Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Beyaz Masa > Duyurular

Uyarılar

YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Beyaz Masa ve Duyurular YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden de yapmış olduğumuz forum aktivitelerimize bazı değişikliklerle devam ediyoruz. Değerlendirme Kriterlerimiz: Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış oldukları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi

YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Like Tree3Likes
Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-05-2011, 06:06 PM   #1 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!


Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden de yapmış olduğumuz forum aktivitelerimize bazı değişikliklerle devam ediyoruz.

Değerlendirme Kriterlerimiz:

Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış oldukları konular: Değerlendirmedeki en önemli husus bu nokta olacaktır. Ancak hemen belirtelim ki kişisel gelişim ile ilgili olan konular değerlendirilecektir. En az 100 konu açılması gerekmektedir. Eğer açılan tekrar konular varsa onlar dahil edilmeyecektir. İnce detaylarla hareket eden arkadaşlarımız buna dikkat etmeliler.

Yine aşağıda yazmış olduğum kriterler de konu sayısında eşitlik olması durumunda sizi öne çıkaracak ya da geriye atacaktır.

Foruma katılan yeni üyelerin sorunlarına yardımcı olabilecek yapıcı yanıtlar vermeniz ,

Paylaştığınız konuyu resimlerle ya da video ile süsleyerek daha ilgi çekici hale getirmeniz,

Konuların ilgili kategorilerde açılması,

Başka bir yerden alıntı yapmak yerine kendi düşündüğünüz bir konuyu tartışmaya açmanız ya da aklınıza gelen bir konu ile ilgili olarak bilgi ve deneyimlerinizi yazmanız değerlendirilecektir.

Yine önemli konuları yanıt yazarak aktif hale getirebilirsiniz. Ancak burada yazılan mesajlarınızın niteliği önemli olacaktır. Sadece teşekkür içeren mesajlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Yani çok mesaj yazılması değil amacımız.

Mevcut olan konuları ve linklerini bu başlık altında belirtip yöneticilere görevlerini yapmalarında yardımcı olabilirsiniz. Israrla mevcut konu açan arkadaşlarımız değerlendirme yapılırken eksi puan alabilirler. O nedenle konularınızı açarken arama yapmaya da özen gösterirseniz sevinirim.

Konuların doğru kategoriler altında açılması önemlidir. Habire alakasız kategoriler altında konularını açıp beni fazlasıyla uğraştıran arkadaşlarımızla aktivite değerlendirmelerinde hiç uğraşmayacağım. Kusura bakmasın kimse. Bir kere bilgi veririm. Devam ettiğini gördüğümde kesinlikle uğraşmam. Bu da kocaman bir eksi nedenidir. Forum düzenini sağlamak benim görevim ama keyfi, açmış olmak için girdiğiniz alakasız kategorilere açtığınız konuları taşıyıp durmak görevim değil. Siz de dikkat etmelisiniz.

Forum içerisine ahlaka aykırı, dini ve siyasi içerikli konular açmak, yazılar yazmak yasaktır. Bu tür paylaşımlarda bulunanlar önce yöneticiler tarafından uyarılır. Davranışın tekrarı halinde ise süresiz olarak forumdan uzaklaştırılırlar. Bu tür konulara rastlarsanız yöneticilerden birine konu linkini içeren bir uyarı mesajı yollayabilirsiniz. Her zaman dikkat edemeyebiliyoruz çünkü.

Konuların forum kurallarına uygun şekilde açılması ve mesajların da aynı şekilde yazılması. Büyük harf yazımı sitede yasaktır. Ayrıca imla kurallarına da önem veriyorum. Konu içlerine alakasız yanıtlar verenler kocaman bir eksi puan alacaktır. Okumadan mesaj yazmış olmak için mesaj yazılmasın lütfen.

Ayrıca forumu daha aktif hale getirmek için önerileriniz olursa eğer onları da paylaşabilirsiniz.

Bu seçenekler ışığında yapacağımız inceleme sonucunda yapılacak seçimde en fazla katkıda bulunan 1 arkadaşımıza Abdullah Canıtez tarafından Çekirdek İnanç Tespiti yapılacaktır. Aynı zamanda çekirdek inancına uygun telkin de Atakan bey tarafından hazırlanacaktır.

1 arkadaşımıza da Hayatım Değişti Telkin CD dan seçeceği 1 adet telkin cd ismine özel olarak hazırlanıp gönderilecektir.


Katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altından katılmak istediklerini belirtebilirler. Tüm üyelerin istatistiklerini tek tek incelemek zor olacağı için ancak konu içinde katıldığınızı belirtirseniz değerlendirmeye alınacaksınız. Onun dışında geçmişte yapmış olduğunuz paylaşımlar değerlendirilmeyecektir. Bugünden itibaren açılan konular değerlendirmeye tabiidir.

Gerekli gördüğüm takdirde seçim yapmayacağım. Çünkü 3-5 konu açıp "Ben alır mıyım?", "Bana hediye edin", "Çok ihtiyacım var" gibi çok sayıda özel mesaj aldım önceki aktivitelerimizde. Bu sefer bu tür mesajlar gönderenleri de değerlendirme dışı bırakacağım. Çünkü ihtiyaçsa herkesin ihtiyacı var ve biz emek veriyorsak karşımızdakilerden de bunu bekliyoruz. Herkesin birbirinin hakkına ve emeğine saygı göstermesini rica ediyorum. Hiçbir şey yapmadan beklenti içine girilmesi evrenin kanunlarına bile aykırı...

Şimdiden tüm katılımcı arkadaşlarımıza forumumuzu geliştirmek, güzelleştirmek ve daha aktif hale getirmek amacıyla yapacakları tüm paylaşımlar için teşekkür ediyorum. Mutlu paylaşımlar...

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

happygirl and larabtr like this.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 12-05-2011, 08:24 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Forum aktivitemize katilimlarinizi bekliyoruz arkadaşlar.Katilmak isteyenler konu altına yazsınlar.
KaanSari likes this.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 12-05-2011, 09:31 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
bendeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 67
Tesekkür: 49
60 Mesajinıza toplam 260 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bendeniz will become famous soon enoughbendeniz will become famous soon enough
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

ben katılmak istiyorumm :)
bendeniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 12-05-2011, 10:41 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 12
Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
black_dragon is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

ben de katılmak istiyorummm...:))
black_dragon isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-05-2011, 12:04 AM   #5 (permalink)
Dolphin
 
bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 1,628
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

oleyyyy ...form şenlenecek....keyifle olsun......
__________________
Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-05-2011, 03:09 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
edaiphigenia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 48
Tesekkür: 113
39 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
edaiphigenia has a spectacular aura aboutedaiphigenia has a spectacular aura aboutedaiphigenia has a spectacular aura about
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Ben de katılmak isterim:))
edaiphigenia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-05-2011, 11:04 AM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviliada is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Merhaba bende katılmak istedim:))
maviliada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 13-05-2011, 12:24 PM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 16
Tesekkür: 9
15 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minemuh is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

bende katiliyorum....
minemuh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-05-2011, 03:30 AM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
gogünü is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

ben önemli birşey sormak istiyorum buradaki cd leri direk dinlemek doğrumu sizce sonuçta o insanın bu yaşa kadar yaşadıkları ve korkuları vardır.Bu korkuları yok etmeden şifa olabilirmi bu cdler lütfen cevap bekliyorum
gogünü isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 14-05-2011, 11:24 AM   #10 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Değerlendirme ne kadar süre sonra yapılacak? Örneğin; 1 ay veya 1 yıl, ne kadar? (Kaliteli 100 paylaşımda bulunmak da kısa süre de olmaz herhalde.) :))

Sanırım alel ade ve aceleyle yapılmış 100 küsür paylaşım birbirinin benzeri paylaşımlar kimseyi mutlu etmez ama böyle bir ödül olması insanları paylaşımları konusunda epey motive edecektir.

Benim bu hazırbulunuşluğumla kişisel gelişimle ilgili bir yazıyı yazmam en az bir günümü alır ki enine boyuna araştırayım, insanlara en doğru bilgiyi sunayım. Direk okuduğum bir yazıyı almak(copy+paste) yerine okuyup anlayıp kendi düşüncelerimi de katarak paylaşırım.

Paylaşacağım şeyler var, pek yakında :)) ben de varım ama açıksası 100 sayı biraz gözümü mü korkuttu ne? :)) Ne yapalım bir yerden başlamalı, değil mi?

Forum bol şenlikli ve paylaşımlı olsun. Herkes okusun paylaşsın. Hep birlikte gelişime devam edelim :)))

Yeni paylaşımları heycanla bekliyorum...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Beyaz Masa ve Duyurular YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar, Biliyorsunuz ki forumumuzun üye sayısı oldukça fazla. Ancak paylaşım yapan çok az arkadaşımız var. O nedenle forumu canlandırmak amacıyla daha önceden de yapmış olduğumuz forum aktivitelerimize bazı değişikliklerle devam ediyoruz. Değerlendirme Kriterlerimiz: Üyelerin forumda aktiflikleri ve paylaşmış oldukları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Duyurular telkin cd indir izle İstanbul Duyurular nerededir kimdir Duyurular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Duyurular hipnoz Duyurular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Duyurular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Duyurular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.