![]() |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim hayal teyzecim çok teşekkür ederim lier22 sizlerde iyiki varsınız sizleri iyiki tanımışım kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm 19 Yaş çok güzel bir yaş daha nice 10-39-59-89 yaşlar senin olsun canım |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim pisimbat inşallah o yaşlarımıda birlikte kutlarız tender45 tender45 tender45 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm iyiki doğdun ecem her zaman gülmen dileğiyle guitar guitar guitar |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm ecem yeni yaşın kutlu olsun ,iyi ki doğdun 956k.yeni yaşın,tüm dileklerinin anahtarı olsun.bu arada nicini ecem19 yaparsın artık girlhaha |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara! Doğum günün kutlu olsun kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri inşallah bundan sonraki doğum günlerimide birlikte kutlarız tender45 tender45 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm oooo maşallah ecem pek kalabalık pek eğlenceli bir parti... süper valla... iyi de gidiyor... kıskandım kıss.. y789 benim doğum günüm de böyle kutlansın isterdim... ::) şanslısın... ve yani yaşın da kocaman şanlar getirir inşallah... ömür boyu kalıcı şanslar.. kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm s456 s456 s456 s456 evet epey kalabalık oldu çok güzel bir doğum günü oldu uy897 uy897 uy897 kıskanma canım benim istersen birlikte kutlayalım paylaşabilirim partimi ark5 ark5 ark5 pastamın mumlarını üflerken sizleride unutmadım hepimiz için dilekler diledim k8908 k8908 k8908 hepinizi çok seviyorum kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM. |