![]() |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu merhabalar telkinler ritimli okunduğu için arada bir arkadaki sesleri duymanız normal ancak duymanız gerekmiyor. ilgili linkleri incelemenizi öneririm. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Telkini nereden indireceğim,lütfen yardım.. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Server değiştiği için şu an sadece rapid'den yüklenebiliyor. http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._doga.mp3.html |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hayırlı geceler diliyorum size :) |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Suçluluk duygusu telkinlerini de indiremiyorum,onun için de yardımcı olabilir misiniz.Link göremiyorum sayfada,Teşekkürler.. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Her konunun ilk sayfasında link bulunmaktadır.Bunun için suçluluk mp3 konusuna gidip altta birinci sayfaya tiklayiniz. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu cevap alamadım tekrar yazıyorum sorumu. 7.21 ve 7.24 saiyeleri civaronda aaaaaaaaaaah diye bir ses geliyor.kimse duymadımı? kısık sesle dinlerim ama yinede o ses geliyor ve ürküp telkini bırakmama sebep oluyor.kaç kez dinleyim dedim ama aaaaaaaaaaah diye ses geliyor bırakıyorum. o ses kime ait?acaba başka birşey diyorda aaah diyemi anlaşılıyor?eğer öyleyse ne diyor? cevapllarsanız sevinirim.gerçekten merak ettim (: |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ben duymadım şahsen.bide bu -ah hecesi sizi niye bukadar rahatsız etti anlamadım.İçinde ah hecesinin geçtiği bir çok kelime var.Ritimli okunduğu için uzatma kısmı o heceye denk gelmiş olabilir. |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu ürperip dinlemeyi bırakmama sebep oluyor ürpertici bir ses |
Cevap: Ego Güçlendirici Su Versiyonu Daha önce bu konu ile ilgili verdiğim yaniti tekrar ekliyorum Orada söylenen cümle haftalar aylar ve yıllar boyunca diye devam ediyor.. Yani telkinlerin pozitif etkilerinin uzunca bir süre devam edeceği belirtliyor.. "Bu telkinler zihninin bilinçaltı kısmında gömülü olduğundan her zaman varolacak (stay yerine varolacak)… haftalar, aylar ve yıllar boyunca …aynı büyük etkiyle çalışmaya devam edecek… geleceğe olumlu adımlar atmaya devam ettikçe…. Onlar (telkinler) içsel gerçekliğinin çok daha büyük bir parçası haline gelecek. " Haftalar denilirken vurgu yapilmiş ve uzatılmış.Orada ki haaa sesini siz ahhh diye duymuş olabilirsiniz yada farklı benzetmeler yapabilirsiniz. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:22 AM. |