![]() |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! Ben yokken baya uzamış bu konu ama şöyle diyebilirim ki açtığım başlık ve sorum bence gayet mantıklı ve bilinçli yazılmış bişeydi direk beni aşalarcasına yorum yapmışsınız kardeşim çiğdemede ilgisi için ayrıca tşk ederim.Bi lafı söylerken nereye kadar gider diye bi düşünün isterseniz. |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! Arkadaşlar,konu başlığında bir anormallik yok..FuxD arkadaşımız siteyi fazla inceleyemeden sorusuna cevap almak istemiş..Halbuki bu konu başlığına benzer pekçok konu daha önce açılmıştı.Atakan Bey de zaten soruyu en iyi şekilde yeniden yanıtlamış.Konuyu fazla uzatmaya gerek yok..Önemli olan doğru bilgilenmek...FuxD'ye telkinlerden en iyi şekilde yararlanmasını ve etkilerini bizlerle paylaşmasını diliyorum.. Hepinize sevgiler..actionsmile |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! ilk yorum yapan ve konunun bu kadar uzamasına neden olan arkadaşların "Başkalarının görüş ve düşüncelerine önem verme" konulu telkinleri iyice dinlemesini öneriyorum :) Sevgiler... |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! Alıntı:
Bu yorumundan dolayı da kendisini esefle kınıyorum. Herkes birbirine saygı göstermeli. Bir kişi başka bir kişiyi eleştiriyorsa kendisine yönelik eleştirilere de açık olmalı. Sevgiler... |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! sen dedin ya kesın dınlerım artık o telkınleri emin ol...saol sevgili duyarlı üye:D:D |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! sen şimdi duynyayıda kurtarırrsın kesin buraya bu yorumu yaptın yaa sende o guc ve kuvvet var..saol beD: |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! yüksek müsadeizle bir soruda be sorabilirmiyim ?? Yaklasik 5 gudur dinliyorum telkileri sucluluk ve guvenle basladim okduklarim dogrultusuda hayatimda degisme varmi dersem evet en azidan huzurluyum ve mutluyum buzamana kadar üzüldümde ne oldu neyse daldim gidiyiorum sadade geliyim:) 5 gudur dinliyorum demistim bu telkinlere baskalarinida ekleme zamanim geldimiki diye sorcaktim:) yanitlarsaniz sevinirim hepinizi cokkk seviyorurumm iyiki varsiiniz:))girlhaha |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! 10 gün daha ego+suçlulukla devam edin, ardından istediğiniz telkinleri ekleyebilirsiniz. Bu arada gelişmelerden haberdar ederseniz seviniriz. Sevgiyle.. |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! cokk tsk ederim yanitladigniz icin... mutlaka edicem hic süpheniz olmasin... sevgiyle kalin tskler..:zpzp: |
Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! FuxD kaedeşin sorusu aslında doğru bi soru aslında daha önce bir kaç teknik kullanmıştım başka bir yerden orada kullanılan teknikte binoral teknik vardı.binoral teknik şöyleki her iki kulaklıktan ayrı frekans ta ses dalgası vererek bilinç altına mesajı daha rahat verebilmek bunu hoporlör den dinlerseniz hiç bir faydası olmaz ama burada böyle bir teknikten bahsedilmiyor.saygılar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:01 AM. |