Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Diğer Sorularınız (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=449)

murat 27-11-2006 10:03 PM

Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu?

Atakan bey fon müziksiz telkin olmazmı? Yani arka planda müzik çalmadan sadece telkinler olsa kısık ve duyamayacağımız bir sesle daha iyi olmazmı. blook Bir şey dinlemiyormuş gibi dinlememiz açısından ya da başkalarını rahatsız etmeden dinlememek için... idea3

hayatimdegisti 27-11-2006 10:05 PM

Ynt: Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu?

Olabilir.Bunun için hafif bir pink noise denilen ses kullanmak gerekiyor.Yani hafif bir hışırtı sesi gibi.Böylece müzik dinlemeden telkin dinlemiş olursunuz.

forex 28-11-2006 07:46 PM

bu benim için mükemmel olur.bunu yapmayı düşünüyor musunuz?

guvenli27 29-11-2006 09:37 PM

iş yerinde çok rahat dinleyemiyorum...ayrıca müziksiz olursa daha etkili olacağını düşünüyorum.(gece uyurken dinlemek-hep aynı müziği dinlemekten sıkılmak gibi) idea3lütfen Müziksiz Telkin Scripti olsun....veya elimizdeki scriptleri müziksiz yapan bilgisayar proğramları varmı ?

hayatimdegisti 29-11-2006 09:42 PM

Bunun için uygun pink noise ariyorum.Bulunca müziksiz telkin yapacağım.Şu an için uygun pink noise bulamadım

forex 30-11-2006 12:42 AM

bu pink nose hani radyo istasyon bulamayınca çıkardığı ses mi oluyor?

KoBoL 01-12-2006 01:07 PM

Ben de müzikten rahatsız oluyorum, hep aynı melodiyi dinlemek negatif etkiler yaratıyor. Pink noise dediğiniz bildiğimiz cızırtıysa (ki öyle galiba>>bknz) müzikten daha rahatsız edici. Sound Forge gibi bir ses yazılımıyla sesi kaydedip sonra desibelini düşürebilirsiniz, gürültüye ne gerek var ki? Müziksiz telkin daha uygulanabilir olacaktır, çünkü saatlerce sesli müzik dinleyebilecek bir ortamda olamayabiliriz ve şahsen ben müzik dinlerken başka işe konsantre olamıyorum.
Umarım müziksiz versiyonları da yüklersiniz. Emekleriniz için teşekkürler.

hayatimdegisti 01-12-2006 03:18 PM

Hiç müzik yada ses kullanılmaması durumunda bu sefer sesi çok daha fazla kısmak durumunda kalacağım.Buda mevcut etkiyi azaltabilir.
Aslında bana sorarsanız çeşitli alternatifler var.Eğer müzik sesini kısarak dinlerseniz çokda rahatsız etmeyecek müzikler bunlar.
Elbette amacımız en kolay ve pratik hale gelmesi.
Ancak kişisel gelişiminiz için bir parçada olsa emek harcamak rahatsız olmak söz konusu sonuçlar ile karşılaştırıldığında küçik bir bedel.
Pink noise olmasada başka alternatif sesler olabilir.Bu konu ile ilgili benim bulabildiğim önderilerim olursa burada paylaşırım ona gö rebir şeyler yapabiliriz.

KoBoL 01-12-2006 03:47 PM

Müzik sesini kıstığımızda sonuçta alttaki telkinin sesi de kısılıyor ki duyulmaz hale geliyor, öyleyse telkinin duyulması lazım değil anladığım kadarıyla. Ben yine de ısrar edeyim fakat karar sizindir saygı duyarım. Eğer bu telkinlerin illa müzikle dinlenmesi gerekiyorsa siz koyun buraya yalın hallerini biz kendi zevkimize göre mix edelim en azından. Aynı müziği tekrar tekrar dinlemek de bir problem. Bu arada, kendimiz nasıl telkin kayıtları oluşturabiliriz, bu kayıtlarda ses tonu vs. nasıl olmalıdır gibi bir "tutorial" gibi bir şey hazırlasanız yararlı olur. Ayrıca müzik olarak enstrümental, sözsüz parçalar daha uygun gibi örneğin meditasyon müzikleri (bknz)

aysekim 19-02-2007 02:33 AM

Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu?

insanlar elbet sürekli aynı müzikleri dinlerlerse sıkılırlar.ama hep yeni seyler dinlemek güzel oluyor.aynı telkinleri degişik versiyonlarda dinlemenizide öneririm.sonuçta telkinler işe yarıyor...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM.