![]() |
Cevap: Anlam Alıntı:
|
Cevap: Anlam saolun yardım etme inceliğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim... |
Cevap: Anlam Bence de seviyor. Gözlerinin içine bak salt sevgiyle. Ona sevgini gönder. Sonra o da sana geri dönsün heheyyy |
Cevap: Anlam konuşmak doğru mu değerin azalmaz mı |
Cevap: Anlam Burada çocuğun senden hoşlandığı ama söyleyemediği düşünülmüş, öyle bir durumda sen konuş ki onu rahatlat derdim vitaminim ama biliyorsun ki aranızda bir şeyler geçmiş ve bitmişse bu konuda tekrar konuşman veya konuşmaman gerektiğini yalnız sen bilebilirsin. |
Cevap: Anlam evet bitanem konu yanlış anlaşıldı galiba |
Cevap: Anlam yanında olmak istememsi ayrıcaaa snedne ayrılıp bırleşmek ıstemedığını de gosterebılır.ıcındekı duygulara kapılıp sakın yanlış anlama.belkı d eıcınd ebı şeylerı bıtırmış ve bır daha başlamak ıstemıo..benım başımdan gecti cok ii bılıorum......... |
Cevap: Anlam nasıl anlıcaz peki bunu |
Cevap: Anlam ya şoyleki sne hoşlanıosun bndan. ama o bıtırdı içinde...ama bışıler yaşamış oldugundna dıolayıs ana ne eskısı gıbı sıfrkı halı gıbı davranamaz ama hıcde dırek gecemez sneı gormezlıkten gelemez cunku bışıler yaşamış senınle..yanı herşeyı ıstedıgımız gıbı gormememız gerekıo...bı kere bı ınsan bırısını kaybetmek ıstemesse elıdnne gelenı yapar en başınd ayarılmaz ondan ayrılıncada zaten iş işten gecmıştır.. |
Cevap: Anlam ayrılma sebebimiz benim onu sevdiğimme emin olamamamdı...elinden geleni de yaptı ama çok üzüldüğü için bir karar vermek zorunda kaldı... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 AM. |