![]() |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı Bu değil de şimdiki gündem gidip Amerika'dan sperm bankalarından hamile kalıp sonra da dünyaya babasız çocuk getirilmesine çok üzülüyorum. Ki ben şehit olanların çocuklarına üzülürken bunlar hiç baba diye bir kavramla tanışmamış oluyorlar. Ana-Baba Okulu ( Remzi Kitabevi) yazan babasız büyüyen ya da babasını erken yaşta kaybeden çocukların zeka gelişimleri diğer çocuklardan çok daha geri oluyormuş . İnsanların kendi bencillkikleri yüzünden masum yavrucakları heba etmelerini anlamıyorum. Rabbim hayra uyandırsın, akıl fikir versin. İnsan en sevdiğine böyle bir kötülüğü yapmamalı bence... |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı Reform yapınca öyle olunuluyor :D O değil de, acaba bayanlar sadece çocuk için mi evleniyorlar merak ediyorum sevincli |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı İlginç bir haber değil bence. Artık bilim ve teknoloji hızla ilerliyor. Ama şuna inanıyorum. Bu toplum var olduğundan beri kadın ve erkek üzerine kurulmuş. Sahsımca 3. bir cins olmamalıdır. Birçok arkadaşıma katılıyorum. Çocuk gayet normal yollarla dünyaya gelmelidir. Kadınsız bir erkek ne de erkeksiz bir kadın olabilir. Tamamlayıcı unsurlardır. Farkında mısınız bilmem ama duygusallık yavaş yavaş yok oluyor. |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı Zor durumda olanlar için yeni bir seçenek,,bilimsel başarı olarak takdir ediyorum,,unutmayalım bu yönteme birgün sizin de ihtiyacınız olabilir,,keşke ülkemizde uygulanabilir olsaydı... |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı Alıntı:
|
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı insan tabiiki sadece çocuk için evlenmez evlenmenin biçok sebebi vardır çocuk belki en önemlisi şimdi evlenme ve çocuk meselesi bundan sonra dahada gündemde olacak çünki bi hadisde efendimiz.zaman gelecek insanlar evlenmekten kaçacak çocuk yapmaktan kaçacak çocuk yerine evlerinde hayvan bakacak onları sevecekler buyuruyor,çevremize baktığımız zaman bunu rahatlıkla görebiliyoruz, ama 3 çocuk babası olarak evliliğin en güel yanı çocuk sahibi olmak ve birde seni seven sana değer veren bir eşin olursa daha ne ister insan . 40 kusür yaşına kadar evlenmeden yaşayan bir dostum anlatmıştı annem zoraki beni evlendirdi düğün gününün 3 günü işe giderken sokağın köşesini dönerken gayri ihtiyari dönüp eve baktım,ve eşimin balkondan bana baktığını ve el salladığını gördüm o an köşedeki elektrik direğine kafamı vurdum hay kafam şimdiye kadar nerdeydin. |
Cevap: artık çocuk için evlenmeye gerek kalmadı Bir bayanın ya da erkeğin yanlızca çocuk için evlenmeyeceğini düşünüyorum.Tercih edilir, ya da edilmez.Mutlu huzurlu bir yuva kurma isteği bence olgun yaştaki insanlar için bir ihtiyaçtır.Tabii ki çocukta bu ailenin meyvesidir.O da tercih sebebidir.İnsanlar sorumluluk almak istemeyerek aslında kendi huzur ve mutluluğundan kaçıyorlar bence..Bir çocuğun anne sevgisi kadar baba sevgisine de ihtiyacı vardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |