Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SU SESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5420)

asoyeri 01-04-2008 01:57 PM

SU SESİ

herkese merhaba,
ben de uzun süredir su sesli telkin dinliyorum. anket yapilmiş, faydali mi diye. ama sonra bir sonuca bağlanmadı.
devam etmeli miyim?
atakan bey siz de mi su sesli dinliyorsunuz? niçin?

shamanic 01-04-2008 02:10 PM

Ynt: SU SESİ

merhabalar asoyeri.. hoşgeldin yanımıza...

bu konuda bir endişen olmasın lütfen..

ben sadece su sesli telkinleri dinleyenlerdenim..

ve etkileri konusunda gayet eminim...

burada amaç müziklerden ziyade altta okunan telkinler sonuçta..
ve o telkinleri hangi müziğin altına gömersek gömelim bilinçaltımıza ulaşmakta..

ney klasik new age gibi müziklerin daha etkili olduğunun düşünülmesinin sebebi
müziğinde etkili gücünün devreye girmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum..

bu kategorilerdeki bir çok müzik eserinin ruhsal ve zihinsel rahatlama sağladığını kanıtlayan çalışmalar yapılmıştır..

sonuç olrak.. telkinler her halukarda görevini yapar..
üzerine seçtiğimiz müzik bizim için + avantaj sağlar..

onun için sık sık dostlarımıza hatırlattığımız normalde de dinledikleri müzikler konusunda seçici davranmaları..
hüzünlü .. olumsuz kelimeler içeren eserleri dinlememeleri gerektiği ..

sevgiler.. hismiley

asoyeri 01-04-2008 02:18 PM

anliyorum.
diğerlerinde telkinler az da olsa duyuluyor. su sesinde ise hiç duyulmuyor. insan o nedenle tereddüt ediyor. bu konuda ne düşünüyorsunuz?

shamanic 01-04-2008 02:25 PM

normal müziklerde belli iniş çıkışların olduğu geçişler var..
mesela ney sesini dinlerken nefes geçişleri olur..
bu sırada atakan bey telkinleri ritimli okuduğu için sesinin yükselişi ile
ney sesinin nefes boşluğu olduğu noktaya gelindiğinde siz alttan gelen sesin bir iki harfini duyduğunuz
bir boşluk yakalarsınız..

doğa seslerinde yada su seslerinde üsteki ses sürekli aynı frekansta olsuğu için
alttaki telkini duyma şansınız azalıyor..

ben su seslerini dinlerken de bazen alttan telkin seslerini duyuyorum...

subliminal telkin hazırlamanın amacı duyduklarımıza karşı oluşturduğumuz
bilinçli direncimizi ortadan kaldırmak...

onun için duymadan dinlemenin keyfini çıkartalım...

sevgiler.. hismiley

asoyeri 01-04-2008 02:26 PM

çok mersi.

seramoni 01-04-2008 02:54 PM

Teşekkürler Shamanic sitede okuyunca insan ister istemz tereddüt ediyo,ben de gece telkinlerinin hepsini su sesine çvirmiştim,Atakan'a bi sorsam mı diyodum
,iyi oldu gerçekten de.Bir buçuk aydır dinliyorum ben ve çok şükür faydalarını görüyorum, her şey daha iyiye diyelim smiliyface

seliş 01-04-2008 05:08 PM

merhabalr ..ben de uzun zamandır telkinlerin doğa versiyonlarını dinliyorum..yalnız doğa versiyonlarının içinde sadece su sesi mi var yoksa kuş sesi filan olanları da mı var..?ben mi göremedm acaba..?? sevincli

shamanic 01-04-2008 09:37 PM

şu anda olan tüm versionlarımız sadece su sesli..

inşallah ilerde doğa sesli olanları da olacak..

hismiley sevgiler.. http://www.caryn.com/francis/images/logc.gif

melanie87 16-04-2008 01:22 AM

ben de sadece su sesliyi dinliyorum çünkü gün içinde diğer aktiviteleri de rahatça yapmayı sağlıyor.yatarken dinlediğinizde uyumak için daha rahat oluyor.okula giderken otobüste dinliyorum bir yandan da arkadaşımla konuşuyorum veya başka müzik dinliyorum su sesi devam ediyor.

peacemaker 12-05-2008 10:55 PM

Merhabalar.Forumun içeriği çok geniş ve bu yüzden cevap yazıldığında farkedemeyebilirim ama dileyen özel mesajlada ulaşabilir.esasında Atakan beye olacak benim söyleyeceklerim.Muhtemelen bilginiz vardır sounds of nature gibi albümler var ;ve bu albümler, bu iş için kullanılabilinir diye düşünüyorum.Şahsi fikrim tabii smiliyfaceEğer dilerseniz bende yalşaık 10 tane kadar bu şekilde mp3 var ve her birinin ortalama süresi 1 saat kadar.bunları paylaşabilirim sizinle.Bu mp3 lerde, bazen sadece doğa sesi ve bazen de doğa sesi üzerine müzik aletleri ile çalınmış besteler var.Muhtemelen bilginiz vardır ama ben olmama ihtimalini düşünüerek paylaşmak istedim.Sevgiler... idea3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM.