\"Hayatimdegisti.com

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=240)
-   -   Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=614186)

hayatimdegisti 23-07-2010 02:29 PM

Cevap: Sessizmişim :( Bıktım bu Sıfatı Duymaktan.

www.telkinmp3.com dan indirmeyi deneyiniz.

sessizmisim 23-07-2010 05:22 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758844)
www.telkinmp3.com dan indirmeyi deneyiniz.

evet.ordan indirdim.telefona atacağım.pc başındayken de online dinliyorum.ney ve new age hoşuma gitti.bisikletayrıca sizden ricam.nickimi geveze olarak değiştirebilir misiniz?sapkal89

bigokyanus 23-07-2010 05:28 PM

Alıntı:

sessizmisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758875)
evet.ordan indirdim.telefona atacağım.pc başındayken de online dinliyorum.ney ve new age hoşuma gitti.bisikletayrıca sizden ricam.nickimi geveze olarak değiştirebilir misiniz?sapkal89

Sayın çenebaz attığınız adım takdire şayan . Dilerim hayatınızda her şey gönlünüzce ve güzel olur. Her daim huzurla ve sevgiyle , gülekalınız... sapkal89

smyrna1 23-07-2010 06:47 PM

yalnız sayılmazsın, bende bu sorun kısmen var kendimden daha baskın olduğunu daha sosyal olduğunu hissetiğim kişilerle veya ortamlarda bazen istemesemde suskun kalabiliyorum, yakın hissettiğim kişilere karşı rahatım, özelliklede tanımadığım bayanlarla konuşurken çekingen kalıyorum, ayrıca mesela saygı duyduğum hakikaten kaliteli insanlarla konuşabiliyorum ama iş icabı kalıyor samimi ve rahat olamıyorum, umarım ki durumumuz düzelecek.

yeni bir hayat 23-07-2010 07:09 PM

Merhabalar,

Yanımıza hoşgeldiniz..

Çoğu insan sessiz olmaktan hoşnut değil..Çok konuşmak marifet sanıldığı için belki de..Fakat arkadaşların da dediği gibi sessizlik bir kişiliktir,mizactır..
Ben de çevremden sessiz sıfatı yüklenen biriyim,ama şikayetçi değilim bu durumdan..Bazen sessizlik en güzel cevaptır..
Ayrıca çok iyi sessiz film oynarım sevincli

Gerçekte potansiyelinizde çok konuşmak varsa, burada edindiğiniz gerek telkinler ve gerekse diğer çalışmalardan oldukça istifade edebilirsiniz..Mizacınızda yoksa,gerektiğinde konuşan biri olmak daha değerli..

Sevgiler..actionsmile

sessizmisim 23-07-2010 09:52 PM

Alıntı:

smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758893)
yalnız sayılmazsın, bende bu sorun kısmen var kendimden daha baskın olduğunu daha sosyal olduğunu hissetiğim kişilerle veya ortamlarda bazen istemesemde suskun kalabiliyorum, yakın hissettiğim kişilere karşı rahatım, özelliklede tanımadığım bayanlarla konuşurken çekingen kalıyorum, ayrıca mesela saygı duyduğum hakikaten kaliteli insanlarla konuşabiliyorum ama iş icabı kalıyor samimi ve rahat olamıyorum, umarım ki durumumuz düzelecek.

aynı durumlar bende de var zaten.

bluegirlx 23-07-2010 09:57 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758897)
Merhabalar,

Yanımıza hoşgeldiniz..

Çoğu insan sessiz olmaktan hoşnut değil..Çok konuşmak marifet sanıldığı için belki de..Fakat arkadaşların da dediği gibi sessizlik bir kişiliktir,mizactır..
Ben de çevremden sessiz sıfatı yüklenen biriyim,ama şikayetçi değilim bu durumdan..Bazen sessizlik en güzel cevaptır..
Ayrıca çok iyi sessiz film oynarım sevincli

Gerçekte potansiyelinizde çok konuşmak varsa, burada edindiğiniz gerek telkinler ve gerekse diğer çalışmalardan oldukça istifade edebilirsiniz..Mizacınızda yoksa,gerektiğinde konuşan biri olmak daha değerli..

Sevgiler..actionsmile

ya gerçekten ne güzel açıklamışsın..boş konuşan sözüne inanılmayan ve değersiz konuşan biri olmak sana hiçbirşey kazandırmaz..sen içindekileri dışarı vurmaya çalış..önemli olan bu..y789

sessizmisim 23-07-2010 10:56 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758927)
ya gerçekten ne güzel açıklamışsın..boş konuşan sözüne inanılmayan ve değersiz konuşan biri olmak sana hiçbirşey kazandırmaz..sen içindekileri dışarı vurmaya çalış..önemli olan bu..y789

bu zamana kadar zaten benim düşüncem de buydu ancak boş konuşan geveze insanların benden daha çok kaale alındığını gördükçe sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.saçarımda aklar bile olmaya başladı.acaba bu durumdan mıdır diye düşünüyorum.

kosovali_gs 26-07-2010 07:34 PM

Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin..Risk her zaman vardır...Su gibi ol... Her kabın şeklini al..Be water my friend

karavan 26-07-2010 08:11 PM

Alıntı:

sessizmisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758939)
bu zamana kadar zaten benim düşüncem de buydu ancak boş konuşan geveze insanların benden daha çok kaale alındığını gördükçe sinirden ne yapacağımı bilemiyorum.saçarımda aklar bile olmaya başladı.acaba bu durumdan mıdır diye düşünüyorum.

Selam arkadaşım,

Günlüğünü başından itibaren okudum da....., şöyle bir düşündüm.
Bana kalırsa fazla konuşmak o kadar da özenilecek birşey değil.

Kendini ifade edememekten bahsetmiyorum!

Hele erkek olarak fazla konuşmak hiç hoş değil.

Etrafındaki içi boş şeylere bir dokun.
Birde içi dolu şeylere dokun.

Hangilerinden daha çok ses çıktı?

Aramıza hoş geldin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM.