Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Eft

Uyarılar

Eft eft tapping, eft, eft emotional, eft gary craig, eft emotional freedom, eft practitioners, eft manual, eft videos, eft transfer, eft ıban

Para size aksın

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft Para size aksın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arzu ettiğiniz parayı kazanamıyorsanız kendiniz ve ne kadar para kazanabileceğiniz hakkında sınırlayıcı olumsuz inançlarınız vardır. Para nötr bir enerjidir ve bizim inançlarımızla şekillenir. Bizim inançlarımızın yarattığı enerjinin şekline girer ve bizim para ile ilgili yaşadıklarımızı oluşturur. Paraya ilişkin inançlarınızı değiştirdiğinizde, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi

Para size aksın

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-10-2009, 03:39 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
hayat_guzeldir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 31
Tesekkür: 30
30 Mesajinıza toplam 183 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayat_guzeldir is on a distinguished road
Standart Para size aksın

Arzu ettiğiniz parayı kazanamıyorsanız kendiniz ve ne kadar para kazanabileceğiniz hakkında sınırlayıcı olumsuz inançlarınız vardır.

Para nötr bir enerjidir ve bizim inançlarımızla şekillenir. Bizim inançlarımızın yarattığı enerjinin şekline girer ve bizim para ile ilgili yaşadıklarımızı oluşturur.

Paraya ilişkin inançlarınızı değiştirdiğinizde, para da sizin için değişir. Bolluk ve Bereketi seçtiğinizde, zenginliğin ruhsal olabileceğine inandığınızda zenginlik sizi bulur.

EFT yaşamınızda paranın akışını değiştirmek için inanılmaz güzel bir araçtır. Bu dünyada ve yaşamda sizin hak ettiğiniz sağlık, bolluk bereket ve coşkudur…bu hakkınıza uyumlanmaktan daha güzel bir şey olamaz.

Mütevazi, ve bonkör olan ve doğru şeyleri yapmaya niyet eden zengin insanlar dünyanın en güçlü insanlarıdır ve bu kişiler yaşadığımız dünyayı değiştirecek güce sahiptirler.

Paraya ilişkin bu sınırlayıcı eski inançlarınıza EFT yapın ve yeni inançlarınızı EFT ile yerleştirin.

EFT yaparken aşağıdaki cümleleri deneyebilirsiniz:

Hala paranın olumsuzluk getireceğine inanıyor olmama rağmen şu andan itibaren bu algımı serbest bırakmayı seçiyorum.
Parası olan insanlar ruhsal olamazlar inancıma rağmen…
Benim hiçbir zaman yeterli param olmayacak..buna rağmen…
Nasıl olsa başarısız olacağım…buna rağmen…
İstediğim şeyler için yeterli param olmamasına rağmen…
Zengin insanlar açgözlü olur ve insanları kandırırlar kullanırlar…bu inancıma rağmen…
Ben başarılı olursam sevdiklerim beni kıskanır, kendilerini yetersiz görürler ve beni farklı görürler…buna rağmen…
Annem ve babamdan daha fazla olmamalıyım…buna rağmen…
Zengin olursam gerçek değerlerimi yitiririm ve değişirim sonra da kendimi sevmem…bu inancıma rağmen…
Para kötülüğün tohumudur inancıma rağmen..
Para para para varlığı bir dert yokluğu yara…buna rağmen..
İnsanların %90’nında özgüven eksikliği vardır. Bu eksiklik bizi hayallerimizden tutan yegane olgudur.

Aşağıdaki cümlelere de EFT yapalım:

Artık para ile ilgi bu inançları taşımayı seçiyorum ve bu ışığı etrafıma yaymayı seçiyorum:
İstediğim zaman istediğim yerde para ile ilgili istediğim her şeyi yaratabildiğim için minnettarım..parayı hayatıma kabul etmeyi seçiyorum.
Herkese yetecek kadar para olduğu için ve herkesin kendi yaşamında zenginliği hak ettiği için minnettarım ve şu andan itibaren kendi bolluk ve bereketimi, zenginliğim kabul etmeyi seçiyorum.
Başarılıyım, hata yaptığımda eğitildiğimi ve güvende olduğumu biliyorum…en doğal hakkım olan bu başarıyı artık kabul ediyorum.
Gittiğinden kat kat fazlası geliyor ve para hep akıyor…paranın efendisi benim…ve onu doğru kullanıyorum…
Dürüst ve bonkör zengin birisi olduğum için minnettarım.
Çevreme iyi bir örnek oluşturuyorum…en doğal hakkım olan zenginliği seçiyorum ve başkalarının da bunu seçmesi için onlara özgürlük tanıyorum.
Annem ve babamım kendileri için en iyi ve en doğru olanı yaptıklarına inanıyorum ve benim için en doğru ve en iyi olanı yapmayı ve büyümeyi seçiyorum…
Zenginlik yaratırken güvendeyim. Sezgilerime güveniyorum ve ne kadar param olursa olsun her zaman sezgilerimle hareket edeceğimi bildiğimi hatırlamayı seçiyorum…kendime güveniyorum.
Para tanrı vergisidir…ve bana kendi yaşamımı ve başkalarının yaşamını güzelleştirmem için sunuldu…teşekkür ediyorum.
Değerliyim, hazırım ve şu andan itibaren zenginliği…bolluk ve bereketi seçiyorum.
Yukarıdaki cümlelere ek olarak çocuklukta yaşanmış paraya ilişkin olumsuz anıları da EFT yaparak temizlemek ve onlara bağlı bu enerjiden kurtulmak iyi olur.

Para sizi tetiklediğinde ve paraya ilişkin olumsuz, sınırlayıcı inanç ve duygularınızı fark ettiğinizde hemen anında EFT yapıp bu zincirlerden kurtulun.

Paraya ilişkin enerjinizi ne kadar güzel bir titreşime girerse, bu konudaki enerjiniz ne kadar yüksek ve olumlu olursa, parayı minnet ile baktığınızda para size doğru akar.

Borçları olan kişiler ve yeterli para kazanamayanlar hergün para düşünürler. Zengin insanlar ruhsal insanlar hayat amaçlarına doğru ilerler endişe olmadan parada onlara akar…

Kaynak: Carol Tuttle

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
her gün güneş doğar!..yeter ki açık olsun perdeler!
hayat_guzeldir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-10-2009, 08:05 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
aybükem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: sonsuzluk
Mesajlar: 232
Tesekkür: 3,658
313 Mesajinıza toplam 2,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of lightaybükem is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Para size aksın

güzel bir paylaşım teşekkür ederim
aybükem isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2009, 08:11 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
ZEYNEP2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 80
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ZEYNEP2 will become famous soon enoughZEYNEP2 will become famous soon enough
Standart Cevap: Para size aksın

İstediğim zaman istediğim yerde para ile ilgili istediğim her şeyi yaratabildiğim için minnettarım..parayı hayatıma kabul etmeyi seçiyorum.
ZEYNEP2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-12-2009, 11:35 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 13
Tesekkür: 2
36 Mesajinıza toplam 214 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Dead_LorD is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Para size aksın

Eft ile ilgileniyorum bunları paylaşmanız çok iyi oldu teşekkürler =)
Dead_LorD isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 04:59 PM   #5 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Para size aksın

Alıntı:
hayat_guzeldir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arzu ettiğiniz parayı kazanamıyorsanız kendiniz ve ne kadar para kazanabileceğiniz hakkında sınırlayıcı olumsuz inançlarınız vardır.

Para nötr bir enerjidir ve bizim inançlarımızla şekillenir. Bizim inançlarımızın yarattığı enerjinin şekline girer ve bizim para ile ilgili yaşadıklarımızı oluşturur.

Paraya ilişkin inançlarınızı değiştirdiğinizde, para da sizin için değişir. Bolluk ve Bereketi seçtiğinizde, zenginliğin ruhsal olabileceğine inandığınızda zenginlik sizi bulur.

EFT yaşamınızda paranın akışını değiştirmek için inanılmaz güzel bir araçtır. Bu dünyada ve yaşamda sizin hak ettiğiniz sağlık, bolluk bereket ve coşkudur…bu hakkınıza uyumlanmaktan daha güzel bir şey olamaz.

Mütevazi, ve bonkör olan ve doğru şeyleri yapmaya niyet eden zengin insanlar dünyanın en güçlü insanlarıdır ve bu kişiler yaşadığımız dünyayı değiştirecek güce sahiptirler.

Paraya ilişkin bu sınırlayıcı eski inançlarınıza EFT yapın ve yeni inançlarınızı EFT ile yerleştirin.

EFT yaparken aşağıdaki cümleleri deneyebilirsiniz:

Hala paranın olumsuzluk getireceğine inanıyor olmama rağmen şu andan itibaren bu algımı serbest bırakmayı seçiyorum.
Parası olan insanlar ruhsal olamazlar inancıma rağmen…
Benim hiçbir zaman yeterli param olmayacak..buna rağmen…
Nasıl olsa başarısız olacağım…buna rağmen…
İstediğim şeyler için yeterli param olmamasına rağmen…
Zengin insanlar açgözlü olur ve insanları kandırırlar kullanırlar…bu inancıma rağmen…
Ben başarılı olursam sevdiklerim beni kıskanır, kendilerini yetersiz görürler ve beni farklı görürler…buna rağmen…
Annem ve babamdan daha fazla olmamalıyım…buna rağmen…
Zengin olursam gerçek değerlerimi yitiririm ve değişirim sonra da kendimi sevmem…bu inancıma rağmen…
Para kötülüğün tohumudur inancıma rağmen..
Para para para varlığı bir dert yokluğu yara…buna rağmen..
İnsanların %90’nında özgüven eksikliği vardır. Bu eksiklik bizi hayallerimizden tutan yegane olgudur.

Aşağıdaki cümlelere de EFT yapalım:

Artık para ile ilgi bu inançları taşımayı seçiyorum ve bu ışığı etrafıma yaymayı seçiyorum:
İstediğim zaman istediğim yerde para ile ilgili istediğim her şeyi yaratabildiğim için minnettarım..parayı hayatıma kabul etmeyi seçiyorum.
Herkese yetecek kadar para olduğu için ve herkesin kendi yaşamında zenginliği hak ettiği için minnettarım ve şu andan itibaren kendi bolluk ve bereketimi, zenginliğim kabul etmeyi seçiyorum.
Başarılıyım, hata yaptığımda eğitildiğimi ve güvende olduğumu biliyorum…en doğal hakkım olan bu başarıyı artık kabul ediyorum.
Gittiğinden kat kat fazlası geliyor ve para hep akıyor…paranın efendisi benim…ve onu doğru kullanıyorum…
Dürüst ve bonkör zengin birisi olduğum için minnettarım.
Çevreme iyi bir örnek oluşturuyorum…en doğal hakkım olan zenginliği seçiyorum ve başkalarının da bunu seçmesi için onlara özgürlük tanıyorum.
Annem ve babamım kendileri için en iyi ve en doğru olanı yaptıklarına inanıyorum ve benim için en doğru ve en iyi olanı yapmayı ve büyümeyi seçiyorum…
Zenginlik yaratırken güvendeyim. Sezgilerime güveniyorum ve ne kadar param olursa olsun her zaman sezgilerimle hareket edeceğimi bildiğimi hatırlamayı seçiyorum…kendime güveniyorum.
Para tanrı vergisidir…ve bana kendi yaşamımı ve başkalarının yaşamını güzelleştirmem için sunuldu…teşekkür ediyorum.
Değerliyim, hazırım ve şu andan itibaren zenginliği…bolluk ve bereketi seçiyorum.
Yukarıdaki cümlelere ek olarak çocuklukta yaşanmış paraya ilişkin olumsuz anıları da EFT yaparak temizlemek ve onlara bağlı bu enerjiden kurtulmak iyi olur.

Para sizi tetiklediğinde ve paraya ilişkin olumsuz, sınırlayıcı inanç ve duygularınızı fark ettiğinizde hemen anında EFT yapıp bu zincirlerden kurtulun.

Paraya ilişkin enerjinizi ne kadar güzel bir titreşime girerse, bu konudaki enerjiniz ne kadar yüksek ve olumlu olursa, parayı minnet ile baktığınızda para size doğru akar.

Borçları olan kişiler ve yeterli para kazanamayanlar hergün para düşünürler. Zengin insanlar ruhsal insanlar hayat amaçlarına doğru ilerler endişe olmadan parada onlara akar…

Kaynak: Carol Tuttle

bu olumlamaları çok beğendimm...keşke biri sesli olarak okusa yine..ben dinlemeyi çok seviyorummm..

Borçları olan kişiler ve yeterli para kazanamayanlar hergün para düşünürler. Zengin insanlar ruhsal insanlar hayat amaçlarına doğru ilerler endişe olmadan parada onlara akar…

bu cümle bir ışık yaktı kafamdaa..savaşa hayır değil barışa evettt sözünü hatırlattı banaa..yani para güçlükle kazanılır düşüncesinden bu cümleyi anımsayarak kurtulabirilirizz..
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 06:51 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
planner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 464
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
planner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really niceplanner is just really nice
Standart Cevap: Para size aksın

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

...savaşa hayır değil barışa evettt...
Bu lafı sevdim. :) Bir dolu türevi geliştirilebilir. Galiba olumlamalar da bu şekilde türetiliyor.

Teşekkürler.
__________________
Bir garip yolcuyum hayat yolunda...
planner isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-10-2010, 06:55 PM   #7 (permalink)
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: Para size aksın

sadece kendi fikrim yani ateş olsa cürmüm kadar yer yakmaz, konuşarak olumamayla para gelip cebe girmez:) çalışmak ve ne için çalıştığını bilmek daha doğrusu onurlu bir ihtiyaç için çalıştığını bilmek yeterli...
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-2010, 12:16 AM   #8 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Para size aksın

senin para durumun nasıl bilmyorum doğrusu, ama ben çoookk çalışan ama yeteri kadar refaha eremeyen insan tanıyorumm..çookk karşısına ihtiyacı olan çalışacağı iş çıkmayan insan tanıyorumm..çookkk çalışıp emeğinin hakkını alamayan maaşı ödenmeyen insan tanıyorum..işte bunlar parayla olan ilişkilerinde sıkıntılı blokajları olan insanlarr..

aynı zamanda parayı iş fırsatını ve bolluk bereketi seçen insanlar var..paylaştıkca parası artan en zor zmanlarda krizlerde fırsatlar yaratan az parasıyla refaha erişen insanlar..işte bu insanlar yanlış düşüncelirnden arınmış insanlar..ama sen parayı bolluk beeketi refahı yanlış düşüncelerinde olsa blokajlarında olsa kazanabileceğini düşünüyorsannn sana kolay gelsiinnn)
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Para size aksın

Alternatif Kişisel Gelişim ve Eft Para size aksın Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arzu ettiğiniz parayı kazanamıyorsanız kendiniz ve ne kadar para kazanabileceğiniz hakkında sınırlayıcı olumsuz inançlarınız vardır. Para nötr bir enerjidir ve bizim inançlarımızla şekillenir. Bizim inançlarımızın yarattığı enerjinin şekline girer ve bizim para ile ilgili yaşadıklarımızı oluşturur. Paraya ilişkin inançlarınızı değiştirdiğinizde, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eft telkin cd indir izle İstanbul Eft nerededir kimdir Eft çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eft hipnoz Eft olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eft hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eft kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.