![]() |
hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? ben izmirde yaşıyorum.buranın kızları uy897meşhur bild,iğiniz gb. hismiley |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? [b] Dogma büyüme angaralıyım seymenleriyle meşhur yaprak döneriyle meşhur hıh kızmış asıl buranın kızları daha güzel örner:ceren18 sevincli |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Alıntı:
|
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? genelde izmirin kızları güzeldir diye bilinir, ben daha izmire gitmedim, görmedim onun için o konuda yorum yapamayacağım ama ankaranın kızları güzel gerçekten. super |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? izmirin kızlarının güzellikle yakından uzakdan alakası yok ::) ankaranında ama ceren18 gercekden guzelsın hemsom söle acıklayım izmir istanbul ankara gibi büyük sehirlerde yada söyle deyim izmir genellikle maddi durumu yüksek ailelerin kaldıgı sehir simdi izmir kızları hakkında bi yorum yapcam yapamıyorum izmirli bi cok kız var aramızda ama guzel degiller onu söyleyim . maddi durumu yüksek ailelerin bakımlı kızları agırlıkda oldugu için öyle bi dedikodu saçmalıgı cıkmısdır güzel kızlar nerde söyleyimmi : anadoluda elleri kınalı kızlar . saçları yosun kokan kızlar örnek : mardinin kızlarının eline su bile dökemez izmir kızları (( zehrada mardinliydi o güzellik o gözler o saçlar )) diyarbakır kızlarını gördünüzümü ? izmir kızları tırnagı bile olmaz memleketim diye demiyom yozgat kızlarını gördünüzmü ? karadenize cıkmıyom bile yaaa işte böyle smiliyface izmire defalarca gittim ama bakımlı kızlar dısında güzel kız görmedim güzel kız dedigin dogusdan guzeldir sonradan guzel olana güzel demem ben :P |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? türkiye de bilmeyen yok bunu ben demiyorum sadece.herkeşler diyooooo.zehraya laf yok ok.katılıyorum sana ark5 uy897 |
zehramı salla gitsin onu sevincli istedini de atış serbest nişan al ateşşşş umrumda degil guzelde guzel degil zehra türkiye güzelden ne anlar saf güzel yok orda boyalı güzel cok yani bakımlı kız çok güzel dedigin saf kan güzel olacak yaa şimdi izmirli kızlar okuycak burayı bana yaylım ateşi açıcaklar en başda hayal abla sevincli yaaa nasıl topasam kendimi |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? yandın olum sen tuzağıma düştün s45apk |
offff cadi sila dicemde olmaz cadi degilsin sen izmirli kızlar badanasızda güzel tamam badana makyaj oluyo bu arada sevincli help mee kurtarın erkekler beni erkek gücüü dersteginizi istiyorum |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Hayal abla gerçekten izimirin kızları çok güzel ben şahit oldum ilk aşkım izmirliydi çok güzeldi hala unutamadım aman hanım duymasın sıcak345 |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? khkh56 |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? [b] tek tek gelin ne ise bi kaç tane daha izmirli cıksın öyle yazcam hayal ablama bakıp izmirli gızlara çarpık bacak diyemiyom sevincli |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? s45apk |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? hayal abla gözlerini kapat [b] izmirli kızların hepsiiiii çarpık bacaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııı |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Ben kütahaylıyım ama boşnağım yani yugoslav göçmeni bizim kızlar ve erkekler genelde uzun boylu sarışın ve renkli genelde mavi ama güzel yeşil gözlü olanlarıda çoktur.Ama kızlarımız boyları ve güzelliklerinden dolayı biraz kibirlidirler. mlk34 |
[b] kızlardan iyi anlamıyon diyince söyle bi dusundum hüzün basdı ya harbiden ayıkmıyom eger anlasaydım basıma bu dertler gelmezdi :'( |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? . İzmir'de yaşıyorum , nesi mi meşhur? 3 K sı meşhurdur derler , Kordon - Kumru- Kızlar Tüm ülkemimin kızlarının ayrı güzellikleri var , ama İzmir'in kızları güzellikleri ortaya çıkarmayı biliyor. Bakın Sezen AKSU nasıl anlatmış; İzmir'in kızları bir elinde de cımbızları Dişidir, anadır, efedir gidinin tatlı huysuzları Çıktılarmıydı ipek çoraplarla kordon boyuna Savaşta da aşkta da esaslıdır kadın duruşları Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz Körfezin yakamozu, yıldızı Keskin tuzu tadında Parfümü meltem Yasemenler açar balkonunda Körfezin yakamozu, yıldızı Keskin tuzu tadında Parfümü meltem Yasemenler açar balkonunda İzmir'in kızları Korku yok kitabında Çal bıre bir harman dalı Delikanlı makamında İzmir'in kızları Ayıptır söylemesi laf aramızda Sevişe sevişe de ölür Dövüşe dövüşe de icabında Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz Hiçbir topuk tıkırtısı bu kadar Davetkar çalamaz Bir göz vuruşuyla yerle bir eder Böyle bir şey olamaz Baba sen de ne biçim takardın Kısacık eteklerime benim Merdiven altında Dizimden belime kıvırıverirdim Balkona çıkar makber okurdum Köprü inlerdi Öyle sert sert bakardın ki Ay! zor yetişirdim Baba sen anasına bakıp da Kızını almayacaktın Küfürlerine anneannemin Öyle gülmeyecektin Daha görür görmez Cigarasını tellendirdiğini Şehriban hanım'ın Su yeşili gözlerine dalmayacaktın İzmir'in kızları çırasını yakar adamın |
|
( yusufff yusuff yusufff) canan abla başımı belaya sokdun |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? arkadaşlarımdan duyduklarıma göre pek bi şımarıkmış bu izmirin kızları, sahteymişler, buradaki izmirliler alınmasınlar yalnız, baştacımsınız. sapkal89 |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Oooo, burası sıkıbir tartışma alanı olmuş arkadaşlar, geç kalmışım.. bigci kardeşim, fena sıkışmışsın İzmirliler arasında girlhaha sen İzmirlilere niye laf atıyorsun. Hem de Hayal abla İzmirliyken girlhaha Arkadaşlar, ben de Kocaeli' deyim.Biliyorsunuz buranın pişmaniyesi meşhur. Hepinizi beklerim. Pişman olmazsınız... actionsmile |
hadiiiiii tühhh ben yeni kocelideydim yarışım vardı bilseydim davet ederdim seni pınarbasına sevincli ne ise rovalsı eylülde gelirsin artık beni izlemeye destek olmaya demii kapp cocukları gell guzel bi hafta sonu olur onlar içinde sevincli |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Ben Eskişehirde yaşıyorum.Çerkezim.Daha başka birşey söylememe gerek varmı.Çerkez kızlarını bilmeyen varmı?güzellik,ssadakat,saygı daha yazayımmı |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? bigcicim senn nekadar karsı çıkarsan çık izmirin kızları allah tarafından torpilli güzellik bakımından ben dogma büyüme izmirli kimi tanıdıysam dogal bir güzellikleri var gerçektende erkek gibiler girlhaha ama ılıman yer insanı oldukları içinde çok cana yakınlar buyüzden izmirde okumayı çok istemiştim ankaranın kızları bu bir gerçekki gerçekten kabalar buarada ben ankaralı degilim hemen kendimi kurtarıyım girlhaha ben izmire sonradan gidip makyj ve kıyafetle kamuflaj olanları degil ama dogma büyüme izmirli olanların güzel oldugunu düsünüyorum mlk34 |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? [b]burda bi güzellik yarışıdır gidiyor.... sevincli son noktayı koyuyorum...;Ev yaparsan tuğladan kız alırsan MUĞLAdan.... girlhaha |
|
|
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Sevilay sen konuyu yanlış biliyon deniz kenarı meselesi muğlaya ait değil Antalyaya ait muğlada öle bişey yok lütfen yanlış şeyler yazmayın "ev yaparsan tuğladan kız alırsan muğladan sözü muğlanının kızlarınn güzel olmasından dolayı söylenmiş bir söz bu |
|
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Hayır antalyalılara ben bişey söylemedim sadece bu deniz kenarından toprak verme muğlaya ait değil Antalyaya ait ama bunun sebebide eskiden turizm yoktu deniz kenarları hep sazlık ve bataklıktı değrsizdi değerli yerler ekilen yerler oğlanlara değersiz bataklık sazlık olan deniz kenarları kızlara verilirdi.Bu kızlarının güzel yada çirkin olmasını anlamını vermez Bence her kadın güzeldir.Çirkin kadın yoktur.Bakımsız kadın vardır. |
|
http://www.turkstudent.net/board/topic/56421/page/9 ne olursa olsun bu aciklama evde kalmaniza yol acmaz,arsasi olmayan evde kaliyorsa yandik zaten. bir de gotururler muglaya.. diye giden bir soz var o da mugla cezaevinin cetinliginden soz ediyormus.cezaevi de meshurmus yani muglanin.buda yanlis olabilir ben oyle duydum delilli belgeli degil bu da,kulaktan dolma:) |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? smil56 gerçekten çok araştırmacısınız smiliyface kimbilir daha ne hurafeler vardır muğlayla ilgili derin bilgi arşivinizde... öğrenmek isterdim fakat konun uzaması can sıkıcı çünkü espirileri gerçek anlıyorsunuz (örn;açıklamanız(!) karşısında evde kalmak gibi bi düşünceye kapıldımı düşünmeniz:)).büyük olasılık muğla hakkındaki görüşleriniz de bu şekilde oluştu birileri size espiri yapmış super muğla üniversitesi böyle bi açıklama yaptı demek keşke bu açıklamayı destekler bi link koysaydınız onun yerine çünkü o siteye girdiğimde önceden 1 kez girdiğimi kaydolduktan 3 saniye sonra bi dolu tanışma msjı aldığımı hatırladım:) Umarım birgün önyargılarızdan kurtulur ve yolunuz buralara düşer daha somut gerçeklerle kendi düşüncelerinizle değerlendirsiniz muğlayı. sevgiyle kalın.. hismiley |
|
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? smil56 girlhaha girlhaha espiri olsun diye yazdığım bi sözün üstüne bu kadar anlam yüklenceni hiç ummamıştım 44 girlhaha sevgiler sevilay can hismiley |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Eh bigci ben sana arka çıkayım bari. Ben de Ankara'lıyım toprağıma sahip çıkayım ama dimi wave. Bence de İzmir'in kızları güzel değil bakımlı. Ama içanadolu kızı öyle mi ya ne bakım ister ne boya ayağında çarıkla bile güzeldir. utananadam |
|
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? izmirin kızlarına boşuna demiyorlardır, elbette bir bilinen var ki böyle izmir diyince hep kızlar akla gelir. bir de deniz olan yerlerin kızları nedense güzel oluyorlar, alın size italyanlar, yunanlar akdeniz ikliminde yetişmişler, doğal bir güzellikleri var. yabancılardan favorim bu iki memleket, ne kadar çok benziyoruz, italyanlar ve yunanlarla, bence türklere en çok benzeyen milletler. son olarak veyselin dizelerini yad edelim, ''güzelliğin on par'etmez, bu bendeki aşk olmasa''. başka söz söylemeye gerek yok. |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? Davetin için teşekkürler bigci. Tabii ki desteklemeye gelirim.Ben de Körfez'deyim gerçi.. |
Ynt: hangi şehirde yaşıyorsunuz ve nesi meşhur? bigci demek çarpık bacak ha.peki izmirlilerin adını sayarken hariç diye benim adımı unuttun sanırım.yni ben öyle olmasını umut ediyorum. sevincli sezen aksu bile şarkı yapmış.izmirin kızları diye.her güzellik yarışmasında bi tane izmirli mutlaka dereceye giriyo wave bir de izmirin kızlarının güzelliği nerden geliyo biliyomusunuz.izmir de yamanlar suyu diye bi su var (şu anda şişelenip içme suyu olarak satılıyo) eskiden kızlar bu suyla yıkanırlarmış uy897 sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 AM. |