Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

Şrek Taç Takmak İstemiyor

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Şrek Taç Takmak İstemiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Animasyonda gelinen son noktanın en başarılı örneklerinden biri olarak beğeniyle izlenen ve hasılat rekorları kıran Şrek serisinin üçüncü filmi sinemalarda. Hikayesinin içine hepimizin yakından tanıdığı masal kahramanlarını dahil eden Şrek 3 yetişkinler için pek bir yenilik vaat etmese de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

Şrek Taç Takmak İstemiyor

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2010, 11:30 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Şrek Taç Takmak İstemiyor

*



Animasyonda gelinen son noktanın en başarılı örneklerinden biri olarak beğeniyle izlenen ve hasılat rekorları kıran Şrek serisinin üçüncü filmi sinemalarda. Hikayesinin içine hepimizin yakından tanıdığı masal kahramanlarını dahil eden Şrek 3 yetişkinler için pek bir yenilik vaat etmese de küçük izleyicileri sinemalara çekecek özelliklere sahip.

Yön: Raman Hui - Chris Miller



Tür: Animasyon / Komedi



Süre: 92 dk.



Seslendirme: Mike Myers (Şrek) , Eddie Murphy (Eşek) , Cameron Diaz (Prenses Fiona) , Antonio Banderas (Çizmeli Kedi) , Justin Timberlake (Prens Artie)



2007 üçlemelerin yılı oldu. Önce Karayip Korsaları 3 geldi, ardından Oceans 13 ve şimdi de Şrek 3.



Sözünü ettiğim bu üç film arasında en zorlama senaryoya sahip ve serinin sıkı takipçilerini en fazla hayal kırıklığına uğratacak olanı ne yazık ki bu hafta vizyona giren Şrek 3.



Şrek 3te 2000li yıllara damgasını vuran o ilk filmlerdeki heyecanı bulmak zor. Aynı karakterler, ilginç bir senaryoyla desteklenmediklerinde, yeni bir tat getirmek yerine monotonluk yaratıyorlar izleyenlerde.



Hele bir de söz konusu Şrek gibi hiç de çekici olmayan bir kahramansa üç film üst üste ilgiyi ayakta tutmak hayli zorlaşıyor.



Shrek BATAKLIĞINDA MUTLU



Uzak uzak diyarlardan birinde kötü ve iyilerin savaşını izliyoruz. İyiler çocukluğumuzun çizgi filmlerinin aksine oldukça çirkin. Kötüler ise kötü olamayacak kadar güzel ve yakışıklılar.



Çirkin ama iyi kalpli Şrek, üçüncü filmde güce karşı savaşıyor. Ona güç getirecek, hükümdar olmasını sağlayacak tacı takmamak için mücadele ediyor yeşil dev. Çünkü onun asıl istediği taç değil, çamurlar içinde yan gelip yatacağı bataklığında, ailesiyle birlikte huzurlu bir yaşam.



Kral Haroldın hastalığını takiben tacın gerçek sahibini bulmak için yola çıktığında, kötüler de tacı ele geçirmek için harekete geçiyorlar.



Fionayı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estiriyor. Diğer yanda ise kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian, peri masallarındaki iyi insanları yanlarına toplamaya başlıyorlar.



PAMUK PRENSESTEN RAPUNZELE



Şrek 3, kötü ve iyinin savaşını eski masallara ve günümüz pop kültürüne göndermeler yaparak taşıyor perdeye. Herkes tarafından bilinen, dillere destan olan şarkıları da kullanarak en azından o anlarda izleyenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor.



Filmde öne çıkan bir başka özellik de karakterlerin perdede giderek daha gerçekçi durmaya başlamış olması.



Bu gerçekçi görüntülere rağmen, üçüncü film, tekrara düşüp, bir yenilik getirmediğinden en azından biz yetişkinler için, birkaç komik sahne hariç, bekleneni verememiş oluyor.



Yine de çocukların yeşil devi, sevimli eşeği, çizmeli kediyi ve üçüncü filmde hikayeye dahil olan Pamuk Prenses, Cinderalla, Uyuyan Güzel, Rapunzel, Pinokyo gibi masal kahramanlarını zevkle izleyeceklerini kabul etmek gerek.



Şrek 3, tatile giren miniklere iyi bir tatil hediyesi olabilir.



HAFTANIN DİĞER FİLMLERİ



DEATH PROOF



ÖLÜM GEÇİRMEZ



Yön: Quentin Tarantino



Oyn: Kurt Russell, Rosario Dawson, Vanessa Ferlito, Jordan Ladd



Tür: Gerilim



Süre: 127 dk.



Arabası ölüm geçirmiyor



Sıra dışı filmlerin usta yönetmeni Quentin Tarantino, 70li yılların bol şiddet içeren B sınıfı Amerikan filmleri tadında bir gerilim-aksiyon filmiyle çıktı karşımıza. Ölüm Geçirmez, altındaki arabanın marifetlerini ve araba kullanma konusundaki tecrübelerini kullanarak, takip ettiği kadınlara ölüm saçan eski bir dublörün hikayesini anlatıyor. Tarantinonun ‘İçinde bol bol araba takip sahnesi barındıran bir gerilim filmi olarak nitelendirdiği Ölüm Geçirmez, Tarantino hayranlarının ve sinemada sıra dışı bir tecrübe yaşamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir çalışma.



TRUANDS



SUÇ İMPARATORLUĞU



Yön: Frédéric Schoendoerrffer



Oyn: Benoît Magimel, Philippe Caubère, Béatrice Dalle, Olivier Marchal



Tür: Suç-Gerilim



Süre: 107 dk.



Bu da Fransız mafyası



Bu filmi izledikten sona mafya denince aklınıza üç şey gelecek şiddet, seks ve kaypaklık. Aşk şehri olarak bilinen Pariste bir mafya hikayesi anlatıyor Suç İmparatorluğu. Şehrin acımasız suç dünyasında, artık yaşlanmakta olan mafya patronu Claude Corti güce susamış adamlarını kontrol altında tutabilmek için olabildiğince sert davranmak zorunda kalıyor. Uyuşturucu, güzel kadınlar ve son model arabalardan oluşan bu krallıkta, asıl patron para. Ancak para ve gücün de satın alamayacağı bir şey var o da günümüzde en çok sıkıntısı çekilen, az bulunan bir değer yani güven.



Mafya dünyasına ışık tutan Suç İmparatorluğunun akılda kalan en belirgin özelliği son derece gerçekçi ve çarpıcı şiddet sahneleriyle dolu olması. Şiddet sahnelerine dayanabilirseniz, gerçekçi bir suç filmi sinemalarda sizi bekliyor.



DELTA FORCE



AVANAKLAR MANGASI



Yön: Callie Khouri



Oyn: Michael Edward Rose, Glenn Morshower, Christina Moore, Bill Engvall



Tür: Aksiyon-Macera-Komedi



Süre: 90 dk.



Askerlik parodisi



Avanaklar Mangası, askerlikle dalgasını geçen bir komedi. Aynı gün sevgilisini ve işini kaybeden Larry, komşularıyla hafta sonu rahatlamak için Everest'e gitmeye karar veriyor. Fakat yolculuk yapmak için katılacakları turda başkalarıyla karıştırılan üçlü Irak'a savaşmaya giden orduyla beraber aynı uçağa bindiriliyorlar. Kendilerini Orta Doğuda zanneden ve uçaktan indikten sonra çatışmaya girerek bölgede kahraman ilan edilen grup aslında Meksika'da olduğunu ve bir çete savaşına karıştığını sonradan anlıyor.





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Şrek Taç Takmak İstemiyor

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Şrek Taç Takmak İstemiyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Animasyonda gelinen son noktanın en başarılı örneklerinden biri olarak beğeniyle izlenen ve hasılat rekorları kıran Şrek serisinin üçüncü filmi sinemalarda. Hikayesinin içine hepimizin yakından tanıdığı masal kahramanlarını dahil eden Şrek 3 yetişkinler için pek bir yenilik vaat etmese de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.