![]() |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) Alıntı:
|
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) arkadaşlar akşam yokum şimdi çıkıyorum doğum günümü kutlayan ve kutlayacak tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum ahanda sundum saygılar cat56 dönüşte teke tek cevaplandıracağım mesajlarınızı beni özleyin cat56 arsız şımarık cat56 pisimbat 44 blook sevincli ark5 |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) Pisimbatım güzel pisim nice senelere inşallah Umarım pisiler gibi 9 canın olur Hepside birbirinden uzun olur. Sevgiyle |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) mutlu yıllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) sevgili pisimbat doğum gününü kutlarım nice mutlu yıllara!!! k8908 k8908 k8908 |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) merhaba Pisimbat, demek aynı gündoğmuşuz, benim doğum günümde 2 kasım. biraz geç oldu ama ikimizede mutlu yıllar diliyorum. |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) ya ben kutlamiştim pisimbat sadanim iyki dogdun... kiss3 bidaha kutluycam silinmişşş. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |