Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Dünyadan Başarı Hikayeleri

Uyarılar

Seferde 10 günde 450 daire sattı

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri Seferde 10 günde 450 daire sattı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Genellikle Anadolu yakasında proje gerçekleştiren Teknik Yapı, Avrupa yakasında 1.272 konuttan oluşan Metropark projesindeki dairelerin 450 tanesini 10 günde satmayı başardı. Umut Durbakayım, Halkalı’daki projeden konut alanların yarısını kendilerinden daha önce daire alanların oluşturduğunu söyledi Teknik Yapı’nın Avrupa seferi Halkalı’da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Seferde 10 günde 450 daire sattı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-05-2013, 07:17 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jul 2011
Mesajlar: 16
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imlemeci is an unknown quantity at this point
Standart Seferde 10 günde 450 daire sattı

Genellikle Anadolu yakasında proje gerçekleştiren Teknik Yapı, Avrupa yakasında 1.272 konuttan oluşan Metropark projesindeki dairelerin 450 tanesini 10 günde satmayı başardı. Umut Durbakayım, Halkalı’daki projeden konut alanların yarısını kendilerinden daha önce daire alanların oluşturduğunu söyledi



Teknik Yapı’nın Avrupa seferi Halkalı’da satışa çıkan Teknik Yapı Metropark projesiyle beklendiği gibi hızlı başladı. Avrupa yakasında gerçekleştirilecek proje serisinden ilki olan Teknik Yapı Metropark projesinde 10 günde dairelerin yüzde 35’i satıldı.
Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ilk 10 günde projeden 450 dairenin satıldığını açıklayarak, “Bölgedeki rekabetçi fiyat avantajını korumak için fiyat artışlarını kademeli olarak gerçekleştireceğiz. Ama bu artış oranları, Metropark projesindeki daire fiyatlarının yine bölgedeki en avantajlı fiyat seviyesinin üzerine çıkmayacak. Projedeki yüzde 10 - 15 olan fiyat avantajı korunacak” dedi.

Stüdyolar tükendi
İlk 10 günde satılan 450 dairenin yüzde 60’ının 1+1 tipi olduğunu kaydeden Durbakayım, müşteri kitlesinin yarısının Teknik Yapı’dan daha önce daire alanlardan oluştuğunu dile getirdi. Teknik Yapı Metropark’tan daire alanların profilinin hedeflenen kitle ile örtüştüğünü belirten Umut Durbakayım, daha önce kendilerinden daire alan müşterilerin yüzde 90’ının Anadolu yakasında yaşadığını ve bu kitlenin büyük kısmının yatırım yaptığını söyledi. Umut Durbakayım, satışa açılan stüdyo dairelerin ise ilk gün 2 saat içinde düzce satılık daireler satıldığını vurguladı.
Umut Durbakayım, yaklaşık 350 milyon liralık ciro büyüklüğüne sahip Metropark’ın konut, rezidans, home-ofis ve ticari ünitelerden oluşan karma bir proje olacağını söyledi. Durbakayım, bugüne kadar proje yaptıkları bölgelerde ilk markalardan olduklarını vurgulayarak, “Şimdi ise kentsel dönüşümün yoğun olduğu bir bölgeye geldik. Burada da yatırım amaçlı daire almak isteyen müşterilerimizin prim beklentilerini karşılayan rekabetçi fiyatlarla satışa çıktık. Halkalı'ya rekabet etmek için geldik” açıklamasında bulundu.

Özel ödeme planı hazırladı
Durbakayım, satış başarısında fiyat avantajının yanı sıra ödeme koşullarının da önem taşıdığını belirterek, şu bilgileri verdi:
“Metropark projesine özel satış stratejisinde ödeme miktarına göre sıfır konut finansman oranı belirledik. Uzun vadeli ödeme yapmak isteyenler için belirlenen konut finansman oranı ise yüzde 69 ile yüzde 70 arasında olacak. Buna göre yüzde 5 peşinat verenler takip eden 6, 12, 18 ve 24 aylarda daire fiyatının yüzde 5 oranında ara ödeme yapacak. Yüzde 25 peşinat ödeyenler için 12 aya, yüzde 50 peşinat ödeyenlere ise 24 aya kadar sıfır konut finansman oranı sunulacak.”

6 kuleden oluşuyor
Teknik Yapı Metropark projesinde 6 dikey, 6 yatay blok olacak. İki blok 38 ve 36 katlı olurken, diğer dördü ise 25 katlı olacak. İki kule tamamıyla home-ofis tarzında olacak. Diğer daireler ise sadece konut amaçlı inşa edilecek.
Projedeki konut ve rezidans düzce kiralık daireler dairelerinin 6 adedi stüdyo, 642 adedi 1+1, 348 adedi 2+1, 266 adedi 3+1 tipi ve 10 adedi 4+1 tipi rezidanstan oluşuyor. Toplamda 14 ayrı daire tipinin yer aldığı projede 4 tip 1+1, 3 Tip 2+1, 4 Tip 3+1, 1 tip 4+1 ve 2 tip 1+0 Studio tarzında daireler olacak.
Daire tiplerinin dağılımı ise yüzde 50,47‘sini 1+1, yüzde 27,36’sı 2+1, yüzde 20,91‘i 3+1, yüzde 0,79‘u 4+1, yüzde 0,47’si stüdyo oranına sahip daire tiplerinden oluşacak.

İkinci satış ofisini açtı

Metropark projesinden yatırım amaçlı daire almak isteyen Anadolu yakası müşterileri için Ataşehir’deki merkez plazada ikinci bir satış ofisi kurulduğunu açıklayan Durbakayım, “Halkalı’daki satış ofisi gibi Teknik Yapı Metropark projesinin bire bir maketinin de yer aldığı ikinci satış ofisi, diğer satış ofisi ile senkronize hareket ederek mükerrer satışların önüne geçiyor” dedi.

Basra’da şehir kurdu Dümeni İstanbul'a Kırdı

Mimarlık hayallerini gerçekleştirmek için dünyanın en tehlikeli şehirlerinden biri olan Irak'ın Basra kentinde iş yapmayı seçen kadın girişimci Dore Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Bıldır, harabe halindeki şehri yeniden tasarladı.
Havalimanından hastaneye, okuldan alışveriş merkezlerine kadar yüzlerce projeyi başarıyla tamamlayan Bıldır, Orta doğu bölgesinde Irak, Katar ve Kuveyt başta olmak üzere çok sayıda ülkede iş yaptıktan sonra dünya çapında projelere imza attı. Düzce kiralık evler olarak iyiydi.
Ortadoğu dışında Türkiye pazarında da projeler üretmeye başladıklarını ifade eden Bıldır, "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye pazarı için yol haritamızı belirledik.
Artık toplu konut ve yatırım amaçlı konut pazarı doydu. Mimari yönümüzü ve inşaat alanındaki tecrübelerimizi harmanlayarak şehir merkezlerinde yüksek nitelikli projeler üreteceğiz. İlk etapta müze, kongre merkezi ve hastane inşaatlarına başladık" dedi.

Merkezlere talep artacak

Türkiye pazarındaki hareketliğin Dore Mimarlığı iç pazarda da iş yapmaya yönelttiğini anlatan Filiz Bıldır, şunları söyledi:
"Gayrimenkul geliştirme ve inşaat işleri yapmaya başladık. Mimari yönü ağır basan özgün projelerle ilgileniyoruz. Türkiye'de insanlar artık oturmak için ev alıyorlar. Bunu da özgün projelerden konut satın alarak yapıyorlar. Şehir dışında kalan toplu konut bölgelerinden ziyade şehrin merkezindeki projeler daha çok rağbet görmeye başladı. Gelir seviyesi yüksek kesim tasarım değeri olan mimari projeler talep ediyor. Kentsel dönüşüm kapsamında bu talebe uygun binaların üretilmesi daha rahat hale geliyor. Eski yapıların yeniden inşa edilmesi alanında da talep çok yüksek. Ortadoğu ve Avrupalı gruplarla birlikte Türkiye'de gayrimenkul geliştirme hizmetleri sunacağız. Uluslararası çok sayıda fon ve global markalarla birlikte Türkiye pazarında faaliyet göstereceğiz. Artık global pazarlara açılarak yeni işler yapmak istiyoruz."

Artaş İnşaat vergi rekortmeni oldu

Avrupa Konutları markalı konut projeleriyle, turizm ve AVM yatırımlarıyla dikkat çeken Artaş Grubu, 2012 yılında da vergi rekortmenleri listesine girdi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan 2012 yılı vergi rekortmenleri listesinde 58’inci sıradan yer alan Artaş Grubu, inşaat sektörü içinde ise birinci oldu.
Geçtiğimiz yıllarda da vergi rekortmenleri listesine giren Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2012 yılının kurumlar vergisi rekortmenleri arasında yer almaktan gurur duyduklarını belirterek, “Artaş Grubu olarak ülkemize ve halkımıza maksimum faydayı sağlamak birincil görevimizdir. Çalışmalarımızda hız kesmeden 2013 yılında da başarılı bir grafik yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.
44 milyon 173 bin 343 TL vergi ödeyerek inşaat sektörünün vergi rekortmeni olan Artaş Grubu’nun devam eden projeleri arasında Vadistanbul, Eclipse Maslak, Kayseri RadissonBlu Hotel ve Tema Park gibi önemli projeler yer alıyor.

Gülnar Evleri ile çevre ödülünü Zekeriyaköy’e getirdi

Merkezi ABD’de bulunan Çevre Dostu Binalar Konseyi (USGBC) tarafından geliştirilen LEED programı kapsamındaki ‘Leed for Homes’ sertifikası, Türkiye’de ilk defa Deneyim İnşaat’ın hayata geçirdiği Gülnar Evler projesine verildi.
Zekeriyaköy’de butik bir konseptte gerçekleştirilen Gülnar Evleri her biri 280 metrekarelik 10 ikiz villadan oluşuyor. 2012 Aralık ayı itibariyle inşaatı tamamlanmış, iskan ruhsatı alınmış olan projede villalar kat mülkiyeti tapuları ile sahiplerine teslim ediliyor. Kalan 4 villanın sahiplerini beklediği Gülnar Evleri projesinde LEED for Homes sertifikasyonu kapsamında tercih edilen çevre dostu strateji ve uygulamalar sunuluyor.
Buna göre, arazisinde, inşaat esnasında ve sonrasında doğal yaşamın korunmasına azami ölçüde dikkat edilen projede, bina arazisinde bitkilendirilecek alanların oranı oldukça yüksek tutuldu. Ayrıca bitkilendirme çalışmaları esnasında yerel ve adapte olmuş bitkiler seçilerek, su tüketiminin ve kimyasal gübre kullanımının en aza indirgenmesi hedeflendi.
Yapılaşmanın altyapıya ve özelikle yağmur suyu şebekesine getireceği yükün en aza indirgenmesi için sert zeminlerin oranı düşük tutularak, mümkün olduğunca geçirgen yüzeyler kullanıldı. Ayrıca düzce satılık evler yağmur suyunun toplanarak tekrar kullanılması hedeflendi.
Bina kapsamında kullanılacak su armatürleri ve vitrifiyelerde tasarruflu olanlar seçildi. Ayrıca binadaki enerji harcayan tüm sistemler, LEED tarafından belirtilen prosedürlere uygun olarak denetlendi. Bina kapsamında kullanılan aydınlatma ve mekanik sistemlerde enerji verimliliği ön planda tutularak, seçilen ekipmanların Energy Star belgeli olmasına dikkat edildi.

Son ticari üniteler için açık artırma yapacak

Sarp Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Planlama İnşaat işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi’nde yer alan, Sarphan Finans Park’taki son ticari üniteleri açık artırma ile satışa sunuyor. Açık artırma 10 Haziran Pazartesi günü saat 15:00’te Emlak Konut GYO A.Ş. Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecek.
Sarphan Finans Park’ın yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısı üstünde titizlikle durduklarını belirten Sarp Group Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar, Sarphan Finans Park ticari ünitelerinde yer almak için ulusal ve uluslararası iş çevrelerinin birbirleriyle yarıştığını rekor düzeyde prim yaptığını dile getirdi.

Göktürk’teki ‘Yalın’ projede resim sergisi

Avrupa ve Türkiye’deki sergileri ile dikkat çeken ve resimleri Harvard Vakfı Koleksiyonu’nda yer alan Psikiyatrist Ressam Rahşan Düren, Yalınevler projesinin satış ofisinde sanatseverler ile buluşuyor.
Transparan cam dış yüzeyi ve onu örten açılıp kapanabilir ahşap kabuğu ile alışılagelmişin dışında mimari özellikler taşıyan Göktürk Yalın Evler projesinin satış ofisinde, yapılan düzenleme ile bir sergi alanı oluşturuldu. Sergi, bu alanda, projeyi gerçekleştiren Keleşoğlu ve Zilal İnşaat’ın katkılarıyla açılan ilk sergi oldu. Sergi, 30 Haziran tarihine kadar sanatseverler tarafından izlenebilecek.

Peşinatı 1 yıl öteledi evlerin % 70’i satıldı

Yeni Doğuş İnşaat Grubu ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Unikonut Ispartakule Bahçeşehir’nin yüzde 70’i satıldı. Projede Emlak Konut’un kendi bünyesinde gerçekleştirdiği 48 ay vadeye sıfır faiz ödeme kampanyası sunuluyor.
Bankanın ve kefilin olmadığı ödeme planında, yüzde 30 peşin, 6 ay sonra yüzde 10, 1 yıl sonra yüzde 10, geri kalan tutar 48 ay vadeye sıfır faizle taksit yapılıyor. Ayrıca peşinat konusunda zamanlama problemi yaşayanlar için peşinatın yüzde 24’ü, 1 yıl ötelenip sadece yüzde 1 peşinat ödeyip kalan yüzde 75’lik kısım için uygun faizli dosya masrafsız kredi imkânı da sağlanabiliyor.

Kadıköy Belediyesi 14 projeyi tanıtacak

Yerel yönetimlerde kendi kaynaklarıyla ürettikleri başarılı projelerini tanıtmak için 29 Mayıs -2 Haziran tarihlerinde İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde buluşacak olan Sosyal Demokrat Belediyeler, ‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ adıyla 29 Mayıs Fetih Günü’nde İstanbul’a adeta proje çıkarması yapacaklar.
Aralarında İzmir, Antalya, Mersin, Eskişehir Büyükşehir Belediyelerinin de bulunduğu 61 belediye ile birlikte buluşmaya katılacak olan Kadıköy Belediyesi ise başarıyla uyguladığı 14 örnek projesini İstanbullulara tanıtacak.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

imlemeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Seferde 10 günde 450 daire sattı

Serbest Kürsü ve Dünyadan Başarı Hikayeleri Seferde 10 günde 450 daire sattı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Genellikle Anadolu yakasında proje gerçekleştiren Teknik Yapı, Avrupa yakasında 1.272 konuttan oluşan Metropark projesindeki dairelerin 450 tanesini 10 günde satmayı başardı. Umut Durbakayım, Halkalı’daki projeden konut alanların yarısını kendilerinden daha önce daire alanların oluşturduğunu söyledi Teknik Yapı’nın Avrupa seferi Halkalı’da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dünyadan Başarı Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Dünyadan Başarı Hikayeleri nerededir kimdir Dünyadan Başarı Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dünyadan Başarı Hikayeleri hipnoz Dünyadan Başarı Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dünyadan Başarı Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dünyadan Başarı Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.