![]() |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi Ailelerin bilinçli olması şartıyla görücü usulü favoridir ülkemizde. Doğrusu da budur. Karşı çıkacaklara mesaj : Flört yapanların % kaçı gerçek kimliğiyle görünüyor, flörtüne düşünün bakalım. Ben 6 yıl flört yaşadıktan sonra 16 gün evliliğe dayanamayanlar biliyorum Görücü usulü evlenenler benim gözlemim % 90 - 95 mutlu ve huzurlular. Ben dahil. Herkese selam... |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi bence bi yasa çıkarılsın kardişim.. dusun görücüde flörtde olsun 28-35 yaş arası sınırlandırılsın evlilik kararı alma yaşı. daha küçükler evlenmesinler 44 sonra evlilikler en fazla 10 yıl sürsün. 1o yılda bir kanun yenileme isteğini taraflara bıraksın. isteyen devam etsin. istemeyen çoluğu çocuğu , toplumu, parayı pulu bahane edip devam etmek zorunda kalmasın. şak bitsin 10 yılda evlilik...ötesi eziyet olmasın. blook smiliyface |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi usül hakkında biraz da benim diyeceklerim var... hangi usülde olursa olsun evlenmeye karar veren çiftler her konuda evliliğe hazır oldukları zaman evlenmelidir... aslında her şeyde olması gereken acelecilik evlilik konusunda kesinlikle yapılmamalı... ve en önemlisi bana göre.... medeni bir şekilde iki tarafında şartlarını baştan konuşmaları.... şunları şunları yaparım şunları yapmam.... bunları isterim şunları istemem diye her konuyu masaya yatırmaları gerekir... diyorum... ne erkekler aşçı, çamaşırcı bulaşıkçı hayaliyle.... ne de kadınlar kafesteki romeo hayaliyle evlenmesinler... bir ömür beraber acıyı tatlıyı hüznü sevinci ortak paylaşacak uyum içinde hayat dostu olacak birini tercih etsinler... sonuç olarak en önemli olan karşılıklı uyumun yakalanmasıdır... sevgi ve saygılar... hismiley |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi Alıntı:
bi de el insaf 28-35 demişsin ya ... yani burası Tr olmasa anlarım ,ananeler ,din vs işin içine girince daha özgür yaşamak için evlilik bi çeşit korunak oluyo.bi de en erkenmiş olsam 28inde evlen 2 yıl tanı falan ondan sonra çoluk çocuk yapmak için uğraş,yaş ilerledikçe enerji azalıo bi de biolojik faktörleri katarsak zor iş valla blook bu arada flört en iyisi ama bu zmnda insan tanımak da kolay değil .ortam yozlaştı tanımaya çalışarak da olsa seçip ayıklamak zor sapla samanı b456.ne diyim flörtte olsa ,görücü usulü de tanımak zor anca evlenince kişinin gerçek yüzü ortaya çıkıyo.o yüzden şans biraz da bu işler sevgilerle smiliyface |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi sevgili kısmen .. gelişmiş bir toplumun modern yasası zaten kadını da haklarını da korur, gözetir.. super elbette temenniden ibaret yazdıklarım..özellikle kırsal kesimdeki yaşamların zorluklarının farkındayım. toplum olarakk çokk çalışmamız gerek bizim , geç kalınmış öle çok şey varki toplumumuzda yaz yaz bitmez. wave |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi Bana flört ederek evlenme durumu daha yakın...Yani ben belkide çok idealistçe düşünüyorumdur,aşık olmadan evlenmem diye düşünürüm...Yoksa evlenmesemde olur...Ailemle gayet güzel bir hayatım var... |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi ben de sycoroxcumla aynı fikirdeyim ttli3 mantık evliliği bana göre değil ,annem babamla bir hayatım devam ederken sadece mantık evliliğne dayalı evlenmiş olmak için evlenmek benim seçimim olamaz.. onayi |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi Alıntı:
|
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi happy6 evet arkadaşlar herkes kendi düşüncelerine göre yazmış bende 23 ağustosta evliliğimin 16 yılını geride bırakıyorum görücü usulü evlendim evlilik herseyden önce insanın hazır olması ve paylaşmayı ve fedakarlığı bilmesi gereken bir aile kurumu sizde gerek görücü olsun gerekse flört olsun karşınızdaki insan ve siz paylaşmayı ve fedakarlığı yapamayacaksanız evlenin şayet bunları yapamıyacaksanız o evliliğin yürümesi zor olur evlilik hep banacı değil hep bizeci bir kavramla saglıklı ve güzel bir şekilde yürür. |
Ynt: Flörtmü-görücü usulu evlilikmi Geçtiğimiz hafta bir aile sohbetinde bana benden 2 yaş büyük, çalışan bir kız bulmuşlar. Evi aradığımda adını adresini ve "iş telefonunu" verdiler. Tanış dediler. Ne yalan söyleyim bu şekilde tanışmak hoş gelmiyor bana. Kendi yaşıtlarım tanıştırsaydı belki daha doğal olurdu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:17 AM. |