![]() |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm k8908 dogum günü kutlu olsun..yeni yaşıın sana mutlulıuk getırsın canım |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm dogumgünün kutlu olsun canimmmm nice nice yilllaraaaaaaaaaaaaa kiss3 huzur mutluluk umut sevgı saygı basarı ıstek arzu ılerleme anlayıs acıkyüreklılık güc hıc bır vakıt yasama boyunca senden eksık olmasın smiliyface IYI IYI KUTLAMALAR gulensmiley wave uy897 k8908 cilgin897 s456 f678h 956k hpm1 skan67 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim sizleri tanıdığım için çok şanslıyım kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm iyi ki doğdun ecem daha nice mutlu, sağlıklı ve sevdiklerinle birlikte uzun yıllar diliyorum... doğum günün kutlu olsun blissy blissy hismiley |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim hep beraber olduğumuz uzun yıllarımız olur inşallah kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm ecem tatlım kusura bakma anca gelebildim doğum gününe... s456 iyiki doğdun... ailenle ve tüm sevdiklerinle sağlıkla ve başarıyla nice nice yıllara.. ttli3 http://www.misafir.net/resimyukle/re...06a2c735a3.gif __________________ 0’dan onunla başlarsın hayata 1 bakmışsın girivermiş hayatına 2’de bir düşüverir aklına 3 günlük dünyada tek zevkindir aslında 4 dörtlük gecer zamanın onla 5 vakit namaza yoktur bu bağlılık 6 üstü bi insan aslında 7 cihanda yoktur olan onda 8 köşe olursun konuşurken onunla 9 doğurursun göremeyip konuşamayınca 10’u seversin çok SEVERSİN.. serpillcim sanada sevgiler canım..bu şiiride senin için ekledim...allah ayırmasın hep mutlulukla ve sağlıkla.. sevgiler... kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm çok teşekkür ederim çok güzel bir doğum günü oldu benim için bukadar çok sevenim olduğunu bilmek çok güzel duyguymuş.busayede bende bugün şımardım doğum günü çocuğuyum diye kimse ses çıkarmıyor 44 44 44 44 iyiki doğmuşum iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız daha nice doğum günlerimi beraber kutlamak dileğiyle tender45 tender45 tender45 tender45 tender45 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm benim kaçgündür aklımdasın... ama dün siteye hiç giremediğim için kutlayamadım... geç oldu ama şimdi kutlamak istedim... iyiki doğdun iyiki varsın... mutlu, başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür dilerim... http://www.gokkusagim.com/modules/Ge...24854dogum.gif |
Ynt: bu gün benim doğumgünüm ecem doğum günün kutlu olsun balım kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |