![]() |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) atakan harikaaaaaaaaaaaaa wave 956k thumbsanim aa34 44 alk78 |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) İyiki doğdun Pisimbat nice mutlu yıllara 956k hayattan ne diliyorsan en kısa zamanda seninle olmasını diliyorum..biraz geç kutladım doğum gününü,bu gün düşüp durdum..bir türlü giremedim siteye... bende sana brşeyler eklemek isterdm ama,maalisef nasıl olacağnı bilemiyorum dusun neyse sen bir pasta aldım say,mumlarını söndür,ve herkeze dağıt...hayalinde yapıver yaaaa...hadi afiyet olsun...(kimbilir belki bir gün gerçeğini yapar yeriz) uy897 uy897 uy897 guitar guitar derty derty |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) Alıntı:
ben çikolatalı pastamı kestim mumları üfledim yüreğine sağlık |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) doğum günün kutlu olsun cat56 erhan güleryüz doğum günü şarkısını hediye edecektim sana beceremedim. dusun birisi benim adıma cat56 için ekleyebilirmi 44 |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) http://www.youtube.com/watch?v=7tfQQ4HlSY0 dusun oldumuki |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) olmuş başarmışım bak senin doğum günün hatrına video eklemeyi bile başardım |
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) nice yıllarai iyi ki doğdun sitemizin kedisi cat56 8977 8977 8977 |
Alıntı:
|
|
Ynt: 2 kasım doğumgünüm(site arsız kedisi pisimbat) yeni yaşınızı tebrik ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:30 AM. |