Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Güzellik Bakım > Giyim

Uyarılar

2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş...

Güzellik Bakım ve Giyim 2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni yıl renkleri ve modelleriyle kışkırtıyor Moda dünyasında çılgın bir yıla noktayı koyduk. Ünlü moda tasarımcısı Valentino bu renkli dünyaya veda etti, Marc Jacobs saçlarını maviye boyattı, ünlü ünsüz herkes 5 pound'luk bez bir çantanın peşinden koştu... Peki 2008'de bizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi

2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-06-2008, 02:22 PM   #1 (permalink)
Moderator
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 1,682
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
comte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond reputecomte has a reputation beyond repute
Standart 2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş...




Yeni yıl renkleri ve modelleriyle kışkırtıyor
Moda dünyasında çılgın bir yıla noktayı koyduk. Ünlü moda tasarımcısı Valentino bu renkli dünyaya veda etti, Marc Jacobs saçlarını maviye boyattı, ünlü ünsüz herkes 5 pound'luk bez bir çantanın peşinden koştu... Peki 2008'de bizi neler bekliyor?

Bir yılı daha geride bıraktık. 2007'de moda tasarımcılarının bizleri hayretlere düşüren koleksiyonları, "Eyvah şimdi sırada ne var?" dedirtecek kadar bizleri şaşırtmadı değil! Erkekler etek giydi, iş kıyafeti olarak şort takımlar vitrinleri süsledi, büyük çantalar bu kez erkekler için üretildi. Kadınlar da erkek kıyafetlerine sahip çıktı ve smokin ceketpantolonlar gardıropların en önemli kıyafeti oldu. Lüks diye bağıran tasarımlar kapışılırken, tekno tasarımlar da dikkat çekti... İyi şeyler de olmadı değil; çevre dostu tasarımlar 2007'de tüketicileri daha da bilinçlendirdi. Ve artık siyahın yerini yeşil aldı. 2007'de neler hafızalarda kaldı, 2008'de moda dünyasında bizi neler bekliyor isterseniz bir göz atalım.

Neler Oldu?



Ünlüler ve markaları

Daha güzel bir işbirliği olamazdı! Stiliyle kadınların hayran olduğu Kate Moss İngiliz zincir Topshop için koleksiyon tasarlayınca onun gibi olmak isteyen kadınlar bayram etti! Bu birliktelik, diğer ünlü isimlerin de kendi markalarını çıkartmasına önayak oldu. Sienna Miller tasarımcı ablası Savannah ile Twenty8Twelve, Victoria Beckham güneş gözlüklerinin ardından jeanleriyle iddialı olduğu VBV, Sex and the City'nin yıldızı Sarah Jessica Parker uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Bitten markalarını lanse ettiler. Ama hiç kuşkusuz en çok beğenilen ve aranan Kate Moss koleksiyonu oldu.

Marc Jacobs'ın yeni hali

Daha da zayıfladı, saçını maviye boyattı. Her zaman yetenekleriyle kendinden bahsettirdi ama stiliyle asla! Evet; kendi markası dışında Louis Vuitton için de tasarım yapan Marc Jacobs'a bir haller oldu. Kötü de olmadı. Artık kendisi için de herkesin konuştuğu bir stil yarattı! Önceden 'Bu nasıl tasarımcı' diye düşündüren kıyafetleri yerine, artık jilet gibi şık giyinen Marc Jacobs fiziğine de çok dikkat ediyor. Bir gerçek var ki, 2007 ona yaradı. Tasarımları kadar kendi stilini de konuşturmayı başardı!

Valentino'dan veda



Dünyaca ünlü İtalyan tasarımcı Valentino, 2007 yılında moda dünyasına veda etti. Bu vedanın erken olduğu söylendi ama 1932 yılında Milano'da doğan Valentino Garavani, tam 75 yaşındaydı! Valentino, 1960'ların başında kendi atölyesini açmış ve o dönemden itibaren Hollywood'da adını duyurmayı başarmıştı. Koleksiyonlarında kadının duygusallığını, dişiliğini ve şehvetini yansıtan moda tasarımcısı, veda ettiği koleksiyonunda favori rengi olan kırmızıya ağırlık verdi. Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy Onasis, Julia Roberts, Jennifer Lopez ve Claudia Schiffer gibi ünlü isimleri giydiren Valentino'nun son defilesine birbirinden seçkin yüzlerce davetli katıldı.

En hit çanta



Hermes Birkin mi, Chanel 2.55 mi? Hiçbiri. 2007 yılında lüks aksesuarlarıyla tanınan başarılı tasarımcı Anya Hindmarch'ın 'I'm not a plastic bag' (Ben bir naylon çanta değilim) sloganıyla çıkardığı çantası en moda çantaydı. 5 pound değerindeki bu kanvas, pazar çantasını andıran model yok satınca, ebay internet sitesinde 250 pounda kadar alıcı buldu. Naylon torba kullanımına karşı olarak piyasaya çıkarılan bu bez çanta, doğayla barışık şık bir alışveriş çantası. Çantanın amacı, marketlerde naylon torba yerine bu şık çanta ile alışveriş yapılmasını sağlamaktı ama amacından biraz saptı. Çantanın bu kadar talep görmesi çevre bilincini göstermek değil, 'en moda' olmasından da kaynaklandı.

Modanın milenyumu




Sanki bütün tasarımcılar sözleşmiş gibi 2007'de özel kutlamalar yaptı. Amerikalı tasarımcı Ralph Lauren moda sektöründeki 40. yılını kutlarken, Christian Dior 60. yaşını, Jean Paul Gaultier 30'unu, Ferragamo 80 yıllık başarısını kutladı. Böylece 2007 de modanın milenyumu oldu.

Neler Geliyor?





Daha da büyük aksesuarlar
2007 modası büyük çantaların, kalın platformların modasının haberini vermişti. 2008'de ise el çantaları büyüdü, daha da kullanışlı hale geldi. Artık herkes çantasını kolunu alıp rahat edecek! Ya da valiz gibi çantalarla hafta sonu seyahatine bile çıkabilecek. Ayakkabılarda ise dev topukların yerine, üzerinde durabileceğimiz boyutta olanlar moda. Hatta çok enteresan topuklar sezona damgasını vuruyor. Dolgu topuk ayakkabılar ve gladyatör sandaletler yine var.

Mini mi, maksi mi? Yoksa ikisi birden mi?
Bir sezon mini, öbür sezon maksi derken kafalar karıştı... 2008'de tasarımcılar hepsini birlikte yorumladı. Örneğin Martin Margiela'nın son defilesindeki önden mini, arkadan maksi yorumu bizler için bir yenilik. O mu, bu mu derken, işte her ikisi bir arada!

High-tech

Hüseyin Çağlayan başlattı ve moda teknolojiyle buluştu. Prada'nın degrade yün kumaşı, Balenciaga'nın robotları andıran tayt pantolonunun ardından, 2008'de daha da cesur tasarımlar var. İngiliz tasarımcı Giles'ın, üç boyutlu gibi görünen laser kesimi elbisesi, Burberry'nin pililere farklı yorum kattığı kabanı, 2008'de teknolojiyle el işçiliğini bir arada sundu. Siz de bu yıl giydiğiniz kıyafetin basit bir kumaştan, klasik bir kalıptan olmamasına dikkat edin! Modaya biraz teknolojiyi katın.

Büyüleyici, kışkırtıcı tasarımlar

Hollywood ihtişamıyla kadınlar daha da gösterişli olacak. Filmden fırlamışcasına uzun elbiseler içinde kadınlar göz kamaştıracak. Siyah, natürel tonlar dışında pastel renkler bu yıl çok moda. Canlı renk sevenler için de çiçek desenleri var. Ama 2008'de yine kırmızı, sarı, mavi giyebileceksiniz.

Kaynak: Sabah[/img]


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

comte isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş...

Güzellik Bakım ve Giyim 2007 Modasından 2008 Modasına Geçiş... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni yıl renkleri ve modelleriyle kışkırtıyor Moda dünyasında çılgın bir yıla noktayı koyduk. Ünlü moda tasarımcısı Valentino bu renkli dünyaya veda etti, Marc Jacobs saçlarını maviye boyattı, ünlü ünsüz herkes 5 pound'luk bez bir çantanın peşinden koştu... Peki 2008'de bizi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Giyim telkin cd indir izle İstanbul Giyim nerededir kimdir Giyim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Giyim hipnoz Giyim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Giyim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Giyim kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.