıyooo kıs sen gece gece oynatmakmı istiyon bizi f678h canıma minnet oynarım uy897 uy897 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü ya burcu istek alıyormusun? sevincli buram buram aşk kokan şarkılardan rica edebilirmiyim... utananadam gecenin bu saatinde yeter oynadık mı acaba? utananadam |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü burcu ses geliyor geliyor ya kim demiş gelmediğini hemde ne hoş geliyor f678h |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü sen öyle san!! nasıl olsa kimse dinlemiyo diyo yaf khkh56 burcuuuuu ya sen ne güzel gülüyomusun bea sevincli asistan arkadasıda takdir ettim bende edineyim acilen bir tane smil56 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü haydeee dostlar ben kaçtım bir sonraki programa laf yetiştirme çabam da görüşmek temennisi ile hepiciginize iyi geceler smil56 |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Ben radyo programini yine kacirdim 88a Mesela bu aksam da var mi? |
Ynt: Lafını Unutma Sohbet Bölümü Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |