Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Filmlerin Konuları

Uyarılar

Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu

Maymunlar Cehennemi

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Maymunlar Cehennemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Garip bir gezegene zorunlu iniş yapan uzay aracındaki pilot, kendisini insanların maymunlar tarafından avlandığı bir gezegende bulur. Pierre Boulleun romanından uyarlanan 1968 tarihli orijinal filmin konusu kısaca şöyle özetlenebilir: Evrenin ücra köşelerini araştırmaları için uzaya gönderilen bir grup astronot, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi

Maymunlar Cehennemi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-04-2010, 02:07 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Maymunlar Cehennemi

*





Garip bir gezegene zorunlu iniş yapan uzay aracındaki pilot, kendisini insanların maymunlar tarafından avlandığı bir gezegende bulur.





Pierre Boulleun romanından uyarlanan 1968 tarihli orijinal filmin konusu kısaca şöyle özetlenebilir: Evrenin ücra köşelerini araştırmaları için uzaya gönderilen bir grup astronot, mekikte oluşan hata sonucu bilinmeyen bir gezegene çakılırlar. Astronotlar, bu bilinmeyen gezegeni keşif gezileri sırasında korkunç olaylara tanık olurlar. Konuşan, düşünen kısaca insan gibi davranan maymunlar kendilerine ait bir medeniyet kurmuşlardır.



Olayın en dehşet verici yanı ise bu maymunların, evrimlerini henüz tamamlayamamış ilkel insanlara hükmetmeleri ve onları hunharca katletmeleridir. Maymunların düzenlediği bir av partisi sırasında onlara esir düşen kahramanlarımızdan sadece Charlton Hestonın canlandırdığı Taylor karakteri bilinci yerinde olarak kurtulur. Filmin geri kalanı Taylorın akıllı bir insan olduğunu maymunlara ispat etme çalışmalarını ve bu garip gezegenin sırrını çözme çabalarını anlatır. Filmin finali ise tam anlamıyla şok edici bir gelişmeye sahne olur ama bunu açıklayarak filmin keyfini kaçırmaya gerek yok elbette... "Maymunlar Cehennemi" filminin daha sonra tam dört devamı çevrildi ve iki kez de televizyon serisi olarak uyarlandı.



Maymunlar dünyasına düşen yeni kahramanı son olarak "Kusursuz Fırtına"da seyrettiğimiz Mark Wahlberg canlandırıyor. "Yeşil Yol" filmiyle yardımcı erkek oyuncu Oscarına aday gösterilen Michael Clarke Duncan goril Albay Attarı, Tim Roth ("Rob Roy", "Reservoir Dogs") goril general Thadeyi, Helena Bonham Carter ("A Room With A View") ise bir maymun kadını canlandırıyor.

Michael Clarke Duncan





KAMERA ARKASI ANLATIYOR



Batman, Beetlejuice, Edward Scissorhands, Sleepy Hollow gibi filmlerin yönetmeni Tim Burton tarafından Boulleın romanındaki ana tema üzerine kurguladığı bu altüst olmuş dünya bambaşka bir kurgu ile perdeye aktarıyor.



Burtonın stili hikayeye yeni bir dizayn ve yeni makyaj efektleri ile yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.



Burton filmi için şunları söylüyor: "Bu filmin yeniden yapılmasını ya da bir devam seri filmi çekmeyi istemiyordum. Ama o dünyaya geri dönmek benim için heyecan verici bir fikirdi. Çünkü bir çok insan gibi ben de bu filmden çok etkilenmiştim. Hep aklınızda kalan bir mitoloji eseri ya da efsaneyi andırıyordu. Bir mitoloji eserinin yeniden görselleştirilmesi çok heyecan verici bir şey. İlk çevrilen filmin kendine ait bir geçmişi var hem bu geçmişe hem de filmin kendisine saygılı olmaya çalıştık. Ve ondan olabildiğince yararlandık. Orijinal hikayeden yaralanırken yeni karakterler yarattık ama tüm karakterler yine daha önce yaratılan dünyanın içindeydi. Olaylara ve hikayelere farklı bakış açısı ile bakmak Burtonın tüm filmlerindeki genel yaklaşımıdır."



Yapımcı Richard Zanuck film için şunları söylüyor ‘Burtona Maymunlar Cehennemi kelimesini fısıldadığımda sanki beyaz perdede tüm ışıklar yandı ve bir fikir patlaması geçirdi. Onun bugüne kadar yaptığı tüm filmler yüksek görsellik ve hayal gücü taşımaktadır. Tim Burton ve Maymunlar Cehennemi adları muhteşem bir ikili oluşturdu. Bu bir büyü."



Yapımcı Zanuck bu filmde daha önce de birlikte çalıştığı bir çok deneyimli ve ödüllü isimle çalıştı. Altı kez Oscar Ödülü almış olan Rick Bakerın makyaj efektleri, Oscar Ödüllü görüntü yönetmeni Philippe Rousselot, Grammy Ödüllü kompozitör Danny Elfman ve Oscara aday gösterilmiş olan kostüm tasarımcısı Colleen Atwood onunla birlikte çalışan ekipten sadece bir kaç isim. Filmin görsel efektleri ise daha önce gerçekleştirdiği 1290 filmde toplam 14 Oscar ödülü kazanan Industrial Light & Magic firmasına ait.



AĞIR MAKYAJ ALTINDA



Bakerın yarattığı makyaj efektleri ile yeniden can bulan karakterler ve onları canlandıran oyuncular için gün oldukça uzun ve zahmetliydi. Gece saat 2 ya da 3te uyanıyorlar ve yaklaşık 3 saati bulan makyajlarına başlıyorlardı. Giamatti kostümlerle geçen günlerini şöyle anlatıyordu "Bu kostümlerin içi oldukça sıcak oluyor. Bu yüzden devamlı su içmek zorunda kalıyoruz. Bir de öğle yemeği molaları var. İşte bu çok keyifsiz bir şey. Aynaya bakarak yemek yemek zorundasınız çünkü tüm makyajı berbat edebilirsiniz. Karşınızda yemek yemeye çalışan beceriksiz bir maymunu seyretmek hiç de eğlenceli olmuyor. Bir de Çin yemeği yemeseniz de yemek çubuklarını kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Aksi halde ağzınıza ulaşmak çok güç."



Bir yandan filmin oyuncuları kendilerini Rick Bakerın yarattığı makyajlarla rahat ettirmeye çalışırken diğer yandan yaratılan bu yeni kostümlerle yepyeni karakterlerinin özelliklerini öğrenmeye çalışıyorlardı. Bu konuda da yapımcılar onları yalnız bırakmadı ve bir maymun okulu açtı. Her oyuncu kendilerini maymunlar hakkında yetiştirecek ve hangi maymun türündenlerse ona göre hareket etmeyi ve o maymun türünün karakteristik özelliklerini öğreneceklerdi. Nasıl yemek yedikleri nasıl yürüdükleri ve en ince fakat ayrıcalıklı detayı öğrenmeleri için Terry Notary ve Charlie Croughwell oyunculara yardımcı oldular.



Maymunlar Cehennemi nasıl bir yerdir? Yapım amiri Rick Heinrichse göre ormanların, balta girmemiş, insan eli değmemiş yerler olmalı. Primordial çağa özgün fakat eski ve yeninin bir arada yaşayabileceği bir yer...Hawaiideki yağmur ormanları ve Kilauea volkanik dağı çekimlerin yapıldığı yerler arasında. Fakat orman görüntülerinin çoğu Los Angelesdaki stüdyolarda hazırlanan sette çekilmiş. Arizonadaki Powell gölü ise filmin çekim yerlerinden biri. 1968 yılında yapılan ilk filmde de Powell gölü kullanılmış. Fakat bu kez filmde bu gölün kıyısındaki bir körfez olan Independence Bay maymunların karargah kurdukları bölge olmuş. Filme bir başka dünya hissini veren Trona Pinnacles Kaliforniyada Ölü Vadiye çok yakın bir yerde dünyada az bulunur güzelliğe sahip.





Kaynak: intersinema.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Maymunlar Cehennemi

Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları Maymunlar Cehennemi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Garip bir gezegene zorunlu iniş yapan uzay aracındaki pilot, kendisini insanların maymunlar tarafından avlandığı bir gezegende bulur. Pierre Boulleun romanından uyarlanan 1968 tarihli orijinal filmin konusu kısaca şöyle özetlenebilir: Evrenin ücra köşelerini araştırmaları için uzaya gönderilen bir grup astronot, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.