Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Evlilik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   Anlam (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463492)

Neptün 24-01-2010 11:39 AM

Cevap: Anlam

Bu çok garip bir mesele vitamincim. Bana göre senin yapman gereken -onunla konuşmadan ya da onunla herhangi bir şekilde iletişime girmeden önce - kendi gücünü ve enerjini ortaya çıkarman. Kendi değerini anlamadan ona değer verip onu gözünde büyütürsen Allah korusun sen küçük duruma düşebilirsin. the_desertın da dediği gibi emin olmak lazım önce. O değil aslında önemli olan sensin. Önce kendi önemini gör. Kendi güzelliğinin, özelliğinin, değerinin farkına var , önce bunların tadına var. Ondan sonra başkasına ver o değeri, sevgiyi, şefkati vs. Çünkü zaten kendi değerini bilmeden başkasına değer vermeye başladığında mutlaka bir yerlerden kopuk veriyor, kısa devre yapıyor.

the desert 24-01-2010 01:31 PM

kesinlikle katılıorum......yanı duyusallığındna onc emantığını kullan......--diyene de bak sen:)-------

vitamin61 24-01-2010 01:36 PM

:D ben hep mantığımı kullandım zaten aşık değildim seviyordum ama ayrı kalınca çok ağladım zayıfladım ...

the desert 24-01-2010 01:54 PM

olabılır....kendın soyluosun aşık deıldım die..yahu sne tam benımseseydın zaten yanınd aolurdun şimdi.benc eboşluktısn ondna duşunuosun başka bışeye ver kendını.

f.unal 24-01-2010 02:31 PM

Gerçekten seviyorsan ve istiyorsan onun bakışları özellikle gözleri sana her şeyi anlatır. Anlamakta zorlanıyorsan, gerçekten onu seviyor ve istiyorsan sen ona onu sevdiğini anlatan şekilde bak ve tepkisini değerlendir. Duruma göre hareket edersin. Bu konuda en güzel kararı sen verirsin. Senin için Allah'tan en iyisini diliyorum.

zümrütü anka zen 24-01-2010 10:57 PM

bitmiş aşkın ardından bakma, aşkta bile mantığına küsme gerçek yüreğinde saklı .

vitamin61 24-01-2010 11:12 PM

kendisiyle konuştum bana değer vermiyormusun diye tabi ki veriyorum dedi mesajla bi şeyler sordum cevap veremedi hala vermedi kendine eziyet ediyo sadece yaptığı başka bi şey değil akışına bırakcam artık...

the desert 25-01-2010 11:02 PM

offffffffff yahu sen ayrılıosan nıye gerı donup ole mı bolemı dıe soruosun ki?anlamaıorum...boşverrr bırak..akışına bıle bırkma..gercekten aşk varsa bıtmez....sen mucadele edersın o eder bıtmez....bence sneın anlatıklarına gore boş bunlar..gercek aşkı bekle...varsa gelır...yalancılarla kendını boşa zaman harcamaktan ıyıdır bence...

bayanumut 05-02-2010 06:35 PM

sevgili vitamin..biz kadınların nedense olayların üzerine fazla gitme özelliğimiz var.aslında beklemeyi bilsek..bir sabredebilsek..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM.