Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=240)
-   -   Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=372343)

pampilo 16-08-2009 02:42 PM

Cevap: Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... !

Saçma filan değil. Gayet yerinde bir soru.

Işıldayan Safir 16-08-2009 03:34 PM

burada çok gereksiz bir tartışma olmuş desert arkadaşımızın da gergin bi zamanına denk geldi heralde hoş olmayan yorumlar yapmış böyle bi forumda bu şekilde kalp kırıcı tartışmalar olmasına rastlamamıştım buradaki herkesin birbirine sevgi ve anlayışla yaklaştığını görüyoruz öyle olmaya da devam edicek daha önce arkadaşlarımızın da belirttiği gibi bu soru çok defa soruldu ve bi o kadar da yanıtlandı eğer sorular saçma geliyosa bence susmayı denemek daha mantıklı böylelikle kendinizi de başkalarını da böyle hırpalamamış olursunuz konuyla ilgili atakan bey gereken yorumu yapmış bende gündüzleri hoparlörden dinliyorum kulaklıkla gece yatarken dinliyorum diyebilirim herkese asabiyetten uzak günler dilerim :))

the desert 17-08-2009 08:47 PM

saol yorumun için....:D eksık kalmıştı tamamlandı...

Işıldayan Safir 17-08-2009 09:51 PM

eee napalım kambersiz düğün olmaz de mi :))

bnq 16-11-2009 07:10 PM

Alıntı:

FuxD Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 469553)
Neden saçma gelior anlamıyorum insan gibi açtım bilgilenmek istedim bilmiyorum ayıp bişeymi merak ettiğim nokta hoparlörden biraz uzak mesafe oluyor kulaklıkta bile telkinler hissedemioruz bile hoparlörde belki etkisi olmıcak diye merak ettim sorumu sordum sizde aptal yerine koymak yerine insan gibi bir cevap verseydiniz daha insanca olmazmıydı ?
Sırf msj olsun diye yazıyosanız bence durup bi düşünmesi gereken sizlersiniz .. Bilgilendiren arkadaşada anlayışı için sonsuz teşekkür ederim iyi geceler...

Bence gayet haklısın,bu şekilde cevap verilmemeliydi

bnq 16-11-2009 07:12 PM

Alıntı:

ahmet1916 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472449)
ilk yorum yapan ve konunun bu kadar uzamasına neden olan arkadaşların "Başkalarının görüş ve düşüncelerine önem verme" konulu telkinleri iyice dinlemesini öneriyorum :) Sevgiler...

%100 katılıyorum hehhekhkh56alk78

Reosta 04-12-2009 12:38 AM

Arkadaşlar sorulan sorulara herkes farklı bir bakış açısıyla bakar, ama bakış açınız soru soran arkadaşımızı üzebilecek bir düşünce olabilir. Aynı durum cevap yazanlar için de geçerli olabilir. Bu yüzden lütfen yazdıklarımızın üzücü olmamasına, tartışma çıkaracak şeyler olmamasına , sorulan soruya yönelik ve özellikle faydalı olmasına dikkat edelim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM.