Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Eft (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=292)
-   -   EFT YAPANLARIN SORUNLARINI PAYLAŞTIĞI YER (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227115)

yasal06 10-02-2009 11:33 AM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309051)
EFT'nin seansı ne kadara mal oluyor ve hangi ilçede tedavini sürdürüyorsun?Ve psikiyatrik tedavi gördün, ilaçla eft'yi karşılaştırdığında ne söylemek istersin?

merhaba pofuduk.. ankaranın bir ilçesinde yaşıyorum ben ama doktor ankarada, kızılayda, seansı 100 lira. ama maddi duruma göre seasnların sıklığı ayarlanıyorr..

ahmelege 10-02-2009 11:33 AM

Arkadaşlar paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.
Evet bu teknikte ısrarcı olmak çok önemli.yasal o6, 1 saatlik seansta birkaç sorunu ele alıyorsunuz herhalde yoksa bir sorunun turları bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.
Birde kısa tur mu uyguluyorsunuz?Nasıl?

yasal06 10-02-2009 01:20 PM

Alıntı:

ahmelege Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309082)
Arkadaşlar paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim. bu kadar ilgi göreceğini düşünmemiştim.
Evet bu teknikte ısrarcı olmak çok önemli.yasal o6, 1 saatlik seansta birkaç sorunu ele alıyorsunuz herhalde yoksa bir sorunun turları bu kadar uzun sürmez diye düşünüyorum.
Birde kısa tur mu uyguluyorsunuz?Nasıl?

eğer seansın bitmesine az kalmış ama ben çok büyük bir duygu yoğunluğuna girmiş oluyorum. o zaman o duyguya girmişken sorunu halledip bitirelim diye kısa turlar yapabiliyoruz ve çoğunlukla da işe yarıyor, çünkü yaşayabileceğim en derin duyguları yaşarken yapıyor.. kısa turda sadece niyet cümleleri ve vuruşlar var, yani işte gözünü saat yönünde çevirme, şarkı söyleme , sayı sayma falan yok. ha bi de derin nefes var tabi kısa turda..sevgilerle

ahmelege 10-02-2009 01:51 PM

ŞUNU SORMAK İSTEDİM Yani örneğin geçmişle ilgili bir öfkeye çalışacaksınız.başladınız. olumlama cümnlesinden sonra 7 noktaya vurarak kısa tur mu yapıyorsunuz?ve kaç tur yapıyorsunuz?
Uzun seriyi kullanıyormusunuz?

ahmelege 10-02-2009 01:56 PM

yani yasal06 'cım ben bu konuda çok kitap okudum. uzun seri ve kısa serinin nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. sadece uygulama yani pratikte sorunum var.
bilen arkadaşlar varsa , garry grag'in el kitabındaki ile internette dolaşan videolarda uzun seri farklı.M:Murat'ın kitabında kısa ve uzun seri Grag'in el kitabından tamamiyle farklı.
dolayısıyla 1-seri farklı. 2-birde sorunlarda uzun mu kısa tur mu kullanılacak? bu konularda deneyim ve bilgisi olan arkadaşları bekliyorum. keops'uda tabiki. uzman olarak....

yasal06 10-02-2009 02:20 PM

Alıntı:

ahmelege Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309098)
yani yasal06 'cım ben bu konuda çok kitap okudum. uzun seri ve kısa serinin nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. sadece uygulama yani pratikte sorunum var.
bilen arkadaşlar varsa , garry grag'in el kitabındaki ile internette dolaşan videolarda uzun seri farklı.M:Murat'ın kitabında kısa ve uzun seri Grag'in el kitabından tamamiyle farklı.
dolayısıyla 1-seri farklı. 2-birde sorunlarda uzun mu kısa tur mu kullanılacak? bu konularda deneyim ve bilgisi olan arkadaşları bekliyorum. keops'uda tabiki. uzman olarak....

yani tabiki ben bi uzman yardımı aldığım için ve o anda duygu yoğunluğunda olduğum için tekniğe tam olarak yoğunlaşamıyorum.. eft ile ilgili bilgilerim şimdilik bu kadarla sınırlı.. başka bilen arkdaşlar yardımcı olacaklardır size..

pofuduk 10-02-2009 07:38 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309081)
merhaba pofuduk.. ankaranın bir ilçesinde yaşıyorum ben ama doktor ankarada, kızılayda, seansı 100 lira. ama maddi duruma göre seasnların sıklığı ayarlanıyorr..

haftada bir gün mü gidiyorsun?

esen27 10-02-2009 09:22 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309020)
aslında hayatmda bir kısır döngüyü farkettikten onra başladım. olayların en son kopma noktası nişanlımdan ayrılmamdı... önce psikiyatrist ilaç tedavisi, sonra telkinleri dinlemeye başladım ve bilinçaltıma yeni kodllar yüklemek için eft ye başladım..ilacı psikiyatristi bıraktım. şu anda sadece eft ye devam ediyorum. bilen birisi uyguladığı için daha önemli etkiler bıraktığını düşünüyorum. eft yi ben de biliyordum ama tıkanıp kalıyodum bazen hangi cümleyi söylesem diye. yönlendirme gerçekten çok önemli.. ve faydasına gelince.. ilk seanstan sonra değil de ikinci seanstan sonra başladı bende değişmeler.. şu anda 5. seanstayım.. ve sona doğru yakaştığımı hissediyorum. çünkü bende sorun olan çoğu şey sıfırlandı. ama tam olarak geçmedi, tedavi bittiğinde geçeceğine inanıyorum.. ama şurası da var ki sadece eft ile devam etmiyorum.. yani değişmek için düzelmek için bir sürü şey yapıyorum çaba gösteriyorum, eft bunlardan sadece biri.. inatla istememdir aslında en büyük değişme aracım.. sevgilerle..

arkadaşlar sizlere geçmiş olsun diyorum
bana eft hakında biraz bilgi verirseniz sevinirim
psikolaklarda epey
dolaştık
hak keza pskiyatri lerlede
bazı hastalıklar hakkında bilgim var ama eft yi duymadım
şimdiden teşekkürler

yasal06 11-02-2009 12:01 AM

Alıntı:

pofuduk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309115)
haftada bir gün mü gidiyorsun?

evet haftada bir gün gidiyorum ama istersem haftada iki kez de gidilebiliyormuş ardarda uygulanabiliyormuş yanii.. ben seasnlların artık sonuna yaklaştığım için sabırsızlanıp haftada üç kere gitmeyi teklif edicem bakalım kabul edecek midusun2

yasal06 11-02-2009 12:07 AM

Alıntı:

esen27 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309118)
arkadaşlar sizlere geçmiş olsun diyorum
bana eft hakında biraz bilgi verirseniz sevinirim
psikolaklarda epey
dolaştık
hak keza pskiyatri lerlede
bazı hastalıklar hakkında bilgim var ama eft yi duymadım
şimdiden teşekkürler

esen merhaba , benimkki de ona benzer bir durum, 3 yıldır süren bir kısır döngü.. psikiyatristler,psikologlar, uzun süren ilaç tedavileri.. şimdi bu eft nin ne farkı var diyeceksin.. bir kere eft duyguları özgürleştirmee tekniği olduğu için bilinçaltındaki eski kötü düşüncelerin yerine yeni güzel düşünceler koymanı sağlıyo, komplex, korku, suçluluk duyguları,.. buna benzer biçok şeyi ortadan kaldırıyor..hem de kısa zamanda..

ama en önemli iyileşme çaresi nedir biliyor musun? istemek.. sen istemiyorsan eğer ister eft yapılsın ister nlp ister hipnoz, ister psikiyatrist hiç farketmez.. ben hala zaman zaman gün içinde kötü duygular yaşamama izin versem de direniyorum inat ediyorum, iyileşeceğim diyorum,.. her seferinde kendimi daha güçlü buluyorum böylelikle.. yani eft bir araç aslında..benim için öyle..ben güçlü olmayı, ayağa kalkmayı, iyileşmeyi seçtiğim için değişti herşey.. size de geçmiş olsun bu arada, sizin güzel dilekleriniz için de teşekkürler.. sevgilerle..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM.