Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Doğayı Koru

Uyarılar

Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim ..

Serbest Kürsü ve Doğayı Koru Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim .. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gemide yan yana olalım arkadaşlar.. http://www.bendegemideyim.com/ super akdeniz’de deniz rezervleri için destek giderek türkiye — greenpeace'in akdeniz'de deniz rezervleri için verdiği mücadeleye destek artarak devam ediyor. arctic sunrise'da şimdiden 5000 kişi olduk. akdeniz'deki çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, stk’lardan ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğayı Koru telkin cd indir izle İstanbul Doğayı Koru nerededir kimdir Doğayı Koru çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğayı Koru hipnoz Doğayı Koru olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğayı Koru hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğayı Koru kuantum düşünce kitap haberi

Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim ..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-06-2008, 11:08 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim ..

bu gemide yan yana olalım arkadaşlar..



http://www.bendegemideyim.com/ super



akdeniz’de deniz rezervleri için destek giderek

türkiye — greenpeace'in akdeniz'de deniz rezervleri için verdiği mücadeleye destek artarak devam ediyor. arctic sunrise'da şimdiden 5000 kişi olduk.

akdeniz'deki çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, stk’lardan ve türk halkından deniz rezervleri için büyük bir destek almaya devam ediyoruz! akdeniz için “ben de gemideyim!" diyenlerin sayısı 5000'i geçti.

kampanya sorumlumuz banu dökmecibaşı “türk halkı, sivil toplum kuruluşları ve kıyı balıkçıları greenpeace’in kampanyasının akdeniz’in canlılarının ve biyoçeşitliliğinin korunması ve sürdürülebilir bir balıkçılık için olduğunu çok iyi anlıyor. artık, tarım bakanlığı ve orkinos endüstrisinin de çağrımıza kulaklarını tıkamama ve kıbrıs kanalı’nı deniz rezervi ilan etme zamanı geldi.” diyor.

greenpeace gemisi “akdeniz’i koruyalım” kampanyası çerçevesinde mavi yüzgeçli orkinos avcılığını belgelemek için kıbrıs kanalı’na açılmışken türk orkinos balıkçılarının talihsiz saldırısına uğramıştı. bu saldırı bir çok sivil toplum kuruluşu tarafından kınandı. aldığımız destek giderek büyüyor.

sivil toplum kuruluşları “..biliyoruz ki, akdeniz balıkçılığı için bir geleceğin ve akdeniz’de sürdürülebilir bir ekolojik yaşamın var olabilmesi için, ancak soyları tükenmekte olan mavi yüzgeçli orkinosların bu sularda yaşamaya devam etmeleri gerekmektedir. bunun için de deniz yaşamını korumayan ülkelerin, uluslararası kuruluşların ve şirketlerin, akdeniz’in gerçek sahipleri olan bizler için yaptıkları yanlıştan vazgeçmeleri gerekiyor.” şeklinde açıklamada bulunarak desteklerini dile getirdiler.

bu sırada, mersin balıkçı kooperatifleri’ni de içeren 426 yerel balıkçı, orkinosların aşırı avlanmasının -küçük balıkları kıyılara sürükleyen orkinosların azalmasından dolayı- kendi kıyı balıkçılıklarını tehdit ettiğini belirten bir dilekçe hazırladı.



balıkçıların hazırladığı dilekçede şu ifadeler geçiyor: “artık bu haksız ve kontrolsüz avcılığa ciddi sınırlamalar getirilmesini yumurtlama zamanları ve yumurtlama alanlarında kesinlikle avlanılmamasını ve diğer ülkelerden av kotası satın alınmasının engellenmesini talep ediyoruz. tarım bakanlığı’ndan talebimiz mersin’li ve bu kıyılardaki tüm balıkçıların geleceği için ve tüm kıyılarımızdaki stokların devamlılığı için acilen bu sezondan başlayarak ve orkinos stokları artana dek bu avcılığı durdurmalarıdır.”

greenpeace, aşırı avlanmanın yıllardır sürmesi ve orkinos çiftliği kapasitelerinin giderek artmasından dolayı mavi yüzgeçli orkinos balıkçılığının, bu canlıların kendilerini iyileştirmesine bir şans vermek için, hemen durdurulmasını talep ediyor. balıkçılığın durdurulması, stoklar yeniden düzelene ve düzgün bir yönetim sağlanana kadar şart. akdeniz'in geleceği için geçerli tek yol bu.

greenpeace dünya denizlerinin %40’ını kapsayan küresel bir deniz rezervleri ağı kurulması için çalışıyor. bu ağ, denizlerimizi iklim değişikliğinin yıkıcı etkilerinden korumak, sağlıklı balık stoklarının düzelmesini sağlamak ve denizel doğal yaşam alanlarını yıkım ve çökmekten kurtarmak için talep ediliyor. bu kampanyanın bir parçası olarak arctic sunrise tehditleri belgelemek ve deniz rezervleri talebini yenilemek için şu anda akdeniz’de!

greenpeace kampanyasına destek veren kuruluşlar şöyle :



türkiye yeşilleri (greens turkey)
doğu akdeniz çevre platformu (platform of eastern mediterranean environmental ngos)
sinop çevre dostları (sinop friend of environment)
gökova sürekli eylem grubu (gokova continous action group)
anamur çevre doğa ve turizm derneği (anamur environment, nature and tourism association)
batı akdeniz çevre platformu (platform of western mediterranean environmental ngos)
konyaaltı dostları dernegi (konyaaltı friends association)
petrol-iş sendikası (petrol-iş union)
yarımada çevre platformu-izmir (yarimada environmental platform)
balıklıova çevre hareketi (izmir) (balikliova environmental movement)
gerence körfezi sivil inisiyatifi (izmir) (gerence bay civil initiative)
elektrik mühendisleri odası mersin şubesi
mersin barosu
mersin tabipler odası
serbest muhasebeci mali müşavirler odası
y.g. 21 mersin kent konseyi
kesk
petrol-iş sendikası mersin şubesi
yol-iş sendikası mersin şubesi
genel-iş sendikası mersin şubesi
toleyis sendikası mersin şubesi
tüm emekliler sendikası mersin şubesi
makina mühendisleri odası mersin şubesi
ziraat mühendisleri odası mersin şubesi
gıda mühendisleri odası mersin şubesi
çevre mühendisleri odası mersin il temsilciliği
kimya mühendisleri odası mersin il temsilciliği
jeoloji mühendisleri odası mersin il temsilciliği
akdeniz sosyal formu
çağdaş yaşamı destekleme derneği
çevre dostları derneği
kasder
mersin sokak çocukları derneği
itü mezunları derneği
haçova kültür derneği
tema vakfı
cumhuriyet kadınları derneği
müstakil sanayici ve iş adamları derneği
türkiye ziraatçılar derneği mersin şubesi
türkiye sakatlar derneği mersin şubesi
görme engelliler derneği mersin şubesi
otistik çocuklar derneği
ödp
halkevleri
doğu akdeniz çevre dernekleri
tümbelsen
eğitim-sen
kristal-iş mersin şubesi
mersin emlakçılar odası
tarsus ihd( insan hakları derneği)
tarsus-çeksam
yeni demokrat gençlik
ekoloji kolektifi
mersin liseli öğrenci birlikleri
emep il örgütü



akdeniz'in geleceği için verdiğiniz tüm desteğe teşekkür ediyoruz. akdeniz'i hep birlikte koruyor, geleceğimize hep birlikte sahip çıkıyoruz!
harekete geçin!

* greenpeace'e destek olmak için ben de gemideyim deyin! arctic sunrise'daki yerinizi hemen alın!


http://www.bendegemideyim.com/

http://www.greenpeace.org/turkey/

greenpeace'in gemilerinden arctic sunrise, 30 mayıs sabahında kıbrıs kanalı'nda, üç orkinos teknesinin saldırısına uğradı. o rkinos avcıları tarafından gerçekleştirilen bu saldırıdan sonra gemimiz arctic sunrise, kıbrıs kanalı'ndaki çalışmasına ve orkinos avcılığını belgelemeye devam ediyor.

akdeniz'i, onu yağmalayanlardan korumak için şimdi yardımınıza ihtiyacımız var.

akdeniz'in %40'ının deniz rezervi ilan edilmesini sağlamak için siz de www.bendegemideyim. com sitesine tıklayın. akdeniz için ben de gemideyim diyerek denizimizin sahipsiz olmadığını birlikte gösterelim. eğer kampanyamıza daha doğrudan bir katkıda bulunmak isterseniz, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını bilgi@greenpeace. org.tr adresine göndermeniz yeterli.

greenpeace akdeniz ekibi


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 06:34 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 201
Tesekkür: 52
69 Mesajinıza toplam 378 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
manyaklik is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim ..

bizlerde gemideyiz 10001 . kişi ...
manyaklik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim ..

Serbest Kürsü ve Doğayı Koru Akdeniz i koruyalım.. / ben de gemideyim .. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu gemide yan yana olalım arkadaşlar.. http://www.bendegemideyim.com/ super akdeniz’de deniz rezervleri için destek giderek türkiye — greenpeace'in akdeniz'de deniz rezervleri için verdiği mücadeleye destek artarak devam ediyor. arctic sunrise'da şimdiden 5000 kişi olduk. akdeniz'deki çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, stk’lardan ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğayı Koru telkin cd indir izle İstanbul Doğayı Koru nerededir kimdir Doğayı Koru çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğayı Koru hipnoz Doğayı Koru olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğayı Koru hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğayı Koru kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.