| ||||||||||
|
Beyaz Masa ve Forum Kulanımı Türkçemiz "Turkche"leşmesin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Madem böyle bir başlık açılmış, Türkçe'mizin yanlış yollara yönelmesinden rahatsızlık duyan biri olarak ben de bir şeyler yazmak istedim. Amacımız en doğru Türkçe'yi konuşmaksa eğer; doğru bildiğimiz, kalıplaşmış yanlışları düzeltmekte fayda var diye düşünüyorum. Örneğin "fotoğraf" kelimesinin yerine "resim" kelimesini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Forum Kulanımı telkin cd indir izle İstanbul Forum Kulanımı nerededir kimdir Forum Kulanımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Forum Kulanımı hipnoz Forum Kulanımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Forum Kulanımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Forum Kulanımı kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Madem böyle bir başlık açılmış, Türkçe'mizin yanlış yollara yönelmesinden rahatsızlık duyan biri olarak ben de bir şeyler yazmak istedim. Amacımız en doğru Türkçe'yi konuşmaksa eğer; doğru bildiğimiz, kalıplaşmış yanlışları düzeltmekte fayda var diye düşünüyorum. Örneğin "fotoğraf" kelimesinin yerine "resim" kelimesini kullanıyoruz. Fotoğraf çekinmez "çekilir". "Yaratmak" kelimesine gelirsek; yaratmak, bildiğimiz üzere yoktan var etmektir ve yaratıcıya mahsustur. Bizim yoktan var etme gibi bir yeteneğimiz yoktur. Sadece doğada bulunan maddelerle oynayarak günlük yaşamda kullandığımız eşyaları elde ederiz. Daha bir çok örnek verilebilir. Bunlara benzer kelimelerin kullanımında dikkatli olmayı önemle rica ediyorum.. en eYi oldUum dersz tüRçediyr ¿ dusun 44
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Beyaz Masa ve Forum Kulanımı Türkçemiz "Turkche"leşmesin... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Madem böyle bir başlık açılmış, Türkçe'mizin yanlış yollara yönelmesinden rahatsızlık duyan biri olarak ben de bir şeyler yazmak istedim. Amacımız en doğru Türkçe'yi konuşmaksa eğer; doğru bildiğimiz, kalıplaşmış yanlışları düzeltmekte fayda var diye düşünüyorum. Örneğin "fotoğraf" kelimesinin yerine "resim" kelimesini ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Forum Kulanımı telkin cd indir izle İstanbul Forum Kulanımı nerededir kimdir Forum Kulanımı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Forum Kulanımı hipnoz Forum Kulanımı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Forum Kulanımı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Forum Kulanımı kuantum düşünce kitap haberi