![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI pırıl pırıl haftasonları diliyorum hepimize.. bitmemiş umutlar.. ertelenmemiş yarınlar.. hala yapıyorum değil mi :) artan umutlar.. yaşanan bugünler diliyorum hepimize.. Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende Ne güzel olurdu Hep seninle paylaşmak Tüm özgürlükleri Seninleyken yaşamak Dopdolu günlere Hep seninle başlamak Yarınlarla, dünlerle sonsuzluğu yaşa Dünden sonra yarından önce Yaşam durur umut bitince yaşayamadıkça özgürce Mutluluklar biter Sevsende Zuhal Olcay - Dünden Sonra Yarından Önce - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI bugünkü şarkım.. biraz da sevgili mawish den esinlendim.. eğer istersen sana da gelsin mawish :) ister gel ister gelme - seden gurel - YouTube ne de olsa... bu sevgi benim..hiç senin olmamıştı ki.. zaten BENim hiç SEN im olmamıştı.. cansuyu |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ..ben seni değil.. seni sevmeyi sevdim.. ne de olsa herkes kendi sevebi,lme gücü kendi yürği kadardır.. bugünkü şarkım.. zerrin özer - ben seni sevmeyi sevdim - YouTube |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI anlatılamayan ve Sweet in cevabından elbette çağrışım :)) ağlamak güzeldir - YouTube gözyaşlarımı seviyorum.. gözyaşlarımla arınmayı.. gözyaşım yok oysa.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI bu da benim şarkım olsun:)) yeni türkü deliler - YouTube Diyorlar ki bazen gozlerinden Deliler dolusmus bakiyor birer birer |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI annemi daha çok anımsıyor ve hatta anlıyorken :)) Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Sezen AKSU - Eller Günahkar - Masum Değiliz - YouTube İÇİNDEKİ ÇOCUĞA SARIL.. SANA İNSANI ANLATIR... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Önümüz sonbahar benim içimden gelen şarkı da bu bugün. Seyirlik değil ömürlük olsun AŞK lar. http://www.izlesene.com/video/hosgel...izleyin/541311 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Şebnem ferah - Çakıl taşları - Dailymotion video Benim umudum var..Bu da benim bu günkü şarkım olsun:)) |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ne güzel.. susmamış şarkılar.. ve susmasın da hiç... Candan Erçetin - Nedense Sustum - www.enbfrm.com - YouTube oysa BİR KEŞKEYE DAHA YER YOK HAYATTA... |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI ışıl ışıl pazarlar dilerim hepimize.. perdelerimizi sonuna dek açtığımız.. güneşi sardığımız.. denizi kokladığımız.. Kent Şarkıları - Deniz Anlatıyor mu Beni Sana - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:36 AM. |