![]() |
2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Ne tesadüf ki iki modumuz Pisimbat ve Coskun BEY ayni gün doğmuşlar. sağlıklı başarı dolu yıllar diliyorum.Coskun BEY ayni zamanda hedefleri ile sitemizde on plana cikmakta olan bir üyemiz son zamanlarda isleri dolayisi ile pek aktif katilimda bulunamasada arsivde herkesin faydalanabileceği yazilari mevcut.Yeni yasinda hedeflerine daha cok yaklasacagini biliyorum ve diliyorum... Partimiz başlamiştir 956k |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi sağlıklı ve başarılı nice yıllar dilerim coşkun beye. |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi doğum günün kutlu olsun uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi amaaaan ne güzel çifte doğum günü... nice yıllara coşkun, hep coşkulu ol emiiii. wave |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi nice gelişim dolu yılaraaaaaaa smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: 2 Kasım Pisimbat Doğum Günü Partisi Cok sevgili biricik pisimiz pisimbat, her yazdıgından cok seyler ogrendım bugune kadar hayatıma kattıgın renk ve en onemlısı nese ıcın bınlerce tesekkur edıyorum sana, yenı yasınla kalbındekı sevgının buyumesı ve butun hayatına akmasını diliyorum, sevgilerimle tresor ( yaw arkadaslar sımdı fark ettım bu smıleylılerde hıc opmek ıcın bısı yok mu sevincli sadece sırıtıyor bunlar yahu :)))) |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Sevgili Coskun, Iyı kı dogdun, karıyerimdeki desteklerını , karıyer koclugu, verdigin moral destek ıcın cok tesekkur ederım. Yaptıgın ıyılıkler yenı yasında sana kat ve kat fazlasıyla donsun, hayatında ıstedıgın pozıtıf herseyın mıknatıs gıbı cekmenı dılıyorum ( eee format attık ya bılıncaltına mesajlar da degısık oluyo khkh56, sevgıler duygu |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE nice mutlu güzel senelere... coşkun bey... huzur.. sağlık .. mutluluk .. bereket .. sevdikleriniz.. hep yaşantınızda sizinle olsun.. http://thumbs.dreamstime.com/thumb_1...0873y55M0X.jpg |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Alıntı:
|
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Nice senelere Coskun bey ! Umarım oğlunuz kadar güzel olur ,hayatınızdaki her kırılım.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |