Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları

Uyarılar

Misafir

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Misafir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sabahın 6 sında evin kapısı çaldı uyku mahmuru gözlerimi ovuştururken kapıda teyzemi gördüm ve boynuna atladım ,herkes kalkmıştı evde artık teyzemler gelmişti ankaradan ,ozamnalar yoktu öyle cep telefonu mail yada ev telefonu sene 978 tahmini ozamnalar telefon etmek için postahaneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi

Misafir

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-06-2010, 08:05 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Misafir

Sabahın 6 sında evin kapısı çaldı uyku mahmuru gözlerimi ovuştururken kapıda teyzemi gördüm ve boynuna atladım ,herkes kalkmıştı evde artık teyzemler gelmişti ankaradan ,ozamnalar yoktu öyle cep telefonu mail yada ev telefonu sene 978 tahmini ozamnalar telefon etmek için postahaneye gidilir numara yazdırma sırasına girilir numara yazdırıldıktan sonra beklenirdi yaklaşık 3 saat civarı şanşlıysan bağlanırdı telefonunuz kabine girersiniz konuşurdunuz pahalıydıda konuşmak o yüzden kısa kesilirdi konuşmalar hattaaa araya başka konuşmalar girerdi adana çık aradan denirdi .
Neyse efendim dönelim bizim eve yine teyzem eşi ve kızı ile oğlu yani 4 kişi gelmişlerdi eh bizde evde 7 kişiyiz oldukmu sana 11 kişi ayşe teyzem hemen mutfağa girmiş olurdu çoktan çaydanlık tüpün üstüne konmuş olurdu yol yorgunları ellerini yüzlerini yıkarken sofra hazırlanırdı Allah ne verdiyse zeytin peynir reçel ben ekmek yetmez diye bir koşu fırına yollanırdım hemen ,yolda fırından yeni çıkmış ekmeğin kıyısını kemire kemire eve dönerdim .
Teyzemlerinin gelmesi benim için çok güzeldi çünkü yüklükten yer yatakları inerdi gece yatacağımız zaman .sümerbanktan alınıp misafir için saklanan çarşaflar sandıktan çıkarken ortalığı mis gibi karanfil kokusu sarardı .saklanırken çarşaflar arasına karanfil keseleri saklanırdı çünki.
Ben kendi yatağımın üzerinde zıpzıp zıplarken odaya serilen yer yatağını düzelten ayşe teyzem tam sermişken çarşaflarını ben hop atlardım alt üst ederdim tüm yatağı ben burada yatıcam ben burada yatıcam diye delirtirdim herkesi ve ben kazanır yer yatağında yatardım .oysa daha sert ve rahasız olmasına karşı ne çok severdim o karanfil kokulu yer yataklarını sabah odlumu yataklar toplanır denk edilir sandığın üstüne kaldırılırdı.yemeklerimiz daha bir güzel ve tatlı geçerdi onlar bizdeyken .
Ahh ahhh hele birde enişte hadi yarın denize yüzmeye gidelim dedimiydi uyku girmezdi gözüme.
Akşamdan yaprak sarması yapılır köfteler yoğrulur börek pişirişir ,sabah olunca patatesler haşlanır yumurtalarla birlikte köfteler kızartılır domates biber hele hele birde karpuz alındımı elimizde sepetler torbalar ıngın çıngıl 11 kişi yarımız arabaya doluşarak diğerleri yoldan minübüse binerke yola koyulurduk. Öyle uzak değildi gittiğimiz yer yaklaşık 15 km ama o yaz sıcağında siz düşünün artık bizi.
Ben genelde minübüsle gitmeyi tercih ederdim inerinmez bayır aşağı denize doğru koşardım arabayla giden ilk posta ahali çoktan bir ağaç gölgesi bulmuş olurdu ,yer seçimi önemliydi ağaç altı olacak yakında çeşme olacak pek kalabalık olmayacak kumsala yakın mesafe olacaktı zor işti vesselam .
Eskiden böyle hazır yiyecek çok bulunur bişi değildi her şeyi evinizden getirmezseniz olmazdı inanın.
Bizimkiler sofrayı kurarlarken ben bir çırpıda mayomu içime giymiş olmamdan dolayı denizde yüzmeye başlamış olurdum.kızım fazla açılma dikkat et üşüme diye binbir tembihle yüzerdim gidenler arasında ben ve kuzenlerim yüzerdik bizim evdeki hanımlar belki fırsat bulurlarsa ayaklarını sokarlardı denize .hepiniz bilirsiniz ki denize girince insan çok çabuk acıkır ekmeğin arasına köfteleri tıkıştırıp bir koca dilimde karpuzu kaptımmı sofradan yoktu benden keyiflisi.
Akşamüstüne doğru yanımıza adlımız piknik tüple çay demlenir keyif yapılırdı güneş batarken bizimkiler toparlanmaya başlardı ben hala denizdeyim tabiî ki ellerim ayakalarım mosmor olsada hiç çıkmaz istemezdim halada öleyim yahu.
Geri dönüşümüz aynı şekilde 2 posta halinde olurdu eve dönüşte banyonun sobası yakılırdı sırayla herkes girer yıkanırdı ben hiç istemezdim ama üstümden o denizin kokusu tuzu silinmesin isterdim en son ben girerdim bu yüzden yıkanmaya.
Ailecek tv de haberler izlenirdi yemekler yenirdi hep elektirik kesilirdi hele birde davul fırında börek varken kesilirse hemen benim elime börek tepsisi verilir üstü gazete kağıdıyla kapanır 300 metre ötedeki fırına yetiştirildi börek fırıncı 30 dk sonra gel al derdi .
Akşamları bazen açık hava sinemasına giderdik ellerimizde kocaman kese kağıdında ayçekirdekleri çıt çıt sesleri arasında beyazperdeye dalar giderdik dedem ara olduğunda bize gazoz alırdı ozaman daha keyifli olurdu.alaska firigo satılırdı ahh hele eniştem bize kıyak yapıp alınca firigo tam olurdu her şey.
Günlerimiz bu temaşa içinde geçerdi hep teyzemler geldikleri gibi yine bir yaz günü sabahın 6 gibi yola çıkarlardı ayşe teyzem elinde bir maştapa su ile balkondan arkalarından dua eder ve su dökerdi su gibi gidin Allah emanet olun derdi.
Yer yatakları denklere kaldırılır çarşaflar yıkanıp sandığa karanfil keseleri ile yeniden yerleştirilirdi teyzemler geldiğinde yine mis koksun diye.
Güzeldi benim çoçukluğum postacı beklerdim mesela ankaradan haber varmı diye 88 de falan eve telefon bağlatınca rahatça konuşur olduk teyzemlerle bu bizim için büyük lükstü.kocaman bir ailede büyüdüm ama maalesef şimdi çoğu bizi terk edip öksüz bıraktı .her gidenin ardından o güzel günlerde hatıralar olarak kaldı kalbimde.
Ben o güzel anılarla yaşıyorum bazen buruk bir tebessüm oluyor yüzümde bazense usulca dökülen yaş ama hep içimde herkes yüreğimde benimle.
Ozamanlar bencil değildi insanlar yokluklarla çevrili olsada hayatımız paylaştığımız bir lokma ekmek bile en güzel yemekten leziz gelirdi bize içinde sevgi ve hasret olduğu için .ne maillerle ne smslere sığdırılmamış, uzun uzun yazılan mektuplar beklenen postacılar kalmadı artık ama artık hiçbirşeyinde tadı kalmadı sanırsam .

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2010, 08:38 PM   #2 (permalink)
Moderator
 
sanemce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,721
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond reputesanemce has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Yüreğine sağlık pisim. Yüreğinin zenginliğinden dökülen satırları keyifle okudum gözümde canlandırarak..

Annemin genç kızlığında dedeme yazdığı mektupları anımsadım..Birkaç tanesi bende durur ve arada açar okurum o zamanlarki yaşanmışlıkları..Acıymış yaşadıkları..Duygu dolu, yakarış dolu..Annem köydeki akrabalarıyla büyümüş babasından uzakta..Dedem annemi köyde bırakıp İstanbul'a gitmiş çalışmak için çünkü.."Ben sokak kedileri gibi oradan oraya atılacakmıyım baba beni yanına al artık" dediği satırlar...
( annemde 8 yaşında iken kaybettiği için annesiz büyümüş ben gibi)

Yaşanan acılar nesilden nesile geçen miras mıdır diye düşündürür beni bazen ve bu hissi alelacele kendimden uzaklaştırıp şükrederim halime..

Güzeldir mektuplaşmak..Ben el yazısının o an ki ruh halini fazlasıyla anlattığına inanırım. O yüzden arada bir karaladığım kağıt parçalarını temize geçirmek istemem..Tehlikelidir de bu aslında..Kimbilir hangi duygu boşaltımı için yazılan bir kağıdın nereden çıkacağını ve kim tarafından bulunacağını bilemezsin çünkü..

Nerelere gittim yazdığın yazı sayesinde..

Teşekkürler pisim.İyi ki varsın
__________________
sanemce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2010, 09:00 PM   #3 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yüreğine sağlık pisim. Yüreğinin zenginliğinden dökülen satırları keyifle okudum gözümde canlandırarak..

Annemin genç kızlığında dedeme yazdığı mektupları anımsadım..Birkaç tanesi bende durur ve arada açar okurum o zamanlarki yaşanmışlıkları..Acıymış yaşadıkları..Duygu dolu, yakarış dolu..Annem köydeki akrabalarıyla büyümüş babasından uzakta..Dedem annemi köyde bırakıp İstanbul'a gitmiş çalışmak için çünkü.."Ben sokak kedileri gibi oradan oraya atılacakmıyım baba beni yanına al artık" dediği satırlar...( annemde 8 yaşında iken kaybettiği için annesiz büyümüş ben gibi)

Yaşanan acılar nesilden nesile geçen miras mıdır diye düşündürür beni bazen ve bu hissi alelacele kendimden uzaklaştırıp şükrederim halime..

Güzeldir mektuplaşmak..Ben el yazısının o an ki ruh halini fazlasıyla anlattığına inanırım. O yüzden arada bir karaladığım kağıt parçalarını temize geçirmek istemem..Tehlikelidir de bu aslında..Kimbilir hangi duygu boşaltımı için yazılan bir kağıdın nereden çıkacağını ve kim tarafından bulunacağını bilemezsin çünkü..

Nerelere gittim yazdığın yazı sayesinde..

Teşekkürler pisim.İyi ki varsın
ruhsuzlaşan bencilleşen dünyamız oysa ne güzeldir tüm hislerimizi tertemiz bir kağıda kelimeler cümlelerle dökmek merakla heycanla beklenen bir zarfın içinde gizlenmiş duygularımı bi rokuyan anlar bir okuyan hissseder.
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 01:33 AM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Pisicikkk,

Ne güzel anlatmışsın. Özendim o yıllara... Bana o kadar yabancı ki anlattıkların... Ellerine, yüreğine sağlık.

Sevgiyle kal.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-06-2010, 01:24 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pisicikkk,

Ne güzel anlatmışsın. Özendim o yıllara... Bana o kadar yabancı ki anlattıkların... Ellerine, yüreğine sağlık.

Sevgiyle kal.
güzeldi evet ama sende kendi çoçukluğundaki güzel anılarını hatırlaya bilirsin eminim onlarda güzeldir
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 01:03 AM   #6 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Alıntı:
ordeal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzel bir köşe böyle yeni gördüğüme inanamıyorum, dünyayı birde biraz üstten, biraz alçaktan okuyalım :)) hem şu telefon işinide çok sevdim gereksiz gereksiz mesajlar şimdi çok önemli değilse söyleyecekleri üşenip gitmezdim ptt ye:) yada birini arayıp halini hatrını sorduğumda gerçekten bir anlamı olurdu, hadi kıralım cep telefonlarımızı yok canım okadarda değil kaç para verdik diyor bilinçaltım, karamsardır biraz
bu köşe özel tabikibir sokak kedisinin yüregünden çıkanların köşesidir telefonlarımızı atmak yerine sevdiklerimizi aramak için kullnsak yetinmesek büyükleri ziyaret etsek
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 02:19 AM   #7 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Alıntı:
ordeal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayram yakınlarda :)))

şöyle 1 kutu lokum almalı mesela birde limon kolonyası pamuk eller öpülmeli hasretle sarılmalı sevgi gözyaşları olmalıyız büyüklerimizin gözünde pamuk eller kar gibi saçlar ama o garip yürekler bekelr bizi değilmi haydi koşalım gidip sarılalım büyüklerimize koşalım çoçukluğumuza şımaralım dizlerinde yatalım fenamı olur
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 10:12 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 587
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about
Standart Cevap: Misafir

harika bir yaziydi pisimbat..
gecmisi hatirlattin... cook tesekkurler.
__________________
forum sitelerine bayiliyorum...
matri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2010, 09:09 PM   #9 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Misafir

Alıntı:
matri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
harika bir yaziydi pisimbat..
gecmisi hatirlattin... cook tesekkurler.
geçmiş bizim parçamız değilmidir zaten özlemlerimizle harmanladığımız anılarımızla birlikte
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Misafir

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Misafir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sabahın 6 sında evin kapısı çaldı uyku mahmuru gözlerimi ovuştururken kapıda teyzemi gördüm ve boynuna atladım ,herkes kalkmıştı evde artık teyzemler gelmişti ankaradan ,ozamnalar yoktu öyle cep telefonu mail yada ev telefonu sene 978 tahmini ozamnalar telefon etmek için postahaneye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.