![]() |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Ben de telkinleri dinlerken yaşadıklarımla ilgili bir soru sormak istiyorum.. Telkinleri dinlerken veya dinledikten sonra başımda bir ağırlık ve uyku hali meydana geliyor. Mide bulantısı bende pek olmadı ya da farketmedim ama baş ağrısı ve başımda ağırlık hissi bayağı oluyor. Bu telkinleri dinledikçe sürekli devam edecek mi ya da zamanla giderilecek mi? Bir de merak ettiğim diğer konu zaman zaman telkinleri uzun süre dinlediğimde iş yerinde bile olsam korkunç bir uyku hali bastırıveriyor. Bu normal mi? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Yaşadığınız etkiler normaldir ve etkileri geçicidir...Bir süre sonra olumlu etkilerini hissetmeye başlayacaksınız.. Rehber böümümüzü özellikle incelemenizi rica ediyorum,merak ettiğiniz pekçok sorunuzun cevabını bulacaksınız.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben telkinleri dinlediğiimden beri bir sürü olumsuz şey yaşıyorum ve acayip takıntılı biri olmaya başladım kafama takabileceğim bir sürü şeyle karşılaşıyorum acaba telkinlerle alakalı olabilir mi yani bilinçaltımın temizlenmesiyle alakalı olabilir mi ya da benim bu saçma takıntılarım telkinlere mi denk geldide ben bu yaşadıklarımı telkinlere yüklüyorum yardım lütfen |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Alıntı:
|
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben geçen sene dinlemiştim telkinleri ama devamlı olamamıştım. bu sene yeniden başladım. yaklaşık 10gün önce. belirtilerim neler pekii. telkin etkisi ile baş agrısı ve mide bulantısı yaşadıgımı sanmıyorum. benim normaldede sinüzit ve gastrit hastalıklarım nedeni ile böyle belirtiler yaşıyordum. ama telkinlerin benim üzerimde en önemli etkisi uykuma olabilir sanırım. henüz ego-suçluluk-ertelemebırak dinlememe ragmen daha az uyur oldum (normalde 12-18 saat uyurdum 7saate indi bu). daha dinç uyanıyorum. yataktan kalkamazdım eskiden. olumlu düşünmeye başladım ancak olumsuz düşüncelerde başıma üşüşmüyor değil ama bu da dalgalanma etkisi imiş geçecek zamanla. hafiflik ve birazda huzur var. suçlulugum daha azaldı en sevindiğim bu oldu. benim için büyük bir sorundu. sabırsızlıkla beklediğim etkiler ise kendine güven telkini ile dik oturmak o güven hissini hissedebilmek. bunu çok istiyorum. çünkü kambur oturmaktan sırtımın ağrıdıgını düşünüyorum artık. ama bunda telkinin etkisi olabilirmi diyede düşünmüyor değilim. kas ve ekrem ağrılarına bir etkisi varmı telkinlerin? mesela benim kas agrılarım vardı hergün bir adet kas gevşetici almam gerekiyordu yoksa kasılma başlıyordu damarlarımda. ama ben telkinleri dinlediğimden beri kas gevşetici aldıgımı hatırlamıyorum. birde sırt agrım vardı boyun agrım ancak çok çok daha fazla arttı bu ağrılar telkinin etkiside olabilirmi bunlarda? |
|
ilk 15 günlük zzaman dilimini atlattıktan sonra listene zinde uyanma telkinini alırsan uyku düzenine daha çok yardımcı olacagını düşünüyorum ben. duydugun diğer duyguları ise ben suçluluk telkinine baglıyorum.ruhumuz bilinçaltımız temizleniyor. kendimizi yaşadıklarımızı sorgulayarak suçluluk duymamamızı kendimizi ve diğerlerini affetmemizi sağlıyor. bunlar biilinçaltımızı tamamiyle tüm olumsuz düşüncelerden temizlediğimiz zaman kalmayacaktır. belki de daha kısa süre de geçer, kişiden kişiye değişiyor etkiler. herşeyin gönlünce olmasını diliyorum. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Telkinleri ne zaman dinlemeye basladım bilmiyorum ego kendne guven mutluluk sucluluk sabit duruyor ama Anında değişebiliyorum bzen yerinde duramayan pozitif bazende kendini suclayan hiçbir işe yaramadığını dusununen biri oluyorum acaba bi yerde yanlıs mı yapıyorum? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. eskiden kalma zihnimize kodladığımız düşüncelerle yeni oluşan düşünceler arada çatışma haline girince böyle gel-gitlerde oluşabiliyo , zamanla oturucaktır , birden pozitif bi düşünce yapısına kavuşmak ,mümkün olsada bu kısa sürücektir bence. kalıcı olması için sabretmeli ve başarı için devamlılık göstermeli :) |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. 3 yıldır dinliyorum telkinleri. Bende erteleme alışkanlığı var. Erteleme alışkanlığı için yoğun bir şekilde bu telkini dinliyorum yaklaşık bir haftadır. Bir sorun(m) var. Erteleme alışkanlığı telkini dinlemek dalgalanmalara sebep olur mu? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bayadırda dinliyorum ama hala gecis asamasında olabilir miyim?Devamlılıkta gosteremedim (: Yaklasık 10 gundur dinlemiyorum (kaygı ve endişe yapabilr mi gecen gun 1 saat stajda agladım bos yere :D) Yeniden baslamayı dusunuyorum. Ego mutluluk sucluluk kendine guven sosyallik arttırıcı en son sınav heyecanını da eklmiştim cıkarma yapmadım .Şimdi bastan baslamam gerekiyor mu ? Yani yine 1 hafta ego sucluluk mu dinlemeliyim? tskler (: |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. arkadaşlar daha önceleri haksızlığa uğradığımı düşündüğümde sesim titrer gözlerim dolardı,bu günbir durum kendimi çok net ve çok düzgün ifade ederken buldum,dünya varmiş.bir iki yıl önce telkinleri dinlemeye başlamış;ama devam edememiştim.artık durmak yok... |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. tebrikleerrr, inanc ve guven... cook degerli seyler.. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. yaklaşık bir ay oldu...kendimi hiç bu kadar enerjik hissetmemiştim,çok teşekkür ederim:) |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. arkadaşlar bu telkinleri nasıl indiriyoruz benim indirdiklerim sadece metin. bunları okuyan bi mp3 e ihtiyacım var ki bi yandan müziği açayım bi yandan telkini ?? şimdiden tşk ederim |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. slm; 2 hafta süresince ego-suçluluk telkinlerini dinledim,bayağı da işe yaradı.Kendimi daha iyi hissediyordum.2 gündür de mutluluk ve kendine güveni ekledim,ama kendimi berbat hissediyorum son 2 gündür..Herşeye alınır oldum ve biri dokunsa ağlar vaziyetteyim,kafamı bi türlü toparlayıp herhangi birşeye yoğunlaşamıyorum.Normal mi? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bilinçaltınız direnç gösteriyor olabilir elbette. Bana çok normal geldi etkiler. Çok uzun süreceğini sanmıyorum. Mutlu yıllar. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Umarım bilinçaltım fazla inatçı değildir.Çünkü hala devam ediyor.Cevap için çok teşekkürler... |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben dinlemeye başlayalı daha 2 gün oldu.bendede ertelememe alışkanlığı var halbuki 1,5 yıldır biliyoru bu siteyi.Neyse 2 gündür dinliyorum bir sabır çöktü üstüme ama daha bir asabi oldum sanki.Daha dik oturuyorumgöz temasımda kuvvetlendi bayağı.Ama nedense korkunç bir huzursuzluk var içimde.Ama çabuk etki edeceğini umuyorum telkinlerin,çünkü bilinç altım fazla dolu değil. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. herkese merhaba:) bende daha dinlediğim ilk saatte bile etkisini gösterdi,ilk siteyle tanıştığımda 1 kez dinledim ve 3-4 gün boyunca dinleyemedim bir daha ama etkisi devam etti,sonra düzensiz dinledim hep. son 5 gündür düzenli dinliyorum ve bahsedilen olumsuz etkiler hiç olmadı bende. Gün geçtikçe daha muhteşem bi insan oluyorum heheh :D atakan bey sayesinde tabiki,ona da burdan kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum:) |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. bnde 4gündür gece uyurken mütemadiyen açık...dinliyorum...gün içersinde ise toplam 1 er saat dinleyebiliyorum... rüyalrım dışında başka hiç değişiklik yok:S |
|
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Merhaba ; Telkinleri okuldan dönünce akşam evde dinleyebiliyorum bu yeterli midir ? Gün içerisinde malesef dinleme olanığım yok. Sadece pc başındayekn açıyorum bu şekil bi dinleme oluyor yaptığım bu uygulama doğru mudur ? CHE |
Tavsiyem, gece uyurken pc den uygun bir ses tonunda doğa telkini olanları seni rahatsız etmeyeceği için dinlemen....Bu da 8-9 saat yapıyor zatenactionsmile Kal sağlıcakla.... |
Cevap: Ynt: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Alıntı:
|
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Siteye yeni katıldım zaten çok yeni tanıştım hayatımdegisti.com ile. Ve ne kaybederim inancıyla ücretsiz telkinleri indirdim ilk gün kendimi çok iyi hissettim ego ve kendine güven telkinlerini dinlerken sebepsiz yere güldüğümü farkettim :) ama sucluluk ile ilgili telkinleri ilk defa dinlediğimde kalbim çok hızlı atmaya başladı ve kendimi sebepsiz yere gergin ve huzursuz hissettim ama telkini sonlandırmadım. Direndim devam ettim bir saat kadar sürdü huzursuzluğum ama yine anlamlandıramadığım şeyler oluyor. Mesela ilk gün birkaç saat telkinleri dinledikten sonra sanki biriyle kendimle ilgili sohbet etmişimde aklımda devamlı o kişinin söyledikleri varmış gibi hissettim. bu ertesi günde sürdü aklım devamlı bilmediğim bişeyle meşguldü :) bugünde devam ediyorum ama bugün kendimi biraz huzursuz ve karışık hissediyorum. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. mrb arkadaşım ben de ego güçlendirici ve suçluluk duyguları telkinlerini dinlerken gergin ve agresif hisettmiştimvama 2 hafta sonra sonra belirgin olarak faydasını gördüm. hatta bir haftasonu mutluluktan uyuyamamıştım. o denli yani. inşallah sana da faydalı olur telkinler.. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Arkadaşalar telkinlere devam ediyorum 3 haftadan fazladır dinliyorum ne zaman huzursuz hissetsem hemen telkinleri acıp sakinleşmeye calısıyorum. Gercektende etrafımda cok garip seyler oluyor bazen! içimdeki korkuların da azaldıgını belirgin sekilde hissedebiliyorum. umudu kestiğim bir anda harika bir iş teklifi aldım ama henüz sonuclanmadı. Dua ediyorum inşallah olur! bu teklifin gelecegine bile inanmamıstım en başta. son gelişmeleri de aktarırım herşey gönlümüzce olur umarım. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. siteyi dün keşfettim ruhen o kadar çökmüştüm ki hiç araştırmadan telkinleri indirdim.hangi telkinleri dinlemem gerektiğine vs kısaca göz attıktan sonra ego + suçluluk ile başladım, gece de uyurken açık bıraktım.telkinlerin içeriğine bile bakmadım bilerek çünkü içsesim direk küçümseyip dışlayıp beni vazgeçirebilirdi. bugün annemle çocukluğumda yaşadıklarımla ilgili şiddetli bir tartışma yaşadım ağlama krizleriyle beraber..bunun üzerine siteye bir göz atma kararı aldım acaba telkinlerle alakalı olabilir mi diye...bu başlık altındaki tüm yorumları okudum benim yaşadıklarıma az da olsa benzer şeyler yaşayan 1 - 2 kişinin yorumları olmuş tam emin olamadım siteyi vakit buldukça araştırmaya devam edicem. zaten alakalı olup olmaması çok da önemli değil sonuçta bu telkinlerin bir şekilde işe yarıycağını biliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Hoş geldiniz. Bol bol okumanızı tavsiye ederim forumda işinize yarayacak pek çok bilgi ve uygulama bulabilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Herkese merhaba geçtiğimiz Mart ayından beni telkinleri sürekli dinliyordum. yaklaşık 9-10 aydır dinliyorum yani. İlk zamanlar kendimi harika hissediyordum ama bazende normalden de kötü durumda hisediyorum. 10 gün önce çekirdek inanç çalışması yaptırdım bunu herşeyden çok istiyordum çünkü hayatımda kısır döngü haline gelen bazı şeyler vardı ve bunalmıştım. :/ 10 gündür telkinlerimi dinliyorum sürekli başım ağırıyor ve kendimi agresif hissediyorum hatta bazen sebepsiz yere kendimi çok sinirli hissediyorum. Umarım bu baş ağrılarım çok sürmez. iyi olmak istiyorum hak ettiğim emek verdiğim şekilde yaşamak istiyorum ve değişimi kabul ediyorum :) Herkese güzel yçnde değişim dolu güzel günler diliyorum arkadaşlar. |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. ben de yeni indirdim,bugun dınledım ama benımkıler karışık,erken uyanma,doğa sesleri,sanat müziği fln :) doğa sesleri çok rahatlatıcı.şimdiki etkisi bu.aslında yağmur sesı de olsa fena olmazdı :) |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Herkese merhaba,ego-suçluluk telkinlerini 6 gündür dinliyorum.İlk 3 gün mide bulantım çok oldu.Suçluluk telkini dinlerken boğazım düğümleniyor gıcık gibi zaten sinirlendiğimde hep olur veya kendimi anlatmaya çalışırken .İlk günler çok iyiydim sanki bir ilaç almış ve mucize gibi bütün sorunlarım çözülmüştü.Eski bendim zamanın olayların içindeydim dışında değil sağlıklı halimi özlemişim.mide bulantılarım ve boğazımda düğümlenme geçti fakat panik atak halim artı dokunsalar ağlıyacağım çarpıntım varmış gibi küçükcük şeyler gözümde büyüyor.Ama öyle birşeyki bir yanım sağlıklı ben dışarı çıkmak kalabalığa karışmak istiyor biryanım hastalanan ben korkuyor,Şu anda hasta ile sağlıklı savaşıyor gibi.Bazen dalgalanmalar halinde iyileşiyorum 1-2 saat çok iyiyim bunu farkettiğim an aman Allahım iyileştim dediğim an panik oluyorum .Dün sosyal fobiyi ekledim.1-2 saatte olsa sağlıklı beni bana hatırlattığınız için teşekkür ederim anı farketmek çok güzelmiş.Hiçbir ilaç bunu başaramamıştı .Sağolun |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bana da yardım eder misiniz yeniyim olumlama nasıl yapabilirim ne yapacağımı bilmiyorum suçluluk ve ego telkinleri dinliyorum 2 gündür sadece. Ben resmen geçmişte yaşıyorum pismanlik suçluluk hatalar hep aynı izler beynimi kemirip duruyor çocuğum var onla bile zor ilgileniyorum resmen bunalım halindeyım olumlu düşünemiyorum bir elimden tutun ne olur |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Merhaba telkinleri duzenli olarak dinleyin forumu gezin hem kafa dagitir hemde bilgi sahibi olursunuz |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. dinlemeye başladığım ilk saatten itibaren sindirim sistemim uçuşa geçti ve bir süre sonra ishal olduğumdan korkmaya başladım. o kadar çabuk etki etti ki bu iyi bir şey mi kötü mü anlayamadım. şu anda ishal yok, iyiyim. acaba bu etki bu kadarlık mıydı yoksa başka dalgalanmalar yaşayacak mıyım? |
Cevap: TELKİNLERİ DİNLERKEN HANGİ AŞAMALRDAN GEÇİLİYOR. Bu bir dalgalanma değil.Dalgalanma daha çok psikolojik durumla alakalı.Bu sizin kendinizi kastığınızın belirtisi.Telkinler etki ediyor demek ve olumlu etki ediyor demek. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:54 AM. |