Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sigara Bırakma Klubümüz > Sigara ve Sağlığnıza Etkileri > Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz?

Uyarılar

Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Gerçekten Bırakmak İstiyormusunuz?

Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tütün… Çoğunlukla hepimizin üzülünce yada sevinince kendimize ortak ettiğimiz bitki. Hayatımızı ele geçirmiş sanki. Bizden bir parça olmuşcasına vazgeçemediğimiz, kısacası tiryakisi olduğumuz sigara ile ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki. Aslında sanıyorum zararlarının boyutlarını birçoğumuz biliyoruz. Ancak ben ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? telkin cd indir izle İstanbul Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? nerededir kimdir Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hipnoz Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? kuantum düşünce kitap haberi

Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-06-2008, 12:36 PM   #1 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Bulunduğu yer: Earth
Mesajlar: 3,639
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin

Tütün… Çoğunlukla hepimizin üzülünce yada sevinince kendimize ortak ettiğimiz bitki. Hayatımızı ele geçirmiş sanki. Bizden bir parça olmuşcasına vazgeçemediğimiz, kısacası tiryakisi olduğumuz sigara ile ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki. Aslında sanıyorum zararlarının boyutlarını birçoğumuz biliyoruz. Ancak ben yine detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum sizlere bu maddeyi.

Tüm dünyada sigarayla ilgili verilen çeşitli raporlar yıllardır sigaranın insanı ölüme nasıl adım adım yaklaştırdığını çok açık bir biçimde ortaya koyuyor. Bu araştırmalara göre sigaranın 4000 çeşit kimyasal madde içerdiği bilinmekte. Bunlardan 60 tanesi vücuda son derece zarar veren zehirli maddelerden oluşuyor. Bu maddelerden bazılarını size sıralamak istiyorum:

Amonyak: Tütün içindeki nikotinin duman olarak açığa çıkmasını sağlar.
Naftalin: Kenevir öldürücü zehirli bir ilaç.
Fosfor: Fare zehiri dahil tüm temizlik ilaçlarında kullanılır.
Arsenik: Dumanda bulunan zehirli madde.
Kadmium: Pillerde kullanılan çok zehirli bir metal.
Aseton: Sigara dumanının dışında oje çözücü olarak kullanılır.
Bütan: Çakmak gazı.
Fomik Asit: Cesetleri saklamakta kullanılan çok zehirli bir madde.

Tüm bunlar gibi daha pek çok zehirli madde içeren sigaranın sağlığımızı etkilememesi sanırım olanaksız. Kısaca birkaçından söz etmek istiyorum sizlere.

Yoğun sigara içen bir kişinin akciğer kanserine yakalanma riski %90 olarak biliniyor. Ayrıca nefes darlığı, astımda %100 ters etkileri kanıtlanmış olan sigaranın aynı zamanda kalp ve damar hastalıklarına da yoğun tıkanıklara neden olduğu belirlenmiş durumdadır. Kandaki oksijen miktarını da etkileyen sigaranın vücut ve cilt üzerinde vaktinden önce yaşlanma, nem kaybı, soluksuz cansız bir cilt oluşturduğu da unutulmamalıdır. Bütün bu hastalıkların yanı sıra daha bir çok sorunu bize taşıyan sigarayı yine de kolay kolay terk edemediğimizi inkar edemiyoruz nedense.

Önce beyninizde bırakın

Bu durumda bize her konuda yardım eden bitkilere başvurarak yavaş yavaş sigarayı hayatımızdan uzaklaştırmayı başarabileceğimize inanıyorum. Vereceğim bitki reçeteleri ile önce içtiğimiz sigara adedini azaltabilir daha sonra tamamen bırakmayı sağlayabilirsiniz. Ancak bu bitkileri kullanmadan önce beyninizin gerçekten sigarayı bırakmak istediğine emin olmanız gerekmektedir. Çünkü, kendi kendinize bunu gerçekten onaylamadığınız sürece sigarayı bırakmayla ilgili tüm girişimleriniz sanıyorum sonuçsuz kalacaktır.

Ruhumuzun ve bedenimizin aslında Allah' ın, bize sunduğu en değerli şey olduğunu kabul edersek, değer verdiğimiz bu hediyeyi en iyi şekilde muhafaza etmeye çalışarak yaşamımızı, kendimize kazandırmanın ışığını içimizde hissedebilmenin keyfini yaşayabiliriz.

Sigaranın vücudumuza verdiği zararları en aza indirecek, içme duygunuzu azaltacak bitkisel çayların gün içinde yemeklerden bir saat önce 2 su bardağı demleme yapılarak içilmesi gerekmektedir.

1.)
1 tutam kocabaşotu
1 tutam adaçayı
1 tutam kantaran
1 tutam hatmi
Eşit ölçülerde tamamlanarak her su bardağı için 1 çorba kaşığı ölçü olmak üzere demleme yapılarak içilir.

2.)
Nane yağı
½ çay bardağı su
½ çay bardağı suya 15 damla nane yağı ilave edilerek temeklerden yarım saat sonra içilmelidir.

3.)
Çok ince kıyılmış karabaşotunu piponun içine doldurarak gün içinde içebilirsiniz.Sürekli bu şekilde içimi sağlanan bitki sayesinde kısa zamanda sigara içme isteğiniz en aza inecektir.


alıntıdır.
kaynak: http://www.isikterapi.com/isiktangelen.asp?id=1

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr


Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-01-2009, 03:47 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
aahueda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 20
Tesekkür: 15
19 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aahueda is an unknown quantity at this point
Standart

peki bu karışımları dendeyen varmı aranız da
aahueda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin

Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Sigarayı Bitkilerle En Aza İndirin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tütün… Çoğunlukla hepimizin üzülünce yada sevinince kendimize ortak ettiğimiz bitki. Hayatımızı ele geçirmiş sanki. Bizden bir parça olmuşcasına vazgeçemediğimiz, kısacası tiryakisi olduğumuz sigara ile ilgili anlatacak o kadar çok şey var ki. Aslında sanıyorum zararlarının boyutlarını birçoğumuz biliyoruz. Ancak ben ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? telkin cd indir izle İstanbul Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? nerededir kimdir Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hipnoz Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.