Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SU SESİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=5420)

hayatimdegisti 12-05-2008 11:45 PM

Ynt: SU SESİ

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar.Forumun içeriği çok geniş ve bu yüzden cevap yazıldığında farkedemeyebilirim ama dileyen özel mesajlada ulaşabilir.esasında Atakan beye olacak benim söyleyeceklerim.Muhtemelen bilginiz vardır sounds of nature gibi albümler var ;ve bu albümler, bu iş için kullanılabilinir diye düşünüyorum.Şahsi fikrim tabii smiliyfaceEğer dilerseniz bende yalşaık 10 tane kadar bu şekilde mp3 var ve her birinin ortalama süresi 1 saat kadar.bunları paylaşabilirim sizinle.Bu mp3 lerde, bazen sadece doğa sesi ve bazen de doğa sesi üzerine müzik aletleri ile çalınmış besteler var.Muhtemelen bilginiz vardır ama ben olmama ihtimalini düşünüerek paylaşmak istedim.Sevgiler... idea3

Bu parçalar bende mevcut ancak sitede kullanmamız telif sorunu nedeni ile sakıncalı olabilir.

peacemaker 13-05-2008 12:02 AM

bu yönünü düşünmemiştim.haklısınız.

heal 13-05-2008 03:18 PM

Böyle bir şeye benim ihtiyacım var aslında. İş yerine dinliyorum ve insanlar benden bunları istemeye başladı. Açıkçası telkin içeren mp3 leri insanlara ne olduğunu açıklamadan veremem. Anlattığımda da kabul edecek ya da ilgilenecek birileri değil bunları isteyenler. O yüzden benim telkin içermeyen su seslerine ihtiyacım var. Rapid de falanbu şekilde mp3ler varsa linkleri verebilirseniz sevinirim.

Gerçi eminim içeriğindeki telkinler onları da etkiliyor. Belki de kendilerini iyi hissettikleri için istiyorlar. Sonuçta benimle birlikte yaklaşık 9 saat dinliyorlar dl67 hatta sigarayı bırakma telkinini dinliyorum ve burda gerçek bir müptela var. Bakalım onun üzerindeki etkisi ne olacak ttli3

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar.Forumun içeriği çok geniş ve bu yüzden cevap yazıldığında farkedemeyebilirim ama dileyen özel mesajlada ulaşabilir.esasında Atakan beye olacak benim söyleyeceklerim.Muhtemelen bilginiz vardır sounds of nature gibi albümler var ;ve bu albümler, bu iş için kullanılabilinir diye düşünüyorum.Şahsi fikrim tabii smiliyfaceEğer dilerseniz bende yalşaık 10 tane kadar bu şekilde mp3 var ve her birinin ortalama süresi 1 saat kadar.bunları paylaşabilirim sizinle.Bu mp3 lerde, bazen sadece doğa sesi ve bazen de doğa sesi üzerine müzik aletleri ile çalınmış besteler var.Muhtemelen bilginiz vardır ama ben olmama ihtimalini düşünüerek paylaşmak istedim.Sevgiler... idea3

peacemaker 13-05-2008 06:57 PM

etkilenmeleri muhtemel bence de smiliyface.

zizuzu87 31-05-2008 10:26 PM

Bende bir şey sormak istiyorum.Mesela suçluluk telkinini sadece neylemi dinlemeliyiz bütün versiyonlerınıda peşpeşe koysak olmazmı?bide günde kaç dakka dinlemeliyiz yada saat?

comte 31-05-2008 10:34 PM

Alıntı:

zizuzu87 Nickli Üyeden Alıntı
Bende bir şey sormak istiyorum.Mesela suçluluk telkinini sadece neylemi dinlemeliyiz bütün versiyonlerınıda peşpeşe koysak olmazmı?bide günde kaç dakka dinlemeliyiz yada saat?

Merhaba zizuzu87... actionsmile

Müzik türlerinin hepsinde içerik aynı...Sıkılmamak için farklı müzikler yapılmış...

Hepsini birden, ya da beğendiğini dinleyebilirsin...

Günde 8 saat dinlemen öneriliyor....

Sağlıcakla... hismiley

heidi_77 20-06-2009 12:19 AM

Cevap: SU SESİ

Merhaba
Aylar önce ben de üye olarak dinlemeye başlamıstım telkinleri,yorumlara bakarak ney sesi klasik müzik sesi olarak liste hazırlamıstım kendime ,ancak beni çok fazla yordu,sıkıldım kısaca seslerin beynimdeki zonklamalarından,etkisi olurmuydu tabiki olurdu ama beynim yorulmustu,şimdi unuttuğum bu siteye geri döndüm,hepinizi özlemişim aynı yolda mücadele eden sevgi dostlarım.şimdi ben su sesleri ile devam ediyorum ve inanılmaz huzurlu hissediyorum,su sesi kadar beynimi rahatlatan bir ses yok burda...dediğim gibi bunu deneyerek bulmalısınız,telkinlerin hepsi aynı ,sadece size ne hissettirdiğine bakın ve onları dinleyin derim.
sevgilerimle...

saime1 21-06-2009 01:11 PM

Cevap: SU SESİ

SU SESİ VERSİYONUNUN İYİLEŞTİRİCİ OLDUĞUNU DNA AKTİVASYANUNU DAHA HIZLI GERÇEKLETİRDİĞİNİ DOLAYISI İLE DEĞİŞİMİN DAHA HIZLI OLDUĞUNU, NEDENİN İSE HÜCRELERİMİZİN % 75 SU OLMASI DİYE BİR YAZI OKUMUŞTUM.HÜCRE HAFIZASINA TELKİNLER DAHA HIZLI ŞEKİLDE ULAŞIYORMUŞ.bENDE SU SESİNİ TERCİH EDİYORUM.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM.