![]() |
2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Ne tesadüf ki iki modumuz Pisimbat ve Coskun BEY ayni gün doğmuşlar. sağlıklı başarı dolu yıllar diliyorum.Coskun BEY ayni zamanda hedefleri ile sitemizde on plana cikmakta olan bir üyemiz son zamanlarda isleri dolayisi ile pek aktif katilimda bulunamasada arsivde herkesin faydalanabileceği yazilari mevcut.Yeni yasinda hedeflerine daha cok yaklasacagini biliyorum ve diliyorum... Partimiz başlamiştir 956k |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi sağlıklı ve başarılı nice yıllar dilerim coşkun beye. |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi doğum günün kutlu olsun uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi amaaaan ne güzel çifte doğum günü... nice yıllara coşkun, hep coşkulu ol emiiii. wave |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi nice gelişim dolu yılaraaaaaaa smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: 2 Kasım Pisimbat Doğum Günü Partisi Cok sevgili biricik pisimiz pisimbat, her yazdıgından cok seyler ogrendım bugune kadar hayatıma kattıgın renk ve en onemlısı nese ıcın bınlerce tesekkur edıyorum sana, yenı yasınla kalbındekı sevgının buyumesı ve butun hayatına akmasını diliyorum, sevgilerimle tresor ( yaw arkadaslar sımdı fark ettım bu smıleylılerde hıc opmek ıcın bısı yok mu sevincli sadece sırıtıyor bunlar yahu :)))) |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Sevgili Coskun, Iyı kı dogdun, karıyerimdeki desteklerını , karıyer koclugu, verdigin moral destek ıcın cok tesekkur ederım. Yaptıgın ıyılıkler yenı yasında sana kat ve kat fazlasıyla donsun, hayatında ıstedıgın pozıtıf herseyın mıknatıs gıbı cekmenı dılıyorum ( eee format attık ya bılıncaltına mesajlar da degısık oluyo khkh56, sevgıler duygu |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi http://www.youtube.com/watch?v=m44z-223UYE nice mutlu güzel senelere... coşkun bey... huzur.. sağlık .. mutluluk .. bereket .. sevdikleriniz.. hep yaşantınızda sizinle olsun.. http://thumbs.dreamstime.com/thumb_1...0873y55M0X.jpg |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Alıntı:
|
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Nice senelere Coskun bey ! Umarım oğlunuz kadar güzel olur ,hayatınızdaki her kırılım.... |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi clapping clapping clapping clapping k8908 k8908 k8908 iyikii k8908 dogdunn k8908 coşkunn k8908 k8908 iyiki k8908 dogdunn k8908 k8908 coşkunn k8908 mutlu k8908 yıllar k8908 sanaaa k8908 k8908 k8908 |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi coşkuncuğum bu arsız pisi aklımı başımdan aldı neredeyse senin doğum gününü atlıyordum..canım kardeşim, isteklerinin, beklediklerinin, bolluğun, bereketin ve hak ettiğin sevginin yeni yaşında sana, sınırsızca akmasını diliyorum.. http://canbeyy.com/upload/test/PIRLANTALI_GLLER.gif |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi cat56 m beniiiim can cat56 m canım cat56 m seninde doğum günün kutlu ve mutlu olsun..bir önceki mesajı okuma emi |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Coşkun bey DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. gulensmiley uy897 derty guitar wave blissy k8908 Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve tüm hayallerinizi gerçekleştirdiğiniz bir ömür diliyorum... |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Hayattaki herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum..nice sağlıklı mutlu yıllara coşkun bey..doğum gününüz kutlu olsun... hismiley |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi Herkese merhaba ve teşekkürler arkadaşlar. Kendi doğumgünü partime geç kaldığıma inanamıyorum. Yazdığınız tüm güzel şeyler için tekrar tekrar teşekkürler. yaş oldu sene itibariyle 33. ama bana sorsanız henüz 25 bile değil. yine bana kala utanmasam 20 diyeceğim ama hadi biraz olgunluk da olsun diye 25 diyorum:) diğer yandan seneler gittikçe sanırım orta yaş krizi için de çanlar çalıyor. Bu siteyi keşfetmem, çekim yasası vs yaptıklarım sanırım birazda bununla ilgili. birşelyerin yolunda olmadığına, bu şekilde giderse geri dönüşün zor olacağına dair alarm zilleri çaldı ki hedeflerime ulaşmak için aksiyonlar almaya başladım bu sene. baktım saçlar gidiyor artık dur demeli, birazda göbek bölgesinden yağlanmışız hareket etmeli. Besin takviyeleri almalı ( GNC bu aralar en sık uğradığım dükkanlardan ) enerjimi yeniden yaratmalıyım. Yabancı dili geliştirmeliyim vs vs. Sayenizde ve sizlerden aldığım destekle ( bu aralar çok paylaşamasam da ) hedeflerime bir bir ulaşıyorum. İnsan Kaynakları Uzmanlığı Eğitim programıma başladım. 9 öğrencim var. haftada 3 gece ders veriyorum. 1,5 ay bu şekilde geçecek. Danışmanlık yapmaya başladım. Şimdiki öğrencilerimin firmalarından da talep gelir diye umuyorum. Kendime bir laptop aldım. hem ek işimde kullanıyorum hem de yabancı dille ilgili hedefimi gerçekleştirmekte. gidiyorum büyük marketlere 2,90 a satılan dvdlerden alıyorum. başlıyorum filmi defalarca seyretmeye. aldığım filmde ingilizce türkçe seslendirme ve altyazı ( ikisi birden olsun diyorum çoğunda tek seslendirme çift altyazı var aman dikkat ) olanları tercih ediyorum. konu vs hiç önemli değil. filmi önce türkçe seyrediyorum. sonra ingilizce seslendirme ve ingilizce altyazı ile seyrediyorum. sonra bi daha seyrederken durdurup geri alıp anlayana kadar tekrarlıyorum. duyduklarımı söylemeye çalışıyorum. bu yöntemi yine internette araştırırken bloglardan birinde buldum. ve gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum. yollarda geçen boş zamanlarımda ise başta yabancı dil olmak üzere telkinlerimi dinliyorum. işyeri hala karışık. ( bu arada iki dakikam kaldı mesai başlangıcına ) kaptamam gerekiyor. açık verecekleri kullanabileceğim bir an bekliyorum. durdukyerde kendim zıplamıyorum birşeylerin üzerine. yeni yaşımda yeni hedeflerim var elbet. araba almayı planlıyorum ve kendi işimi kurmayı. sevgiyle kalın. tekrar teşekkürler |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi ne kadar guzel enerjiniz bana da bulasti.. 25889 cok özendim size..bende yapicam.. sevincli nice saglıklı mutlu buyuk adimlar atmaniz dilegi ile.. sevgiler |
Ynt: 2 Kasım Çoskun Bey Doğum Günü Partisi coşkun, tebrik ediyorum 25889 25889 hedeflerine bir bir ulaşıyorsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM. |