![]() |
Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Sitemizin kurucusu, burada bulunan herkesin hayatını olumlu yönde değiştiren, kalpleri aydınlatmatmayı amaç edinen HAYATIMDEĞİŞTİ'nin doğum günü. İyi ki doğdun! Böylece bir çok insanın hayatı değişti. Sağlıklı, mutlu, bol kazançlı uzun bir ömür dilerim. smiliyface |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Alıntı:
Aşağıda doğum günü yaklaşanların isimleri olur.Doğum günü olan üyenin ise ismi kalın yani bold harfle yazilir.Ayrica takvimden doğum günü tarihlerini gorebilirsiniz. Yinede teşekkür ederim. 44 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Bilmiyordum öğrendim:) Ama olsun böylece sizin doğum gününüzü kutlayan ilk ben oldum hismiley |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi atakan abi doğum günü kutlu olsun.şimdi bende sana bi parça armağan ediyim istedim.tam olarak nasıl video atılır bilemiyorum.oyüzden link vericem.izlersin. smiliyface smiliyface bu şarkıyla hep genç kalıcaksın garantili derty 956k [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=lboS7psz-qc[/youtube] atakan abi koptum ya.yanlışlık olmuş ama sen bi izle yinede smiliyface |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Teşekkür ederim Orpheo dinledim parça güzelmiş super . |
11 Ekim..."hayatimdegisti" doğum günü partisi Atakan bey, doğum gününüz kutlu olsun..... Yeni yaşınız bütün istediklerinizi getirsin.... hadi bir dilek tutup, mumları üfleyin alk78 http://www.dosthane.de/ekart/dogumgunu_4.gif |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Atakan Bey gerçek doğum gününüz kutlu olsun. 44 Doğum gününüzle ilgili yanlış alarm verdiğim için tekrar çok özür diliyorum. utananadam Kendimi sürpriz doğum günü partisini berbat etmiş çocuk gibi hissettim. (Kim bilir belki bir yerler de sizin için hazırlanan sürpriz bir parti vardır.) Eskiden olsa yaptığım bu hatayı kafama takar, o gece uyuyamazdım belkide. Ama sayenizde dinleme şansına sahip olduğum telkinler (özellikle suçluluk telkini) böyle hissetmeme engel oldu. Yaptığım bu küçük hatadan dolayı kendimi hemen affettim. gulensmiley Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlulu ve bol kazançlı nice seneler dilerim. Her şey gönlünüzce olsun. 25889 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi http://img234.imageshack.us/img234/101/adsc4b1z1nr.png http://www.partipaketi.com/images/pr...2005172456.jpg İYİ Kİ DOĞDUĞUNUZ, İYİ Kİ VARSINIZ NİCE MUTLU YILLARA YENİ YAŞINIZ KUTLU OLSUN alk78 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi atakan doğum günün kutlu olsun, çok güzel bir güne denk gelmiş ..hayırlara vesile olsun. |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi sevgili atakan dogum gunun kutlu olsun, hersey gonlunce olsun uy897 wave |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Atakan abi doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu,sağlıklı,başarılı,güler yüzlü,sevgi dolu,heyecanlı,huzurlu yıllara.Yeni yaşınızda her şey istediğiniz gibi olsun sevincli Bu da sizin için seçtiğim hazır doğum günü mesajı (aslında ben yazmışım gibi yapıcaktım ama yuh artık oh.,.. falan oldum yaanee dedim kendi kendime sonunda açıkladım terli345 ) f678h : Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun! Yüzünüzde her zaman bir gülümseme olsun çünkü size çoook yakışıyor(gördüm)Bu gitarlı eser de size gelsin guitar gssmile wave t678 hpm2 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi doğum günün kutlu olsun uy897 kiss3 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Doğum gününüz kutlu olsun Atakan bey! Hadi parti yapalım Dansöz benden uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi dogum gununuz kutlu olsun...nice senelere.... http://img340.imageshack.us/img340/2...9160351zg2.gif |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Atakan Bey, doğum gününüz kutlu olsun. Bu yeni yaşınızda herşeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim. Sevgilerimle, smiliyface |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi http://ari.cankaya.edu.tr/~hulya/resimler/present1.gif http://content14.bigoo.ws/content/gi...s/birds_86.gif her gününüzün doğum günü tadında.. başarılarla.. mutluluklarla ve sevdiklerinizle olması dileğiyle.. TERAZİ Yıldızı: Merkür Uğurlu günü: Cumartesi Uğurlu sayısı: 7 Uğurlu taşı: Opal Uğurlu rengi: Yeşil Uğurlu çiçeği: Mimoza En büyük özelliği: Saygı En büyük amacı: Kaliteli yaşam Uygun partnerleri: Boğa, İkizler, Kova TERAZİ'nin KARAKTERİ Terazi burcu adalete olan düşkünlüğüyle tanınır. Herkese karşı iyi ve adil davranır. Haksızlıklara tahammül edemez. Rol yapmaktan hoşlanmaz. Olduğu gibi davranmak ister. İyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Bu konuda ince eleyip sık dokur. Fakat kararını verdiği zaman amacına ulaşma yolunda kimse onu engelleyemez. Kolay kolay sinirlenmez. Genellikle naziktir. Ama, arada bir sert çıkışlar yapabilir. Israr onu sinirlendirir. Zorlanmaktan hoşlanmaz. Bu gibi durumlarda sabrını ve nezaketini yitirebilir. Zayıf taraflarından biri de aşırı merakıdır. Estetik merakı vardır. Hayatındaki herşeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna sevgilisi de dahildir. TERAZİ Terazi'nin iyi yönleri :Uyumlu ve geçimli olmak, duygusallık, zerafet. TERAZİ ve İLİŞKİLERİ Terazi burcu insanı dostluğa çok önem verir. Dostları onun için çok değerlidir. Kendi kafa yapısına sahip insanlarla dostluk kurmaktan hoşlanır. Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan hoşlanmaz. Arkadaşları tarafından çok sevilir. Çünkü bulunduğu ortama neşe katar. Arkadaşları tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de çok güvenilir biri olmasıdır. Beraber olduğu insan için bulunmaz biridir. Aşk sözleri döktürmekte üstüne yoktur. Birlikteliğinde dürüst ve sadıktır. Terazi burcu erkeği ve kadınlar: Onun için en önemli şey sadakattir. Çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sürekli ilgi görmek ve aşk sözleri duymak ister. Güzel kadınlara düşkündür. Cazibesini onları etkilemek için kullanır. Çapkınlığı sayesinde ilişkilerinde yeterli deneyimi elde etmiştir. Kadın ruhuna hitap etmeyi bilir. İŞ Yeni şeyler öğrenmeye önem verir ve entellektüeldir. Bu nedenle çabuk öğrenir ve işinde hızla ilerler. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir. yada ritmotrans konusunda uzman olabilir onayi TERAZİ BURCUNUN ÜNLÜLERİ Oscar Wilde, Margaret Thatcher, Brigitte Bardot, Rita Hayworth, Julio Iglassias, John Lennon ... Atakan Sonmez ttli3 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi http://content10.bigoo.ws/content/gi...y_events_2.gif şamanik bilgiler günün enerjisinin şafağın sökmesiyle değiştiğini söyler. ben sabah 6 dan sonra doğduğunuzu varsayarak hareket ediyorum ama sanki gece yarısı doğmuşsunuz gibi de bir his var içimde.. dusun maya takvimine göre burcunuz 6 Chicchan (Serpent) doğduğunuz yılda ki günün enerjisi : Akış yaratır - Yaşamsal enerjinin, içgüdünün ve yaratıcılık için duyulan arzunun günü. bu günde doğanlar : İhtiraslı, aşırı ve karizmatik mayalı şamanlar asırlar boyunca biriken deneyimlerine dayanarak.. doğduğunuz günün yaşam amacınızı destekleyecek en uygun gün olduğunu açıklamışlardır.. yani doğum günümüzü yaşam planımıza muygun olarak kendimiz seçiyoruz.. trecena Ahau (Güneş) Bu trecenenın her günü daha önceleri gölgede olan şeylerin üzerinde ışığı parlayan bir ampul günü olma potansiyelindedir. Eğer bu 13 günlük seyahata önemli bir şeyi öğrenme niyetiyle bilinçli olarak başlarsanız, bu Trecenadan daha fazla elde edersiniz. 6 Chicchan (Serpent) Ton: 6 (Akış) Hacmin uzay boyunca akarak zamanı yaratması. Altı ikna etmenin ve etkiye tepki vermenin enerjisidir. Dans sanatını veya önemli bir atletin performansını düşünün bu enerjiyi iş başında görmek için. Altı enerjisi hayatın her alanında dinamik gelişmeler ve ilerlemeler ortaya çıkarır. 6 Dengeyi bozar. Pek çok sınav, pek çok yapılacak iş ve evrim getirecek olay. Fiziksel dünya, beden. Testler gelişmek, temizlenmek, dengeyi öğrenmek ve üstesinden gelmek içindir. Chicchan – Yılan Kundalini yükseliyor. Kök tohumun kabuğunu kırar ve dışarı çıkmış bir dil gibi lezzetli besleyici Toprağı ıslatır. Biz hepimiz Topraktan tatmak isteriz. Biz silip süpürmeye doymuş ışık varlıklarız, ve daha çok isteriz ve aşk ve arzuda tutkuluyuzdur. Güçlü, Büyüleyici, Karizmatik, Azimli, Hararetli, İdealist, Sezgisel, Alıngan. Mayalara göre yılan gününde doğanlar çok yüksek bir spritüel potansiyel taşırlar ve kolaylıkla bir medyum veya ruhsal şifacı olabilirler. Onların öteki alem ile olan bağlantıları çok güçlüdür ve sihirli güçleri oldukları söylenir. Hinduist öğretmenler Kundalininin hem yapıcı hem de yıkıcı nitelikleri olabileceğini altını özellikle çizerler. Yılan burcunda doğanların mutlaka edinmesi gereken şey bu iç kuvvetler üzerinde kontrol sahibi olmaktır. Bunu sağlamanın en uygun yolu şefkat duygusu üzerinde yoğunlaşmak ve başkaları için duyulan şefkat duygusunu geliştirmektir. Temel engeli: Bilinçli olarak güçlü dönüşümler yaşamak. Çözüm: Bilgeliği öğrenmek ve geliştirmek. Ne için uygun bir gün: Esneklik ve akışkanlık dilemek için http://photos1.blogger.com/blogger/5...0/chicchan.jpg CHİCCAN - YILAN Güçlü, Büyüleyici, Karizmatik, Azimli, Hararetli, İdealist, Sezgisel, Alıngan. Mayalara göre yılan gününde doğanlar çok yüksek bir spritüel potansiyel taşırlar ve kolaylıkla bir medyum veya ruhsal şifacı olabilirler. Kundalini olarak ta adlandırabileceğimiz Tıp ve eczacılıkta kullanılan çift yılanlı sembol rahatlıkla aklımıza gelebilir Yılan burcunu düşündüğümüzde. Onların öteki alem ile olan bağlantıları çok güçlüdür ve sihirli güçleri oldukları söylenir. Bu onlara aynı zamanda çok süptil bir bilgelik sunar. Sahip oldukları bu bilgelik zıtlıkların ötesindedir, ne iyidir ne de kötü. Yine de Yılan insanın karşılaştığı bir zorluk vardır. O da bu gücü doğru kullanmak ile ilgilidir. Hinduist öğretmenler Kundalininin hem yapıcı hem de yıkıcı nitelikleri olabileceğini altını özellikle çizerler. Yılanın öfkesi çok yüksektir ve üzüntüsü de sınır tanımaz. Sahip oldukları enerji aynı zamanda cinsellik ile de ilgilidir ve bu yüzden arzularının kölesi olma riski de taşırlar. Yılan burcunda doğanların mutlaka edinmesi gereken şey bu iç kuvvetler üzerinde kontrol sahibi olmaktır. Bunu sağlamanın en uygun yolu şefkat duygusu üzerinde yoğunlaşmak ve başkaları için duyulan şefkat duygusunu geliştirmektir. Olumlu Özellikler: Çok samimi ve dürüst, Hakim veya idareci olma yeteneğine sahip, İnsanları test etmeyi sever. Olumsuz Özellikler: Kıskanç, İşbirliğini sevmez, Taklitçi, Yalancı doktor. Yılan gününde doğan ünlüler: Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Greta Gabro, Franz Liszt, Wilhelm Reich.. bu gününüzün enerjisi de 4 Ik (Wind) Ton: 4 (Sabitlik) Tüm formlar içinde en sabit olanı bir küptür. Dört tanım gereği hacmin yerine yerleşmesidir. Dört yön herhangi bir yapının nerede olduğunu belirtir, tıpkı yükseklik, uzunluk ve derinliğin şekil verdiği gibi. Dördün enerjisi, bir oyunu, işi veya ilişkiyi yaratmak için özgürlüklerin ve bariyerlerin nerede olduğuna dair parametreleri verir. 4 Denge. 3 boyutlu evrenin elementleri olan dört enerji: rüzgar, su, toprak ve hava. Dayanışma. Denge. Elementler. Tezahür etmenin dört boyutu: fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel. Ik – Rüzgar Konuşkan, Spritüel, Çok-yönlü. Azimli, Güçlü iradeli, Kendinden emin. Rüzgar, hepimize hayat veren ve canlı tutan Hintlilerin “prana” dedikleri yaşamsal ruhu sembolize eder. Mayalara göre Rüzgar, Tanrı’nın nefesidir. Rüzgar gününde doğan insanlar bu Tanrısal gücü yoğun şekilde taşırlar. Yaşam enerjileri ve yaratıcı ilhamları çok yüksektir. Eğer Rüzgar insanı, içini dolduran bu enerjinin kendi egosu değil de ilahi nefes olduğunu bilerek hareket ederse, neredeyse sonsuz bereketli bir enerji ile donanır ve bir yaz akşamı esen tatlı bir rüzgar gibi olur. Aksi takdirde bu gücün egosundan kaynaklandığını düşünürse, bir kasırga gibi esebilir ve bu gücü yanlış şekilde kullanabilir. Temel engeli: Sorumluluklar ve mecburiyetler ile ilgili korkular, kararsızlık ve kendini adayamama. Çözüm: Daha iyi iletişim kurmak üzerine eğitim ve öğrenim görmek. Ne için uygun bir gün: Her türlü iletişimde bulunmak için actionsmile |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Arkadaşlar hepnize çok teşekkür ediyorum.Zaten mutluydum sayenizde dahada mutlu oldum.. 20'li yaşlarımda hep boyle hayatim degistirecek bir site arardım.Hatta soyle düsünmüsümdür.Böyle bir siteyi baskasi yapmis olsaydi ve ben bundan 10 sene once karsilassaydim daha mi iyi olurdu.Çünkü bundan 2 sene oncesine kadar mutsuz bir insandım. Kimbilir belki o zaman yeterince hazir olmadiğim için bu kadar iyi hissedemeyecektim kendimi.Bu site birazda o mutsuz günlerin care arayislarinin kimi zaman gozyaslarinin bir sonucu olarak ortaya cikti. Son 1,5-2 senedir kendimi her gün daha mutlu hissediyorum. Artık mutlu seneler kelime grubu benim için gerçekten anlam ifade ediyor. smileydance İnternette bir çok site bir çok forum var ancak bu kadar samimi her bir üyesi ayrı bir alem olan çok az. 30 yaşına girdiğim bu gün yapacağımız daha çok şey var hayat yeni başilyor hep beraber daha iyi daha mutlu günlere diyorum.Hepinizi çok seviyorum.. Bu arada Shamanic 5,30 civari dogmusum :) |
dogum günü bebesi !!!! dogum günün kutlu olsun canım arkadasım kiss3 iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım cat3500 smil56 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [youtube=425,350]vsWSSV_1UOY[/youtube] hismiley hismiley canım arkadasımaa ark5 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [youtube=425,350]mX353iBpPOc[/youtube] gulensmiley |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [youtube=425,350]7U2w4HrLKOQ[/youtube] [youtube=425,350]HhqrHoblRCo[/youtube] blissy |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [youtube=425,350]5j6Y7TkJInU[/youtube] derty derty |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [youtube=425,350]BHJu58vWLII[/youtube] k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Teşekkür ederim Emel'cim hediye klipler için tam doğum günü partisi gibi oldu s456 Bende radyo yayinindayim beklerim... u859 |
|
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi ATAKAN BEY, DOĞUM GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.HER YENİ YAŞINIZLA BİRLİKTE DAHA GENÇ,DAHA HUZURLU,DAHA MUTLU,DAHA BAŞARILI NİCE UZUN YILLAR DİLİYORUM.İYİKİ DOĞDUNUZ.... s456 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi cat56 30. yaşına giren atakan kardeşimin doğum gününü kutlar ,herşey gönlünceolsun,huzur ,mutluluk,senin ve sevdiklerinle olsun |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi değişim için ağladık yıllarca belki durmadık çok yokuşlar olsada biz durmadan yol aldık hep ileri doğru adım attık bıkmadık usanmadık Sönmez meşale tarafından keşfedildi bu sandık suçluluk duyguları uçtu gitti dönüşsüz bu sayede sattık attık sonsuza yapıldı bile artık bu müzayede teşekkürü borç biliriz sana şükür dür elbet Rabbe birleşsin yürekler hadi hep beraber gidelim ebede Atakan abi doğum günün mutlu kutlu olsun nice artarak devam eden huzurlu yıllara hismiley |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Armagan oldun sen bugun dogarak evrene tanittin kendini hep internette telkinlerinle Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz aniyoruz seni cdlerini dinlerken Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun. hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Çok teşekkür ediyorum.Her iki şiirde çok güzel... s456 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [quote=SeZeNNL ] Armagan oldun sen bugun dogarak evrene tanittin kendini hep internette telkinlerinle Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz aniyoruz seni cdlerini dinlerken Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun. hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3 [/quote elbette çok güzel şiirin üstadım şiirin en önemli noktası yürekten olmasıdır bunu hayli hayli başarmışsın tebrikler hismiley |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi dogum gununuz kutlu olsun Atakan bey dun dogum gununuzdu biliyorum ama bugun kutlayabiliryorum nice nice mutlu yillara |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi ATAK HOCAM KALBİN GİBİ SEVİNÇ DOLU Bİ HAYAT SÜRMEN DİLEĞİYLE http://img390.imageshack.us/img390/1...42pasta9ac.jpg bu pasta ya bayılıorum ya sana birinci hediyem |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi http://valleygreeninn.com/cakes.2.jpg buda tüm hayatımdeğişti ailesine (kormayın ben yapmadım) http://www.e-cicek.net/imglogo.asp?img=y1020 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN |
ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 ) |
ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 ) [/quote] ks3 Psiko sayesinde böyle bir smiley ihtiyaci doğdu dur bakalım daha neler olacak pc05 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Atakan bey ilk siirin bas harflerinde atakan yaziyor ama ikincisi benim siirim degil. onu onceden yamzslar. pisko ya vallahi sana ne diyeyim sayende forum kusmuk doldu ne yaramaz cocukseun esen oyle ya. atakan bey bu arad benim kilolar aldi basini gidyor bayramdiya baklavalar su borekleri yiyorum ve kendimden igreniyorum artik ya bukadar olur. allah benim yardimcim olsun yemin ederimki alime dun beni dun taniyamdi. cunki cok kisa surede 20kilo aldigim icin ve yilarca ince zayif birisi oldgum icin. midem disarda igrencimya kusmayin ha bu yazilari okuduktan sonra zaten boyumkisa oldum futboltopugibi. yagficisi oldum ciktimya neyse ben bayramlasmaya gidyroium ve aksama yine isteyim yarin sabaha buralarda olurum. simdilik byeee |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi yaa napim ben böleyiiim ben kendime ceza verdim tek ayak üstündeyim dunk56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 PM. |