![]() |
Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Sitemizin yeni moderatörleri Ezeli Nur ve Elektra oldu.Kendilerine şimdiye kadar üyemiz olarak yaptıkları katılımları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da daha aktif bir şekilde paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrikler. Göreviniz hayırlı olsun girlhaha |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrikler arkadaşlar 956k Yönetim kadromuza hoşgeldiniz y789 Hayırlı uğurlu olsun. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrikler. Hayırlı vazîfeler. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Ezeli Nur ve Elektra ikinizi de tebrik ediyorum ve yeni görevinizde başarılar diliyorum.. http://img96.imageshack.us/img96/7251/25680721.gif |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun yeni göreviniz hayırlı olsun ikinizide tebrik ediyorum iyiki varsınız. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı olsun, ben görev dağılılarınızla ilgili dökümanları mail adresinize yollayacağım. şimdilik bu kadar, ilk mesajdan korkutmamak lazım :) hayırlı olsun yeniden. sağlıcakla ve ışıkla sapkal89 |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Kızlar yeni göreviniz hayırlı olsun..superxy Hep birlikte birlik olarak güzel işler yapacağız.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Alıntı:
|
hep böyle mutlu ol insallah.t678 |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrik ederim Ezeli Nur :) daha yeni yeni tanıyorum ama gerçekten hakettiğini düşünüyorum :) hayırlı olsun :) Elektra seni de tebrik ediyorum :) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun tebrik ediyorum hepinizi :)))) moderatörlerimm:)) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Eyvahh işte şimdi yandık.. sevincli |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Hayırlı olsun :) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Ezeli Nur ve Elektra ikinizi de tebrik ediyorum ve yeni görevinizde Başarılar diliyorum.. iyi ki varsınızy789 |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun ezeli nur elektra hayırlı uğurlu olsun.. bizlere ve hayatınıza güzellikler katmasını diliyorum...... |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Ezelinur ve sevgili elektra terfi etmişiniz:) hayırlı olsunn!!! Ama bizleri unutmayınn:)) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun tebrikler ikinizede kıskandım haa(: |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrik ederim! :) Başarılar dilerim arkadaşlar. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrik ederim şekerler ;))) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Nazik ve hoş dileklerinizi içtenlikle kabul ediyor teşekkür ediyoruz arkadaşlar...actionsmile |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun "ezeli_nur ve elektra" hayırlara vesile olsun anacım ;) İkinize de kocaman tebrikler :) http://www.wondercliparts.com/congra...graphics_3.gif |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun arkadaşlar yeni görevleriniz hayırlı uğurlu olsun...harika paylaşımlarınızın devamını dilerim...sevgiler...actionsmile |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun yeni göreviniz hayırlı olsun arkadaşlar çok sevindim sizin adınıza başarılar diliyorum.iyiki varsınız.sevgilerle... |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Arkadaşlar, yeni göreviniz hayırlı olsun.25889 Tebrik ediyorum ve kendi adıma, siteye ve bizlere katkılarınız için teşekkür ediyorum. superxy |
|
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Melinda' nız geldi! :) Bilge İnan oldu, öyle geldi b456 |
|
sevgiyle gülerek kalınactionsmile |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Teşekkür ederim prenses :) |
yeni görevin hayırlı olsun... sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tüm modlara hayırlı olsun diyorum :) Emeğiniz ve desteğiniz için teşekkürler Melindacım yeni görevin ve yeni nickin hayırlı olsun |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Hoşgeldin Melinda, yeni nickin ve yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindimmm:)) Sevgiler |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Hayırlı ve uğurlu olsun , hoş geldin yeniden :) |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Hayırlı olsun MELİNDAA....Tebrikler... |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Yeni görevin hayırlı olsun yönetim kadromuza hoş geldin. |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Tebrikler Bilge İnan. ttli3 Görevin hayırlı olsun. Sevgiyle kal. :zpzp: |
Cevap: Yeni Moderatorlerimiz sitemiz için hayırlı olsun Canımın Can'ı hayırlı olsun yeni görevin Pozitif enerjinle güzellikler getirdin http://dl5.glitter-graphics.net/pub/...bna73841p9.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:33 PM. |