Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Amerikan sinema dergisi Premiere'in yazarları, tüm zamanların unutulmaz 30 film karakterini seçti. Bu listenin en başına da Marlon Brando'nun canlandırdığı mafya babası Don Vito Corleone yerleşti. Sinemaya giderken, hangi filmi seçeceğinizi nasıl belirlersiniz? Bazen konusu ilginizi çeker, bazen de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2010, 11:38 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri

*





Amerikan sinema dergisi Premiere'in yazarları, tüm zamanların unutulmaz 30 film karakterini seçti. Bu listenin en başına da Marlon Brando'nun canlandırdığı mafya babası Don Vito Corleone yerleşti.





Sinemaya giderken, hangi filmi seçeceğinizi nasıl belirlersiniz? Bazen konusu ilginizi çeker, bazen de yönetmenine duyduğunuz hayranlık sizi o filme iter. Bütün bunların yanı sıra başrol oyuncusu ve canlandırdığı karakter de seçiminize etki eder. Bir filmde canlandırılan karakter, uzun süre izleyicinin hafızasında yer ediyorsa, yönetmen ve oyuncu amacına ulaşmış demektir zaten!



Bu gerçeklerden yola çıkan sinema dergisi Premiere'in yazarları, tüm zamanların en unutulmaz 30 sinema karakterini seçti. Geçtiğimiz haftalarda hayata veda eden Marlon Brando'nun canlandırdığı 'Vito Corleone' karakterini listenin başına yerleştiren eleştirmenler, Anthony Perkins'in bir sapığı canlandırdığı Norman Bates tiplemesini de üst sıraları layık gördüler.



Vito Corleone

Efsane oyuncu Marlon Brando, Francis Ford Copolla'nın 1972 yılında yönettiği 'Godfather' (Baba) filminde mafya lideri 'Don Vito Corleone'yle unutulmazlar listesinin başına yerleşti. Tüm zamanların en iyileri arasında yer alan filmin en can alıcı yeri ise Vito'nun Johnny Fontane ile konuştuğu sahnedir. Corleone, Johnny'e kendine gelmesi için bir tokat atar ve onun kendine bir an önce gelmesi için konuşmaya başlar.



Rocky Balboa

İlki 1976 yılında çekilen 'Rocky' filmlerinin unutulmaz yıldızı Sylvester Stallone, canlandırdığı bu karakterle oyunculuk kariyerinin zirvesine çıktı. Bir boksör olan Rocky Balboa'nın hayatını anlatan filmin yönetmenliğini John G. Avildsen yapmıştı. Filmin beğenilmesiyle daha sonra aynı isim altında dört film daha çekildi. 'Rocky', müzikleriyle de sinemaseverlerin unutulmazları arasına girdi. 'Eye Of The Tiger' bu filmin unutulmaz şarkılarından biri oldu. Müzik listelerinin zirvesine oturdu.



Freddy Krueger

Elm Sokağı Kabusu adlı filmin korkunç karakteri Freddy Krueger, Robert Englund tarafından canlandırıldı. 1984 yılında korku filmlerinin başarılı yönetmeni Wes Craven tarafından çekilen filmde, rüyalarında Freddy Krueger tarafından öldürülmeye çalışılan insanların öyküleri anlatıyordu. Film ilgi görünce serinin devamı çekildi.



Travis Bickle

1976 yılında ünlü yönetmen Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Taxi Driver' filmindeki Travis Bickle karakteri, başarılı oyuncu Robert de Niro'nın performansı sayesinde hafızalara kazındı. Jodie Foster'ın da başrolü paylaştığı filmde bir Vietnam gazisi olan Bickle, New York'ta savaştan dönünce taksi şöforlüğü yapmaya başlıyordu.



Forrest Gump

Ünlü oyuncu Tom Hanks, Forrest Gump karakteriyle ikinci Oscar'ını kazandı. 1994 yılında Robert Zemeckis tarafından beyazperdeye aktarılan filmde düşük zekalı Forrest Gump'ın hayatı anlatılıyor. Film boyunca Gump Elvis Presley, Kennedy, Nixon gibi isimlerle tanışıyor. Filmde Gump'ın gözünden Vietnam Savaşı ve Amerikan yakın tarihi anlatılıyor.



Hannibal Lecter

1991 yılında Jonathan Demme tarafından beyazperdeye aktarılan 'Kuzuların Sessizliği' adlı filmin en ürkütücü karakteri olan Hannibal Lecter usta oyuncu Anthony Hopkins tarafından canlandırıldı. Bir seri katil olan Hannibal Lecter'ın cinayetleri ilk filmin gördüğü yoğun ilgi sayesinde iki filmde daha devam etti.



Terminator

1984 yılında James Cameron tarafından çekilen 'Terminator', Hollywood'a şu sıralar California Valisi görevini yürüten Arnold Schwarzenegger'i kazandırdı. Gelecekten gelen bir cyborg olan Terminator, 'I'll be back' (Geri geleceğim) sloganıyla izleyicilerin kafasına kazındı. Filmin gördüğü yoğun ilgi yüzünden yapımcılar seriyi üçledi.



King Kong

İlki 1933 yılında Merian C. Cooper ve Ernest B. Schoedsack tarafından beyazperdeye aktarılan King Kong, karakteri Willis O'Brien tarafından yaratıldı. Dev bir goril olan King Kong'un maceralarının anlatıldığı film önümüzdeki sene ünlü yönetmen Peter Jackson tarafından tekrar beyaz perdeye aktarılacak.



Norman Bates

Korku filmleri üstadı Alfred Hitchcock'un 1960 yılında çektiği 'Sapık'ın başrol oyuncusu Anthony Perkins, 'Norman Bates' karakteriyle zihinlere yer etti. Bates, o yıllarda seri katil olarak sinemaya aktarılan ilk karakterdi. 'Psycho' filminin konusu ise şöyle: Kaçak bir suçlu olan Marion Crane, annesi ellerinde ölen sorunlu bir adam olan Norman Bates'in işlettiği Bates Moteli'ne sığınır ve onun son kurbanı olur.



Scarlett O'hara

Rüzgar Gibi Geçti (Gone With the Wind) filminin yıldızı Vivien Leigh'in canlandırdığı 'Scarlett O'Hara' karakteri, Scarlett'ın Ashley'e (Clark Gable) olan büyük aşkıyla hafızalara kazındı. 1939 yılında yönetmen Victor Fleming tarafından beyazperdeye aktarılan filmde, Kuzey ve Güney arasında geçen savaşlarda Scarlett'ın yaşadığı aşk ve mücadele anlatılıyor.



007 James Bond

1962 yılında çekilen 'Dr. No' adlı filmde 'James Bond' karakteri Hollywood'un usta oyuncusu Sean Connery tarafından canlandırıldı. Daha sonra bir çok Bond serisi çekilse de, sinema eleştirmenleri bu karakterin en çok Sean Connery ile bütünleştiği görüşünde. Dr. No'nun yönetmenliğini Terence Young üstlenmişti. Sean Connery'den sonra Roger Moore, Timothy Dalton ve Pierce Brosnan Bond karakterini canlandırdı.



The Extra-Terrestrial

Bilimkurgu filmlerinin usta yönetmeni Steven Spielberg tarafından 1982 yılında çekilen film, bir uzaylı olan E.T.'nin dünyaya gelmesinden sonra yaşadıklarını anlatıyordu. Özellikle o yıllarda çocukların çok ilgisini çeken filmin en etkileyici sahnesi ise E.T ve Elliot'un gökyüzünde le gezdiği sahne.



Kevin McCallister

Kevin McCallister karakteri, 'Evde Tek Başına' isimli komedi filminde 'Macaulay Culkin' tarafından canlandırıldı. 1990 yılında Chris Columbus tarafından çekilen filmde, tatile giden ailesi tarafından unutulan Kevin'in o süreçte başına gelen maceralı olaylar anlatılıyor. Filmin beğenilmesi üzerine ikincisi çekildi.



Ellen Ripley

1979 yılında yönetmen Ridley Scott'un beyazperdeye aktardığı 'Alien' (Yaratık) filminde Ellen Ripley karakteri Sigourney Weaver tarafından canlandırıldı. Yaratıklara karşı mücadelede kadınların da başarılı olabileceğini izleyiciye gösteren Weaver, performansıyla tam not aldı. Film büyük ilgi görünce, Alien serisine devam edilerek aynı isimde 3 film daha çekildi.





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Tüm zamanların en iyi 30 sinema karakteri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Amerikan sinema dergisi Premiere'in yazarları, tüm zamanların unutulmaz 30 film karakterini seçti. Bu listenin en başına da Marlon Brando'nun canlandırdığı mafya babası Don Vito Corleone yerleşti. Sinemaya giderken, hangi filmi seçeceğinizi nasıl belirlersiniz? Bazen konusu ilginizi çeker, bazen de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.