![]() |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Aşkına dalmışım ben, nasihat neye yarar? Zehir içmişim ben; şeker neye yarar? Benim için: “Ayağına zincir vurunuz!” diyorlar. Divane olan gönüldür, ayağıma zincir vurmak neye yarar...! _____ Hz. Mevlana ______ Nadeah - Whatever Lovers Say / Live acoustique RCS#23 - YouTube |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR "Birini bağışlamayı reddettiğinizde hala o kişiden bir şey istemektesinizdir ve eğer istediğiniz intikam dahi olsa, bu sizi ona sonsuza dek bağlı kılar... Neden hala AFF ETMİYORSUN KENDİNİ..." Multitap - Ci - YouTube |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Ne iyi geliyor bana paylaştıkların yarimistanbul iyi ki varsın. Sevgiler. |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Alıntı:
guitarAYNAYA BAKTIM PEK BİR GÜZELguitar Flört - Cemiyette Pişiyoruz (Canlı Kayıt) - YouTube |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Hayatınızın tatmini için çok önemli gördüğünüz bir şeyden mahrum kaldığınızda iki seçeneğiniz olur: Ya diğer insanlara ve Allaha karşı kızgın,kendisine acıyan bir kişi olurusunuz; ya da daha derin bir seviyeye ilerler olursunuz. Çünkü hayatınızda önemli bir delik oluşmuştur. Ve bu deliğin içine gittiğinizde bu sizi forumsuz olana götürür. Onun içine gitmek demek, teslim olmak demektir. Olanı kabul etmektir. Ve bütün olumsuzluklar, şikayetler yok olur gider. Sizi eksik kılan, mutululuk ve tatminden alıkoyan mahrumiyet, sizi daha derin bir boyuta taşıyan bir giriş noktası olur. Eckhart Tolle http://youtu.be/noERV75foYc |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR ''Başarısız olduysan oldun Yıkma kendini zaten yorgunsun Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin Ya vazgeçer unutursun Ya da yolun açık olsun, hadi..'' http://youtu.be/WXrZ2OeuQCw |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Neden Olmasın... http://youtu.be/ev0FjKwNkzc |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Affetme konusuyla ilgili kendi yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum. Bu arada çok önemli bir konu açtığın için teşekkür ederim.956k Affetmekle zorlandığım bir yakınım vefat edince ölüm başka bir şey onu affettim. Ama affettim hakkımı helal ettim demekle bitmiyormuş. O zamanlar bilmiyordum.Yaklaşık dört senedir ilgileniyorum bu konularla bir yaşam koçuyla görüşmemiz de benim tam olarak affedemediğimi kısacık bir yazışmada buldu tabi başıma gelen kötü olayları anlatınca, siz tam olarak affedemediğiniz için yani dersinizi almadığınız için karşınıza daha kötü insanlar çıkar diğer kişiyi affedersiniz demişti. Gerçekten de öyle oldu. O bir şey değilmiş daha kötüleri varmiş .terli345 demem bana çok pahalıya mal oldu. yani tam olarak affetmem. Şimdi insanlara yalvarıyorum ne olur içinizde kin barındırmayın bağ kesme affetme çalışmaları yapın ya da yaptırın. çünkü bedeli ağır oluyor. actionsmile özgürleşmek dediğimiz bu galiba ileride başımıza daha kötü olaylar gelmeden dersimizi aldıktan sonra hatta bu insanlara teşekkür etmemiz gerekiyor. Bize bir şeyler öğretmek için geliyorlar. Ama biz farkında olmazsak katlanarak bir ders daha geliyor. Tekamülümüz için bunları yaşamamız gerekiyor ki ruhumuz olgunlaşsın. actionsmileNacizane fikirlerimi ve yaşadıklarım size de ders olur ümidiyle sevgiler |
Cevap: AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Affetmek, geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar.. ______ Paule Boese ____ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 PM. |