![]() |
Şu an kimi çok özlüyorsun??? Şu an kimi çok özlüyorsun??? Ben annemi çok özlüyorum 88a |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şeyyy utananadam benim özlediğim kimse yok şuan... evet seviyorum annemi babamı arkadaşları falan ama ben pek öslemeyi bilmiyorum sanırım arada bir aklıma eser arar konusurum hepsi o 44 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Babami Aslinda onu cok tanimiyorum ama ozluyorumm cokkk ağla |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şu an birini değil ama aşık olmayı çok özledim. ailem sevdiklerim hepsi yanımda. ama aşk yanıbaşımdan bile geçmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki. şöyle ayaklarım yerden kesilip şapşallaşmayalı... artık hiç aşık olamıycakmışım gibi hissediyorum çok kötü bi his bu sad456 hayatı bu kadar ciddi yaşamadığım gelecek kaygılarımın olmadığı günlerimi çookk özledim. sadanim |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? sen de başını alıp gitme ne olur ne olur tut ellerimi hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey istemedim seni istediğim kadar... |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ben kankimiii özlüorum platonik aşkımı ,annemi babamı kardeşimi akrabalarımı hocalarımı arkadaşlarımı ....... şaşkın |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? hepsini bir anda nasıl özleyebiliyorsun... dusun smiliyface |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? bendeki bu kalp buncasını sevebiiosa buncasınıda özleyebiliodur demektir(biraz felsefi oldu ama olsun) |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? tabi nasıl istiyorsan öyle olsun... smiliyface ne güzel böylesine sevebilmek herkesi...kutlarım seni... 25889 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Alıntı:
|
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ANNEMİ ,CİCİANNEMİ biliyorum ki son nefesime dek özleyeceğim onları |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? uzun zamandır görüsmedigim arkadasımı...:( çok saçma bir nedenden küstük ve bu küslük maalesefki devam ediyor...ona ulasıp,onunda içinde bulundugu uçurumdan çekmek isterdim...Ama bunu yapmak istesemde o bunu asla kabul etmez...Ama onu çok özledim...Onunla ağlarken gülmeyi özledim... |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? gurbetteyim şu sıralar..ardımda kimleri bıraktıysam herkesi özlüyorum..gurbet başka bişiymiş 96 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? kardeşimi agl34 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? amiiiinnnnnn 96 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? merhaba , bende gurbetteyim su an biraktigim eski hayatimi cok ozluyorum, ozellikle sevgilimle olan bolumleri. denize gitmeyi ozluyorum. neseli merhaba bende gurbetteyim.ben gorevli geldim kendi istegimle ya sen?? ulku cat3500 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? şu an askerde olan sevgilimi çok özledim bide yeğenlerimi özledim ( 2,5 ay oldu görmeyeli biri yeni doğdu onu ilk kez görcem) ama onlar yarın gelcekler ve görebilcem ama sevgilimi uzun süre göremiycem agl34 |
|
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? çok sevgili arkadaşım deryayı çok ama çoooook özlüyorum.... emb23 emb23 emb23 emb23 |
http://www.ekshi.net/msn/Sarikafa/basket.gif |
|
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? kendimi..... çocukluk günlerimde ki neşemi,sevinçlerimi...hayata hep pozitif bakabilen gözlerimi.. sung66 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? su anda hayatımda olan herkesı ozluyorum, 5 ay oldu gelmek ıcın cıldırıyorum, hayırlısıyla su kontrat ısımı bır cozsem en cok yıgenımı ozledım teyze gel gel dıye bagırıyo telefonlarda allah gurbettekılere sabır versın tresor 88a |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? inci sedefimiii rt67 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? Babamı çok özlüyorum.....Canım babacım..........Aramızdaki mesafe uzak olmasa da yine de göremiyorum... 88a |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? gecenlerde tv de anneanneme pek benzemeyen ama ayni sesi onun gibi olan türkü soyleyen bir nine vardi. gülümseyerek izliyordum.benzetince cok sasirdim.ve gözlerimden yaşlar süzüldü..cok özlemişim.nur içinde yatsin.. |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ozlem duymak, katlanilmasi zor olan duygulardan biri hele bir de ozlediginizin geri gelmemesini bilmek insana daha da aci veriyor. ben gurbetteyim su an ve sevgilimi ozluyorum ama bu tatli bir ozleyis nihayetinde onu gorecegimi biliyorum, dondugumde bir daha ayrilmamak uzere hep bir arada olacagimizi bilerek gunlerimi sorunuz gecirebiliyoum. fakat ozlem duydugum biri daha var ki , onu tekrar goremiyecegimi bile bile ozluyorum ve bu bana aci veriyor. yillar once 1999 sakarya depreminde kiz kardesimi kaybettim. o zaman henuz 20 yasindaydi , polis olup tayini oraya cikmisti , daha gideli 1,5 ay olmamisti ve aci gercekle basbasa kaldik. ailece yikildik ama nafile giden geri donmuyor... iste yillarca onun ozlemiyle yanip tutusuyorum. agl34 hoscakalin iyi gunler ulku |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? agl34 ooo varmi boyle bir ozlem izmirli aman allahim kalbim catlar benim kesin.allah sabir versin canim |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? tesekkurler sumbul cugum. boyle aciyi dusmanim bile yasamasin!! insani parcalayan bir aci, neyse uzuntumle bogmiim sizleri, sizler hep neseli olun sonucta hayat devam ediyor!! ulku cat3500 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? ahhh ülkücüm bişey söylenemeyen anlar vardır ya yazdıklarını okuyunca öyle kalakaldım... mekanı cennet olsun... çok erken ve zamansız ayrılmış aramızdan... sad456 geride kalanlarına rabbim sabır ve dayanma gücü versin... agl34 hayat işte bu kadar.. anda yaşamamız ve günümüzü hayıflanarak geçirmemiz adına... içinizde ki güzellikleri ortaya çıkarıp bir bir doyasıya yaşamanız dileklerimle .... sevgiler... |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? IZMIRLI-canim bizi bogmadin ama bahsettik ce zorlasiyor hersey.ne kadar az animsarsan o kadar kolay olur.hadi kapatalim konuyu burda bize keyifli bsiey yazda konuslalim laflasalim biraz hadi biZ burdayiz bekliyoruz canim |
canım çok üzüldüm ama söylediğin gibi bu özlem acı verir.seninde benimde tatlı bi bekleyişimiz var kavuşacağımıza dair ümidimiz var.bende yedi yıl önce babamı ve dört yıl önce büyükbabamı kaybettim onlarıda çok özlüyorm ama bunu düşünerek acı çekmek istemiyorum!hadi bak buraya kendimiz mutlu etmek için geldik ark5 kiss3 |
içimi acıttın ülkü....hemde çooook.......ama allahım sabırlar versin... emb23 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? eveeet smi neselenme zamani, gogogo artik kimse kimseyi uzmesin s456 ben annemi cok ozledim, boyle sicacik odada uyurken uzerimi ortmesini!!! b456 smdi derse gitcem ama yine de alamiyorum kendimi yinesitenin basindayim cilgin897 hadi herkese bo gulucuklu gunler, bana da iyi dersler!! t678 ulku cat3500 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? arkadaşim esra'yi ne zamandir? cevap veriyorum bir haftadir. gorusemiyoruz eskiden kapi komsumdu aliştim tabi.. görünce sımsıkı sarilirim en kisa zamanda..ayy canim benim. |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? hep bir iç çekiiş. |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? bende ösledim yaaa sefkilimi ösledim yanımda diil çok usaklarda sonracımaaa arkadaşlarımı ösledim askere gönderdim ikisini birden sonracıma kaybettiklerimi ösledim anneannemi babacığımı çok ösledim onlarııı agl34 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? aynı okulda olmama rağmen platonik aşkım sedef i özlüyorum.belki de platonik değildir ha. sigrt56 |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? benim özleme duygum alındı galiba içimde özlemek gibi bişiy yok 88a ama böyle olmak cok güzel |
Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun??? 88a şu an en çok askerde olan erkek arkadaşımı özlüyorum.devim seni özledim...çok... emb23 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:50 PM. |