![]() |
Ynt: SU SESİ Alıntı:
|
Ynt: SU SESİ bu yönünü düşünmemiştim.haklısınız. |
Ynt: SU SESİ Böyle bir şeye benim ihtiyacım var aslında. İş yerine dinliyorum ve insanlar benden bunları istemeye başladı. Açıkçası telkin içeren mp3 leri insanlara ne olduğunu açıklamadan veremem. Anlattığımda da kabul edecek ya da ilgilenecek birileri değil bunları isteyenler. O yüzden benim telkin içermeyen su seslerine ihtiyacım var. Rapid de falanbu şekilde mp3ler varsa linkleri verebilirseniz sevinirim. Gerçi eminim içeriğindeki telkinler onları da etkiliyor. Belki de kendilerini iyi hissettikleri için istiyorlar. Sonuçta benimle birlikte yaklaşık 9 saat dinliyorlar dl67 hatta sigarayı bırakma telkinini dinliyorum ve burda gerçek bir müptela var. Bakalım onun üzerindeki etkisi ne olacak ttli3 Alıntı:
|
Ynt: SU SESİ etkilenmeleri muhtemel bence de smiliyface. |
Ynt: SU SESİ Bende bir şey sormak istiyorum.Mesela suçluluk telkinini sadece neylemi dinlemeliyiz bütün versiyonlerınıda peşpeşe koysak olmazmı?bide günde kaç dakka dinlemeliyiz yada saat? |
Ynt: SU SESİ Alıntı:
Müzik türlerinin hepsinde içerik aynı...Sıkılmamak için farklı müzikler yapılmış... Hepsini birden, ya da beğendiğini dinleyebilirsin... Günde 8 saat dinlemen öneriliyor.... Sağlıcakla... hismiley |
Cevap: SU SESİ Merhaba Aylar önce ben de üye olarak dinlemeye başlamıstım telkinleri,yorumlara bakarak ney sesi klasik müzik sesi olarak liste hazırlamıstım kendime ,ancak beni çok fazla yordu,sıkıldım kısaca seslerin beynimdeki zonklamalarından,etkisi olurmuydu tabiki olurdu ama beynim yorulmustu,şimdi unuttuğum bu siteye geri döndüm,hepinizi özlemişim aynı yolda mücadele eden sevgi dostlarım.şimdi ben su sesleri ile devam ediyorum ve inanılmaz huzurlu hissediyorum,su sesi kadar beynimi rahatlatan bir ses yok burda...dediğim gibi bunu deneyerek bulmalısınız,telkinlerin hepsi aynı ,sadece size ne hissettirdiğine bakın ve onları dinleyin derim. sevgilerimle... |
Cevap: SU SESİ SU SESİ VERSİYONUNUN İYİLEŞTİRİCİ OLDUĞUNU DNA AKTİVASYANUNU DAHA HIZLI GERÇEKLETİRDİĞİNİ DOLAYISI İLE DEĞİŞİMİN DAHA HIZLI OLDUĞUNU, NEDENİN İSE HÜCRELERİMİZİN % 75 SU OLMASI DİYE BİR YAZI OKUMUŞTUM.HÜCRE HAFIZASINA TELKİNLER DAHA HIZLI ŞEKİLDE ULAŞIYORMUŞ.bENDE SU SESİNİ TERCİH EDİYORUM. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |