| ||||||||||
|
İlişkiler ve Evlilik Bana Askın Tanımını Yapın.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben aşık oldum 2 yıl önce... üstelik de evli ve çocuklu birine....ben de evliyim yani şartlar eşit...ay ne ayıp tüh seni ahlaksız diyecekler diye korktum.kimseyle paylaşamadım hissettiklerimi..ama ne duyguydu be.karnımın çekilmesi başımın dönmesi sanki bir uçurum kenarındayım atlasam sonu ölüm ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #26 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 9 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben aşık oldum 2 yıl önce... üstelik de evli ve çocuklu birine....ben de evliyim yani şartlar eşit...ay ne ayıp tüh seni ahlaksız diyecekler diye korktum.kimseyle paylaşamadım hissettiklerimi..ama ne duyguydu be.karnımın çekilmesi başımın dönmesi sanki bir uçurum kenarındayım atlasam sonu ölüm düşünün ifade edmiyorum işte...hiç beklentisiz içimde yaşandı herşey..şimdi görüyorum aradabir.hislerimi düşünüyorum o zamanki.o kişi gözümün içine baka baka gidiyor.bensiz yapamayacağını söyleyen adam.selam bile vermiyor artık.üstelik hiçbir zarar da vermedim ona.şimdi karnım yine aynı duyguyu hissediyor.ama aşk için değil.nasıl güvendim inandım bu beş para etmez adama diye öfke duygusu.... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
İlişkiler ve Evlilik Bana Askın Tanımını Yapın.... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben aşık oldum 2 yıl önce... üstelik de evli ve çocuklu birine....ben de evliyim yani şartlar eşit...ay ne ayıp tüh seni ahlaksız diyecekler diye korktum.kimseyle paylaşamadım hissettiklerimi..ama ne duyguydu be.karnımın çekilmesi başımın dönmesi sanki bir uçurum kenarındayım atlasam sonu ölüm ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Evlilik telkin cd indir izle İstanbul Evlilik nerededir kimdir Evlilik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Evlilik hipnoz Evlilik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Evlilik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Evlilik kuantum düşünce kitap haberi