![]() |
Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? sürekli aynı müziği dinlemek bana da sıkıcı gelmeye başladı ama Atakan beyin yeni eklediği su sesi gerçekten çok iyi bir alternatif. İnsanı dinlendiriyor ve sese odaklanmayı önlüyor hismiley |
Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? sese odaklanma deyince ben arada sırada olsa telkin seslerini net duyuyorum sonra o balirginlik kayboluyor bu netleşmenin telkilere bir etkisi olurmu |
Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? bence de su sesi çok güzel oldu.ney sesinden daha çok hoşuma gitti benim... |
Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? Atakan Bey benimde buna benzer bir sorum var. Kendimiz telkin kasetleri doldursak ve bu telkinler bilinçli duyulan telkinler olsa : bu telkinleri uyurken dinlesek yine subliminal etki oluştururmu? teşekkür ederim... |
Ynt: Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? Telkinlerin scriptlerini müziksiz olarak ekleseniz ve telkinleri müzik ile birleştirmek için kullandığınız programın ismini verseniz,bizde kendi zevkimize göre müzik seçsek inanın herkes daha mutlu olur. 4-5 müziği gün boyu dinlemek insanı sıkıyor gerçekten. Tabi benim gibi geceleri dinlemekten tırsan kişilerdenseniz. Hayır, sorun maddi isede sürün piyasaya şu telkinleri farklı müzikler altında, ilk alan ben olacağım.. Çünkü gerçekten etkisini hissediyorum |
Ynt: Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? Telkinler müzikle birleştirilmeden verilse, iki farklı media player'la (örneğin winamp+bs player ya da gomplayer gibi çoklu pencere açmaya izin veren herhangi biri) çalışıp birinden istediğimiz müziği fon olarak kullanırsak sanırım olabilir. Bu arada seçilen new age parçalara bayıldığımı da ekleyeyim.. |
Ynt: Fon Müziksiz Telkin Scripti Olurmu? Hocam müziksiz olursa bizim için çok daha kolay olur, başkalarının yanında dinleyemiyoruz ve arkadaşların da belirttiği gibi sürekli aynı şeyi dinlemek çok zor oluyor. Ama yine de herşey için teşekkürü bir borç biliriz bunlar bile bizim için çok önemli bir hizmet. 25889 actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |