| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Shamanic Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk bildiğimiz ya da hayal ettiklerimizde değil, bildiğimiz ve rahat ettiklerimizdedir demişti ama kim demişti hatırlayamadım şimdi Hayatimdegisti de benim bildiğim, rahat ettiğim yani mutlu olduğum alanım, geriye dönüp de şöyle baktığımda burada olduğum uzun yıllar içerisinde pek çok güzellik ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Mutluluk bildiğimiz ya da hayal ettiklerimizde değil, bildiğimiz ve rahat ettiklerimizdedir demişti ama kim demişti hatırlayamadım şimdi ![]() ![]() Zaman hızla akıp giderken verdiğim molalardandır doğum günlerim.. bu sefer ki mola biraz uzun oldu ve beni çoooook mutlu eden mesajlarınıza yanıt vermekte geciktim.. bu gecikme için hepinizin sevgi dolu yüreğine sığınıyorum.. ![]() İlk defa bu doğum günümde büyüdüğümü hissettim, hep bir yaş gençleştiğime inanırken bildiğim ancak beklemediğim pek çok hüzünlü olay yaşadım bu yıl.. Anladım ki doğum günü değilmiş insanı büyüten yaşadıklarıymış! Ne tuhaf insan zihni; bu gün çoğunlukla sorunlara odalıyken ilişkilerimizde ya da pek çok konuda, yitirdiğimiz bir şeyler olduğunda hep yaşanan güzellikler akılda kalan, tatlı hoş anılar, adım gibi ÖZLEDİKLERİM!.. Ve bu gün; yüreğinizden yazdığınız o değerli mesajlar, geriye dönüp baktığımda hep hatırlayacağım, hep beni mutlu edecek en değerli anılarımdan oldular.. Hani bazen öylesine yazar, öylesine söyler, öylesine hareket ederken yaptıklarımızın karşımızda ya da yüce evrenin içerisinde nasıl bir etki-tepki yarattığını bilmeden… Benjamin der ki; unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yap, ya da yazılmaya değer şeyler yap.. Yazdığınız her kelime, her cümle, yüreğimdeki mutluluk kutusunun içerisinde, yaşam kaynağıma eklendi.. Bu harikulade etkiniz için; ![]() Dilerim hep birlikte nice mutlulukları, nice güzellikleri, sevgi ile aşk ile çocuksu bir mutluluk ile kutlarız.. ![]() Hepimize Nice senelere Daima sevgi ile.. En sevdiklerimdendir, kabul ederseniz; bu da benim sizlere armağanım olsun… Scorpions - Send Me An Angel Scorpions - Bana Bir Melek Gönder the wise man said just walk this way Akıllı adam bu yolda yürü dedi. to the dawn of the light Işık doğana kadar the wind will blow into your face Rüzgar suratına üflüyor as the years pass you by Geçtiğin yıllar gibi hear this voice from deep inside İçerideki derinlikten sesi duy it's the call of your heart Kalbinin seslenişi close your eyes and your will find Gözlerini kapat, bulacaksın the passage out of the dark Karanlığın dışındaki geçiti here i am Buradayım will you send me an angel Bana bir melek gönderecek misin here i am Buradayım in the land of the morning star Sabah yıldızının ülkesinde the wise man said just find your place Akıllı adam yerini bul dedi in the eye of the storm Fırtınanın gözünde seek the roses along the way Yol boyunca gülleri ara just beware of the thorns Sadece dikenlere dikkat et here i am Buradayım will you send me an angel Bana bir melek gönderecek misin here i am Buradayım in the land of the morning star Sabah yıldızının ülkesinde the wise man said just raise your hand Akıllı adam elini kaldır dedi and reach out for the spell Ve büyünün ötesine ulaş find the door to the promised land vaat edilen ülkenin kapısını bul just believe in yourself Sadece kendine inan
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Shamanic Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk bildiğimiz ya da hayal ettiklerimizde değil, bildiğimiz ve rahat ettiklerimizdedir demişti ama kim demişti hatırlayamadım şimdi Hayatimdegisti de benim bildiğim, rahat ettiğim yani mutlu olduğum alanım, geriye dönüp de şöyle baktığımda burada olduğum uzun yıllar içerisinde pek çok güzellik ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi