![]() |
Kristal kuvars kodlamak istiyorum..ama nasıl yapıcam bilmiyorum ? arkadaşlar bir yakınımın iş icabı yüzünden yaşamaktan hoşlanmadığı sevmediği bir şehire tayini çıktı ve şu an kendisi eski yaşadığı şehire istanbula geri dönebilmek için tekrar geri tayin çıkmasını ve şu anki şehirden kurtulmayı çok istiyor... ona yardımcı olabilmek adına kristal kuvars taşının istediğin şeye programlanabildiğinden bahsettim ancak nasıl yapabileceğimizi detaylarıyla bilmiyorum... ayrıca bu taş bu tarz bir dilek için programlanabilir mi (şehir değiştirmek ve istediği şehre tekrar yerleşmek için) ? taşlarla ilgili çok çok az bilgim var..lütfen bilgisi olanlar benim anlayabileceğim şekilde bana açıklayabilir mi ? |
Cevap: Kristal kuvars kodlamak istiyorum..ama nasıl yapıcam bilmiyorum ? Evet yaa.. bu sorunun cevabını ben de çok merak ettim, bu mümkün mü? Bu tekniği yeni duydum.. Aynı durum benim için de geçerli, ben de bu şehirden kurtulmak istiyorum.. |
Cevap: Kristal kuvars kodlamak istiyorum..ama nasıl yapıcam bilmiyorum ? İmported'cım taşların enerjileri olduğu doğru... Kainattaki her şeyin bir enerjisi olduğu gibi. Ancak bu söylediğin şeyin mümkün olduğuna inanmadığımı belirtmeliyim. Tabii bu benim görüşüm. Enerji almak başka bir şey. Olumlu faydalanabileceğimiz gibi olumsuz etkileri de olabilir taşların. Sadece taşlar için değil her şey için geçerli bu durum. İnsanlar gibi düşünebilirsin. Bu durumda taştan medet mi umucaz? Bence arkadaşın dua ederse daha yararlı olur. Yine de aşağıdaki linke bakabilirsin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...al-kuvars.html Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:06 PM. |