![]() |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Armagan oldun sen bugun dogarak evrene tanittin kendini hep internette telkinlerinle Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz aniyoruz seni cdlerini dinlerken Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun. hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Çok teşekkür ediyorum.Her iki şiirde çok güzel... s456 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi [quote=SeZeNNL ] Armagan oldun sen bugun dogarak evrene tanittin kendini hep internette telkinlerinle Armagan ettin cdlerini telkinlerini sevenlerine kalbimiz simdi tertemiz atakan abi izindeyiz aniyoruz seni cdlerini dinlerken Nemutlubayramgunune denkgeldi dogumgunun. hayatimda ilkez isim yazarak siir yazdim atakan bey ister begen ister begenme benden sana bir jest yapmaya calistim olmusa olmustur dusun k8908 uy897 guitar dogum gunun kutlu olsun, mutlu ol senelerce, sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene. kiss3 [/quote elbette çok güzel şiirin üstadım şiirin en önemli noktası yürekten olmasıdır bunu hayli hayli başarmışsın tebrikler hismiley |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi dogum gununuz kutlu olsun Atakan bey dun dogum gununuzdu biliyorum ama bugun kutlayabiliryorum nice nice mutlu yillara |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi ATAK HOCAM KALBİN GİBİ SEVİNÇ DOLU Bİ HAYAT SÜRMEN DİLEĞİYLE http://img390.imageshack.us/img390/1...42pasta9ac.jpg bu pasta ya bayılıorum ya sana birinci hediyem |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi http://valleygreeninn.com/cakes.2.jpg buda tüm hayatımdeğişti ailesine (kormayın ben yapmadım) http://www.e-cicek.net/imglogo.asp?img=y1020 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Alıntı:
ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 ) |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Alıntı:
ya bi insan bu kadar tiksinç olabilir ağla ( ya acilen kusma ifadesi aranıyor terli345 elimde mevcüt değil atakannnnnnnnnnnnnnnnn !!!.. 128956 ) [/quote] ks3 Psiko sayesinde böyle bir smiley ihtiyaci doğdu dur bakalım daha neler olacak pc05 |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi Atakan bey ilk siirin bas harflerinde atakan yaziyor ama ikincisi benim siirim degil. onu onceden yamzslar. pisko ya vallahi sana ne diyeyim sayende forum kusmuk doldu ne yaramaz cocukseun esen oyle ya. atakan bey bu arad benim kilolar aldi basini gidyor bayramdiya baklavalar su borekleri yiyorum ve kendimden igreniyorum artik ya bukadar olur. allah benim yardimcim olsun yemin ederimki alime dun beni dun taniyamdi. cunki cok kisa surede 20kilo aldigim icin ve yilarca ince zayif birisi oldgum icin. midem disarda igrencimya kusmayin ha bu yazilari okuduktan sonra zaten boyumkisa oldum futboltopugibi. yagficisi oldum ciktimya neyse ben bayramlasmaya gidyroium ve aksama yine isteyim yarin sabaha buralarda olurum. simdilik byeee |
Ynt: Hayatımdeğişti Doğum Günü Partisi yaa napim ben böleyiiim ben kendime ceza verdim tek ayak üstündeyim dunk56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:31 PM. |