![]() |
EFT Kitabı Arkadaşlar forumda yayınlandı mı bilmiyorum ama en azından bu başlıktan ulaşmanız daha kolay olur diye düşündüm Gary Craig'in web sitesinde yayınladığı ücretsiz e-kitabın türkçe çevirisi eftyle ilgili bir site tarafından çevrilmiş ordan indirmiştim... Eft'yi burdan öğrendim, mucize dedikleri kadar var göz atsanız iyi olacak sung66 http://rapidshare.com/files/49097925...rkish.pdf.html RapidShare'den download yapmakta zorluk çekenler yada ilk defa kullanacak olanlar; 1- Yukarıdaki linke tıklayın 2- Açılan Sayfada Free diye bir düğme olacak oraya tıklayın 3- Sonraki sayfada orta kısımda büyük harflerle yazılı olan kodu hemen altındaki boş kutucuğa yazıp download düğmesine tıklayın indirin... Hepsi bu kadar bol şans... :) |
Ynt: EFT Kitabı teşekkürler paylaşımIn için.. |
Ynt: EFT Kitabı teşekkürler şimdi indiriyorum smiliyface smiliyface |
Ynt: EFT Kitabı çok teşekkürler avi907 super şimdi gördüm ve hemen indiriyorum.. |
Ynt: EFT Kitabı Çok teşekkür ederim..merak ettiğim bir konuydu. |
Ynt: EFT Kitabı yaklasik 6 ay önce bu kitabi internetten indirmek icin cok ugrastim ama basarili olamamistim cok tesekkurler |
Ynt: EFT Kitabı Merhabalar ya ben rapid dosyası ile indirilen şu bahsedilen programı indiremedim hata veriyor yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı? |
Ynt: EFT Kitabı Kitabı indirdim paylaşımın için teşekürler.. gssmile |
Ynt: EFT Kitabı tşk |
Ynt: EFT Kitabı teşekkürler paylaşım için |
Ynt: EFT Kitabı Paylaşımın için teşekkürler alk78 eft ile bugün tanıştım ve heryerde konuyla ilgili kitap ararken karşıma çıktı art56art56 umarım sitede bahsi geçtiği kadar mucizevi bir yöntemdir smiliyface |
Ynt: EFT Kitabı Alıntı:
|
Ynt: EFT Kitabı teşekkür ederim arkadaşım indirdim biraz önce henüz okumadım ama ilgimi çekeceği kesin tekrar saol super |
Ynt: EFT Kitabı Teşekkürler paylaşım için.. kiss3 |
çok teşekkürler :) |
paylaşımın için teşekkürler, mükemmel b,r kurs, hem de ücretsiz.süpper... |
arkadaşlar o link error veriyor..başka bir seçenek var mı acaba? |
merhaba pelinick RapidShare: Easy Filehosting linkte bir sorun yok. tıklayıp geri sayım işleminin bitmesini bekledikten sonra indirebilirsiniz. sevgiler |
teşekkürler paylaşım için... |
Kitabı indirdim, pratik görünüyor. Paylaşımın için teşekkürler:) Bu vesileyle İzmir Semineri sırasında EFT ye sempati duymamı sağlayan Sevgili Abdullah Bey'e tekrar teşekkür ediyorum... |
arkadaşlar indiremedim sayfa error veriyor. yardımcı olurmusunuz Sevgiler |
linkte problem görünmüyor semkur'cum. bir süre sonra tekrar dene istersen.. sevgiler actionsmile |
eft için ne gibi olumlu şeyler söylememiz gerekiyor |
ben de indirmek istedim error veriyor :( |
Alıntı:
Linke tıkladığınızda Free ve Premium seçeneklerinden "Free" yazana tıklıyorsunuz.. Geri sayım sona erince Download yazıyor zaten.. |
indirdim problem yok teşekkürler!! :)) herhalde yoğunluktan dolayı error vermişti. elinize sağlık. |
indirdim.teşekkürler. |
Cevap: EFT Kitabı kitabı indirdim ama acılmıyo |
Cevap: EFT Kitabı teşekkürler indirdim en kısa sürede okuyacağım teşekkürler |
Cevap: EFT Kitabı herhangi bir sorun yok ben de indirdim..çok teşekkürler.. |
Cevap: EFT Kitabı çok teşekkürler =) |
Cevap: EFT Kitabı teşekkürler |
Cevap: EFT Kitabı çok güzel bi kitap paylaşım için teşekkürler |
Cevap: EFT Kitabı ben indiremedim malesef link sorunlu bende |
Cevap: EFT Kitabı Bende indiremiyorum malesef,bende de hata veriyor link. |
Cevap: EFT Kitabı Alıntı:
|
Cevap: EFT Kitabı http://reikistan.googlegroups.com/we...-BwrUzBGT2hOzg buraya tıklayarak bu kitaba ulaştım ancak kitapta bahsedilen görüntülere nasıl ulaşacağız? |
Cevap: EFT Kitabı teşekkürler paylaşım için. en kısa zamanda indiricem. |
Cevap: EFT Kitabı Teşekkürler. Bugün kesinlikle bana lazım olan buydu :) |
Cevap: EFT Kitabı iyi bi öğrenci olurum umarım. Teşekkürler :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:58 AM. |